Tuorein sisältö

Dark 21/26: käärme, joka sai Eevan puhumaan pötyä Aatamille, olikin Aatamin sen pituinen se

07.10.2020 klo 23.00 | Luettu: 1838 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 3:
Adam und Eva


Aikamatkailun historia alkoi, kun äijä mieli pelastaa vaimonsa. Nykyään moni tahtoo pelastaa kaverin korjaamalla aikaluupin. Eikö ainoa mahdollinen tyydyttävä eli jotakin inhimillistä sanova loppuratkaisu ole se, että tyypit lopettavat hourimisen ja ryhtyvät nöyrästi sikiämään ja uudelleenrakentamaan tyrimässään tulevaisuudessa? Uusi entistä kaukaisempi tulevaisuus on hiekka-aavikko, joten ilmeisesti niin ei käy.

Kun Adam eli Aatami paljastui vanhaksi Jonasiksi, signaali oli vahvasti se, että nykyinen aikaluuppi alkaa Jonasista, vaikkei häntä ollut olemassa ennen luuppia. Sittemmin on horistu muuta. Se, että Martha on Edam, kuulostaa hevonkukulta Lostin viimeisten kausien hengessä: jauhetaan scheisseä ja viitataan Raamattuun, niin läpi menee. Martha on ollut niinkin jännittävä hahmo, etten ole varma, mainitsinko häntä kertaakaan nimeltä ennen uutta vaihtoehtoista versiota.

Kuten paha pappi työskentelee Adamille, pahat arpikolmoset työskentelevät vanhalle Marthalle. Yllätys? Koska vanhalla Adamilla on roiston karismaa, se on kiinnostavampi tieto, että Martha on säätänyt jotakin hänenkin kanssaan jo nuorena. Jäin myönteisempiin tunnelmiin kuin viimeksi johtuen kenties Adamin vilahduksen perhosvaikutuksesta: se on sitä karismaa, kun hän yhä vaikuttaa ymmärtävän tästä soopasta jotakin. Arkisempi kama keskittyy vaihtoehtotodellisuuteen ja se meni toisesta korvasta ulos. Pitäisi tunnistaa jatkumoiden erot, kun sarja vaikuttaa toistavan samaa.


Keskiarvo 21 jakson jälkeen:


< Jakso 3-2 --- Jakso 3-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rammstein julkisti o... Joulupukki Mel Gibso... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

qwertypro

08.10.2020 klo 14.59

Martha ei Jonaksen todellisuudessa ollut kovinkaan jännittävä mutta koska on oman rinnakkaistodellisuutensa "Jonas" niin nyt häneen keskitytään enemmän
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova