Tuorein sisältö

Succession 16/39: edellinen jakso uudestaan seksiskandaalin kera

18.06.2023 klo 23.00 | Luettu: 973 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
Argestes


Kukaan päähenkilöistä ei kiristänyt alaisilta seksiä saati heittänyt uhria yli laidan. Jos jotain paljastuisi Brian Coxin historiasta, se rimmaisi parin hetken kanssa ja ehkä olisi realistista, mutta se tuskin istuisi tyyliin. Sarja hienostelee. Riistoporvari on Saatana vakaan karismaattisesti, ellei hän saa aivoinfarktia. Se tuntui virheeltä, kun Cox pisti alaiset röhkimään.

Firmaan liittyvä skandaali vuotaa lehdistölle. Iso diili on yhä työn alla, joten jakso toistaa edellistä. "Sivistysporvarit" suostuvat ihan kohta kääntämään takkia ja myymään firmansa Saatanalle, kunhan kukaan ei irvistä väärällä tavalla tai raiskaa. Edellinen jakso nautiskeli ironiasta, kun vain rahalla oli väliä, mutta nyt sitten maineellakin on. Cox raivoaa.

Se on ominaisuus, että skandaali ja toinen potentiaalinen sellainen tuntuvat vain hidasteilta massimiesten elämässä. Tyypit pohtivat sanamuotoja ja sitä, miten kiintiönaista on tarkoitus käyttää parrasvaloissa.

On hahmovetoista sälää, jota ei kannata poistaa... mutta tämän ja edellisen jakson olisi voinut tiivistää yhdeksi. Coxin perijöiden vertailulle saadaan pieni huippu, kun nahisteleva kolmikko puhuu skandaalista julkisesti. Ei ole uutta, mutta asiat terävöityvät. Tytär tulee firman ulkopuolelta ja yrittää ansaita luvatun aseman, mutta isi ei vakuutu. Nilkkiveljen on turha haaveilla muusta kuin sirkustirehtöörin asuntovaunusta. Nahjusveli on palannut masennuksesta takaisin identtisen kaksosensa Donald Trump Jr:n energiatasolle, joten hän lienee taas siskonsa edellä isin silmissä.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jakso 15/39 --- Jakso 17/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Esimakua Squid Gamen... The Flash ja Pixarin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova