Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Sylvester Stallonen vanhin tytär seuraa isänsä jälkiä - ylpeä isä esittelee somessa tyttärensä taidonnäytettä

Viihdeuutinen 30.05.2020 klo 23.39

73-vuotias Sylvester Stallone on harrastanut maalaamista jo pitkään. Stallone on useisiin kuviin ikuistanut mm. Rocky-hahmonsa. Tuoreessa somepostauksessa Sylvester hehkuttaa kuitenkin toisen tekemään kuvaa - nimittäin vanhimman tyttärensä Soph... Lue lisää

0 kommenttia


The Handmaid's Tale 3-1: burn, baby, burn

Viihdeuutinen 30.05.2020 klo 22.00

Kausi 3 - Jakso 1: Night Mietin alussa, mikä on ominaisuus ja mikä epäkohta, joten reagoin vahvasti, kun huolet haihtuivat savuna ilmaan. June jää taas kiinni, koska hän ei karkaa ilman esikoistaan. Häntä ei teloiteta, koska isäntäperhe salaile... Lue lisää

0 kommenttia


Maailman vahvimmat Hall ja Björnsson pudottavat painoa kilpaa - ohessa tilannepäivitys

Viihdeuutinen 30.05.2020 klo 20.31

Aikoinaan Maailman vahvin Eddie Hall on lupautunut nyrkkeilymatsiin myös Maailman vahvin -tittelin aikaisempaa haltijaa Hafþór Júlíus Björnssonia vastaan. Kaksikolla on ollut vihanpitoa jo pidempään ja nyt tilit tasataan nyrkkien avulla. Hall j... Lue lisää

0 kommenttia


Klamydia seuraavaksi Ruutu Liven treenikämppälivessä - keikalla kuullaan myös 'se' kuhinaa aiheuttanut viisu

Viihdeuutinen 30.05.2020 klo 20.24

Ruutu Live tarjoilee seuraavaksi Klamydian treenikämppäkeikan - torstaina 4.6. ja kellonaika on 22:00. Keikalla kuullaan myös "se" biisi: uusi single Se on koronaa löytyy Pe 5.6. kaikissa suoratoistopalveluissa mutta ensisoitossa viisu on siis tor... Lue lisää

0 kommenttia


KISS-yhteyksistä tuttu Bob Kulick kuollut

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 22.19

KISS-soittajana tunnetun Bruce Kulickin vanhempi veli, muusikko ja tuottaja Bob Kulick on kuollut 70 vuoden ikäisenä. Kuoleman on vahvistanut veli Bob. Myös Bob Kulick tunnettaan KISS-yhteyksistään - Bob Kulickin soittoa kuullaan Alive II, Unma... Lue lisää

0 kommenttia


Space Force: Netflixin komediasarjan nimi oli hauska joskus pari vuotta sitten

Viihdeartikkeli 29.05.2020 klo 22.00

Kausi 1 - Jaksot 1 ja 2 Yleisesti ottaen hymähdän, kun Donald Trumpia imitoidaan. Esität versiosi paskiaisesta, jonka olemassaolo on puhdasta tuskaa, ja hoksaan heti, mitä tarkoitat. Kattavampi Trump-huumori on kyseenalaista. Our Cartoon Preside... Lue lisää

1 kommentti


Mara Balls 'Ratina '18' -livealbumi julkaistu

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 20.21

Mara Balls nähtiin Popedan suuressa illassa Ratinan stadionilla elokuussa 2018. Niin suuri ilta suorastaan vaatii muistamista äänitteen muodossa. "Ratina '18" -livealbumi on tänään julkaistu fyysisenä ääntteenä. "Maraversumissa tapahtuu epäsään... Lue lisää

0 kommenttia


Sonic the Hedgehog -elokuva on vuoden toiseksi isoin hitti! Jatkoa on tulossa.

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 16.34

Sonic the Hedgehog -elokuva saa jatko-osan, jonka allekirjoittanutkin mielellään katsoo. Noin muuten otsikon "innostuneisuus" on vitsi. Tämä on niin huono vuosi elokuville, että kärjessä on 419 miljoonaa dollaria tienannut Bad Boys for Life ja tois... Lue lisää

0 kommenttia


Uusi Pelle Miljoona & Rockers -levy julkaistu

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 16.29

Pelle Miljoona & Rockers on julkaissut tänään perjantaina uuden albumin Tanssiva Tuli. Uudessa Rockers-kokoonpanossa kitaraa soittaa Veli-Pekka Oinonen, bassoa Tero Siitonen ja rumpuja hiljattain kolmenkymmenen vuoden Los Angelesin komennukselta t... Lue lisää

0 kommenttia


Mikko Leppilammelle tarjottiin kesäduunia: 'Tämä on asia, jota haluan muistella sitten kiikkustuolissa'

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 14.27

Radio Novan heinäkuisten kesäaamujen "kesäpoikina" toimivat Esko Eerikäisen rinnalla Mikko Leppilampi, Mikko Töyssy ja Ile Uusivuori. Leppilampi tarttui haasteeseen innolla, kun hänelle soitettiin ja tarjottiin kesäpestiä radiossa. "Lähdin välittö... Lue lisää

0 kommenttia


Nyt on peppuja asenteella - Tinzen musavideolla Suomen ennätyksen verran peppuja?

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 11.01

Twerk-tanssin kansainvälinen tähti Tinze julkaisi tänään debyyttisinglensä Bakara. Videolla yliannostus peppuja, Suomen ennätys? Singlellä mukana ovat Teflon Brothers sekä tämä hetken kuumimpiin tulokasartisteihin lukeutuva F. Kappaleen musiik... Lue lisää

0 kommenttia


Popedan Costello julkaisi uutta - Märkä betoni on ainakin yhtä hyvä kuin 'Tahdotko mut tosiaan'

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 10.49

Popedan Costello laulaa rakastumisesta elämää nähneen miehen näkökulmasta uudella singlellään Märkä betoni. Kyseessä on Costello Hautamäen ensimmäinen uusi soolojulkaisu sitten vuoden 2013. Märkä betoni on Janne Rintalan ja Aki Tykin käsialaa. ... Lue lisää

0 kommenttia


Fantasiakoulusta valmistuu sekä sankareita että roistoja Netflix-elokuvassa

Viihdeuutinen 29.05.2020 klo 00.40

Paul Feig ohjaa Netflixille fantasiaelokuvan The School for Good and Evil. Leffa perustuu kirjailija Soman Chainanin yhä käynnissä olevaan nuorten aikuisten saagaan, jossa nuorukaisia kidnapataan nyrjähtäneellä logiikalla toimivaan opinahjoon. Heistä... Lue lisää

0 kommenttia


Tehokas tieteistykitys Upgrade jatkuu tv-sarjana

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 23.55

Tieteistoimintaelokuva Upgrade venytti penniä ja sai aikaan kiihkeää toimintaa pienellä budjetilla. Kiitosta sai myös ytimekäs tarina, jossa mikrosiru tekee miehestä taistelijan, jolla on saumaa selvittää asiaan liittyvä mysteeri. Lupailtu jatko... Lue lisää

1 kommentti


What We Do in the Shadows: Are You Lonesome Tonight?

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 23.15

Kausi 2 - Jaksot 7 ja 8: The Return ja Collaboration Toivoin "paluun" viittaavan sarjan luojan Jemaine Clementin omaan hahmoon, enkä yökerhotyyppiin, jota en aluksi muistanut nähneeni, mutta ohjaajanakin Clement muistuttaa, mistä on kyse. Höhöt... Lue lisää

0 kommenttia


Black Sabbath -legenda vihjasi mielenkiintoisesta mahdollisuudesta uuden materiaalin julkaisulle

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 22.40

Guitar Worldin haastattelussa Black Sabbath -legenda Tony Iommi puhui jälleen kerran mahdollisista tulevista julkaisuistaan. Jo viime vuoden puolella mies suunnitteli aloittavansa uuden materiaalin valmistelun. Homma ei kuulemma ole edennyt, lähin... Lue lisää

0 kommenttia


Anette Olzonin tähdittämä video ylitti miljoonarajan

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 21.40

Anette Olzonin ja Jani Liimataisen The Dark Element -yhtyeen video "Songs The Night Sings" on kerännyt YouTubessa miljoonan katsojan huomion. The Dark Elementin samanniminen studioalbumi ilmestyi marraskuussa 2019. The Dark Elementin oli tarko... Lue lisää

0 kommenttia


Ruotsin suurfestari Sweden Rock siirtyi ensi vuoteen - onneksi on luvassa Sweden Rockin 'Online edition'

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 21.29

Ruotsin suurfestari Sweden Rock siirtyi koronapandemian tieltä ensi kesään mutta ei hätää - Sweden Rockin viikonloppuna yritetään juhlia sen, mitä pystytään. Verkon kautta, luonollisesti. Luvassa on arkistojen aarteita, kokonaisia keikkoja, haast... Lue lisää

0 kommenttia


Lisbeth Salander iskee jälleen: tällä kertaa tv-sarjassa

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 19.50

Amerikkalaiset uskovat yhä ruotsalaiseen goottihakkeriin Lisbeth Salanderiin, vaikka molemmat englanninkieliset elokuvat jäivät tavoitteistaan ja niihin liittyvät laajemmat suunnitelmat kosahtivat. Amazon tuottaa tv-sarjaversion. Sarja ei ole ja... Lue lisää

0 kommenttia


Henry Cavill sittenkin palaa Teräsmieheksi

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 16.52

Yksi uutiskierros ehti väittää, että Henry Cavill on jättänyt Teräsmiehen roolin pysyvästi. Häntä ei nähty elokuvassa Shazam! jossa Teräsmiehen torso vieraili ohimennen. Cavill on kuitenkin tekemässä paluuta. Deadline tietää kertoa, että neuvottel... Lue lisää

2 kommenttia


Megan Fox ja Machine Gun Kelly yhdessä saunassa - tällä parilla ei siis ole intiimiä suhdetta?

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 15.42

Megan Foxin ja Brian Austin Greenin ero tuli yllätyksenä, vaikka pari on asunut erillään jo koko alkuvuoden. Greenin mukaan Meganin leffakuvaukset Machine Gun Kellyn kanssa olivat lopullinen lähtölaukaus erolle. Heti erojulkistusta seuraavana p... Lue lisää

0 kommenttia


Resident evil -tähden tyttäressä ainesta seuraavaksi toimintatähdeksi - katso somevideo

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 10.55

Milla Jovovich on tuttu kasvo Resident evil -leffoista. Milla synnytti pari kuukautta sitten perheen kolmannen lapsen. Millan ja aviomies Paul W. S. Andersonin vanhin lapsi, Ever, on jo 12-vuotias. Milla on lisännyt someen kuvaa lämpimän alk... Lue lisää

0 kommenttia


Dark River Festival ohjelmassa koronasta huolimatta - näillä artistinimillä mennään

Viihdeuutinen 28.05.2020 klo 09.57

Maailman kymiläisimmäksi festivaaliksi tituleerattu Dark River Festival on kesän harvoja festivaaleja, jotka ovat toteutumassa koronaviruspandemiasta huolimatta. Dark River Festival juhlitaan 14.8.-15.8.2020. Tapahtuma on järjestetty jo vuodest... Lue lisää

0 kommenttia


Timo Tolkin uuteen bändiin Stratovariuksesta tuttu soittomies

Viihdeuutinen 27.05.2020 klo 22.08

Ex-Stratovarius Timo Tolkin uusi yhtye Infinite Visions on lisännyt soittomiehistöönsä myös Stratovariuksesta tutun basistin Jari Kainulaisen. Tolkin mukaan Kainulainen on hänelle se paras basistivalinta. Tolkin uudessa bändissä vaikuttavat To... Lue lisää

0 kommenttia


Snowpiercer 1-2: hyvästit pihveille, paitsi jos...

Viihdeuutinen 27.05.2020 klo 22.00

Kausi 1 - Jakso 2: Prepare to Brace Moni kysyy, miten loogista on tunkea ihmiskunnan rippeet ikuisesti liikkuvaan junaan, jonka "orgiavaunuja" ja muuta on kritisoitu myös. Idea on siis yhä tuore. Esimerkiksi Altered Carbonin 2. kausi heitti mei... Lue lisää

0 kommenttia


Entinen Megadeth-kitaristi julkaisi uutta - nyt mennään kauas Megadethin genrelokerosta

Viihdeuutinen 27.05.2020 klo 21.04

Entinen Megadeth-kitaristi Chris Poland on julkaissut uuden albumin nimeltään "Resistance". Levy asettuu jazz-nimikkeen alle. Kokeellista, fuusiota -jazzia kuitenkin. Levyllä soittavat Bill Dickens, David Taylor ja Jim Gifford. Vierailijoina... Lue lisää

0 kommenttia


Nuoren naisen muotokuva

Viihdeartikkeli 27.05.2020 klo 20.00

Savolainen, jonka mielestä Mission: Impossible oli osuvinta suomentaa muotoon Suattaapi olla vaarallinen tehtävä, iskee jälleen. Alkuperäinen nimi on Palavan tytön muotokuva (Portrait de la jeune fille en feu). Taulussa helmat palavat, joten tahdom... Lue lisää

2 kommenttia


Tom Cruisen elokuva filmataan oikeasti avaruudessa

Viihdeuutinen 27.05.2020 klo 15.32

Doug Liman ohjaa ja kirjoittaa Tom Cruisen tähdittämän elokuvan, joka filmataan osittain avaruudessa. He ovat aiemmin tehneet yhdessä tapaukset Edge of Tomorrow ja American Made. Nimeämätöntä avaruusleffaa kuvaillaan "huippusalaiseksi" projektik... Lue lisää

1 kommentti


Madventures Suomen Rikua ja Tunnaa pitää kiittää heittäytymisestä: 'Tää kuva näyttää semisti goottibändin promokuvalta'

Viihdeuutinen 27.05.2020 klo 15.09

Riku Rantala ja Tunna Milonoff tutustuivat Madventures Suomen viimeisimmässä jaksossa suomalaisiin, jotka elävät omannäköistään elämää muiden mielipiteistä piittaamatta. Black metal -ryhmä Azazelin nokkamies Lord Satanachia keräsi ehkä suurimman m... Lue lisää

0 kommenttia


Tuoreen somekuvan perusteella voi tehdä johtopäätöksen - Janni Hussi ei ole raskaana

Viihdeuutinen 27.05.2020 klo 11.34

Janni Hussin tuoreen somekuvan perusteella Janni ei ole raskaana! Taannoin erään somekuvan johdosta tehtiin johtopäätöksiä Jannin "vatsakummusta". Tuolloin saatiin Jannilta perusteellinen selvitys naisen anatomiasta ja infoa mm. kuukautisista j... Lue lisää

0 kommenttia


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova