Tuorein sisältö

Invincible 2-4: Omni-Man palaa hilpeän ristiriitaisessa väliaikahuipennuksessa

11.05.2024 klo 18.00 | Luettu: 642 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 4:
It's Been a While


Se oli väkevä hetki, kun poikansa maan rakoon piessyt paha teräsmies yllättyi tunteistaan, pisti maailmanvalloitussuunnitelmat jäähylle toistaiseksi ja läksi angstailemaan ulkoavaruuteen. Viime jakson lopussa poika oppi, että nykyään isukki hengailee Jar Jar Binks -henkisten hyönteisten kanssa toisessa galaksissa. Isukki on niiden keisari, eikä niitä haittaa. Yhdellä on tissit kuten kaloillakin tässä jatkumossa. Isi imuttelee sitä ja ilmoittaa pikkuveljestä. Ennen tätä jakso näyttää asiallisen tunnelmallisesti, kuinka isi tosiaan mökötti avaruuden kylmyydessä 1. kauden jälkeen, joten "on aromeja". Ei ole 100% selvää, ovatko tekijät neroja vai idiootteja, kuten ei pidäkään olla.

Isi myöntää sen olleen tuhmaa, kun hän tylytti ihmisiä hyönteisiksi ja tappoi pari tuhatta. Hän löysi aidompia hyönteisiä ja pani niitäkin, joten hän koettaa vedota pojan oikeudentajuun: ei olisi kivaa jos muut pahat teräsmiehet näkisivät hyönteisvauvan ja ryhtyisivät nipottamaan natsimaisuuttaan. Planeetalle hyökätään saman tien, mutta poika ehtii viettää laatuaikaa uuden äitipuolensa kanssa ennen taisteluun osallistumista...

En näe arvoa potentiaalisessa näytellyssä versiossa, sillä se maksaisi niin paljon, että tällaiset hienot tilanteet vesitettäisiin selkeämmällä sarkasmilla tai muulla pelkuruuden muodolla.

Verinen nyrkkitappelu Binks-planeetan kohtalosta johti pieneen luuydinorgasmiin, jotka käyvät yhä harvinaisemmiksi iän myötä. Sarjan ainoa merkittävä heikkous on poukkoilu. Faijajuonen parissa ei malteta pysyä, kun maapallon satunnaisia kuvioita on pakko vilkaista. Se on iso ja kiintoisa käänne, että muut pahat teräsmiehet alkavat komennella päähenkilöä - mutta heti perään jaksolla on kiire vakuutella muidenkin asioiden etenevän. Kiinnostavaa muukin sinänsä on.


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ritari Ässä David Ha... Top Gear Suomen juon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova