Tuorein viihdesisältö

Kimi Räikkösen somekuva herättää kysymyksiä - Kimi sidottuna outoon 'helvetinkoneeseen'

Viihdeuutinen 20.01.2018 klo 23.26

Ferrarin F1-kuljettaja Kimi Räikkönen esittelee Instagram-tilillään oudon laitteen, jolla F1-kuskit treenaavat kovalle koetukselle joutuvia niskalihaksia. Laite vaikuttaa Saw-kauhuleffoissa nähdyltä helvetinkoneelta, joka on suunniteltu vain uhrin... Lue lisää

1 kommentti


"Dune on Star Wars aikuisille"

Viihdeuutinen 20.01.2018 klo 20.00

Arrivalin ja Blade Runner 2049:n ohjaaja Denis Villeneuve valmistelee uutta Dyyni- eli Dune-elokuvaa. Ensimmäinen Frank Herbertin romaaneihin perustuva elokuva (kuvassa) tehtiin 80-luvulla David Lynchin toimesta. Villeneuven mukaan projekti on haa... Lue lisää

0 kommenttia


Alicia Vikander on Lara Croft: uusi Tomb Raider -traileri

Viihdeuutinen 20.01.2018 klo 19.00

Tomb Raider saapuu Suomeen 16. maaliskuuta. Alicia Vikander näyttelee Lara Croftia, joka on tehnyt kaikkensa todistaakseen (meille?), että hän on sisukas ja itsenäinen nuori nainen, eikä hemmoteltu perijätär. Hän antautuu kohtalolleen vasta, kun totu... Lue lisää

3 kommenttia


Legendaarisen Krokotiilimiehen poika esittäytyy

Viihdeuutinen 20.01.2018 klo 18.05

Päivän "häh" tulee tässä: Danny McBride näyttelee Krokotiilimiehen eli Crocodile Dundeen poikaa elokuvassa Dundee. Paul Hoganin näyttelemä Australian eräjorma on kadonnut ja vain hänen amerikkalainen jälkeläisensä voi häntä auttaa. Kukaan ei ole poja... Lue lisää

0 kommenttia


Suomen lihaksikkain nainen erottuu fitness-porukassa - katso näyttävät kuvat

Viihdeuutinen 20.01.2018 klo 17.15

"Suomen lihaksikkain nainen", Gladiaattorit-Barbi Minna Pajulahti erottuu lihastensa osalta fitness-porukassa - ainakin kotimaan pelikentillä. Somessa Minna poseeraa valmennettaviensa ja kanssakilpailijoidensa kanssa. Tyylikästä! ... Lue lisää

5 kommenttia


Rumat ovat väitetysti pahoja ja somat hyviä sci-fisarjassa

Viihdeuutinen 20.01.2018 klo 17.12

Sinless on Sarah Tarkoffin tieteisromaani, joka aloittaa Eye of the Beholder -saagan. MarVista Entertainment on hankkinut oikeudet tehdäkseen aiheesta tv-sarjan. Sinless sijoittuu lähitulevaisuuteen ja kertoo yhteiskunnasta, jossa kauneus on palki... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: Arrow surmaa vain tappaakseen

Viihdeuutinen 20.01.2018 klo 15.00

Arrow ei koskaan tapa välttämättömien murhien välissä. Murhanhimoisten ajatusten yleinen alkulähde. ... Lue lisää

0 kommenttia


Viiden juttu jatkuu mamuversiona

Viihdeuutinen 19.01.2018 klo 23.59

Tv-sarjasta Viiden juttu (Party of Five) tehdään uusi ja uudenlainen versio. Alkuperäisessä sarjassa viiden eri-ikäisen sisaruksen vanhemmat kuolevat auto-onnettomuudessa, jolloin jo aikuistunut veli joutuu ottamaan vastuuta teini-ikäisistä ja nuorem... Lue lisää

0 kommenttia


Steven Spielberg silmäilee Indiana Jonesia ja West Side Storya

Viihdeuutinen 19.01.2018 klo 22.45

Steven Spielbergin elokuvat tulevat usein pareittain. Miehen uusin vakava ohjaus The Post saapuu Suomeen 2. helmikuuta ja hänen uusin tehosteleffansa Ready Player One saapuu Suomeen 28. maaliskuuta. Spielbergillä on tapana kuvata kaksi pätkää peräkkä... Lue lisää

0 kommenttia


Winona Ryderin kulttikomedia tv-sarjana: Heathers-traileri

Viihdeuutinen 19.01.2018 klo 21.45

80-luvun musta komedia Heathers kertoo kolmen Heather-nimisen tytön kanssa hengailevasta Veronicasta, joka saa tarpeekseen suosittujen Heatherien ylpeilystä ja vaihtaa seuraa. Paha poika nimeltä J.D. paljastuu murhanhimoiseksi psykopaatiksi, mutta Ve... Lue lisää

1 kommentti


Simon Pegg ja Nick Frost kehittelevät eräänlaista Haamujengiä

Viihdeuutinen 19.01.2018 klo 20.45

Stolen Picture on Simon Peggin ja Nick Frostin viime vuonna perustama tuotantotalo. Monessa mukana olevat veijarit keskittyvät oman firman tuotantoihin, kunhan he ovat selvinneet vanhoista velvoitteista. Stolen Picturen ensimmäinen tv-sarja on Tru... Lue lisää

1 kommentti


Kehuttu ja haluttu Ilmiö tulee jälleen - liput jo myynnissä mutta esiintyjistä ei tietoa

Viihdeuutinen 19.01.2018 klo 16.23

Suosittu musiikki- ja monitaidetapahtuma ILMIÖ järjestetään jälleen Turun Uittamon kansanpuiston vanhan tanssipaviljongin ympäristössä 28. heinäkuuta 2018. Festivaaleilla nähdään tuttuun tapaan kattava valikoima tämän hetken vaihtoehtokulttuurin... Lue lisää

0 kommenttia


Kolme identtistä muukalaista tapaa elokuvassa - joka on dokumentti

Viihdeuutinen 19.01.2018 klo 16.00

Sundancen elokuvajuhlilla debytoiva Three Identical Strangers kertoo villin tarinan identtisistä kolmosista, jotka on kasvatettu kolmessa eri perheessä. He eivät tienneet toisistaan varttuessaan, mutta sattumalta he tapasivat 19 vuotta myöhemmin. He ... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: miksi uusien Star Warsien fanitus on epäterveellistä

Viihdeuutinen 19.01.2018 klo 15.00

Näin käy, kun kaksi ihmistä onnistuu tykkäämään Kylo Renistä yhtäaikaa. "Nörtein Star Wars -video" sai kovan haastajan. ... Lue lisää

0 kommenttia


American pie -kaunotar Mena Suvari kääntää yhä katseet

Viihdeuutinen 19.01.2018 klo 13.02

American pie ja American beauty -kaunotar Mena Suvari kuvattiin upeassa mustassa mekossa Paramount Networkin bileissä. Nuoresta "koulutytöstä" on kasvanut vuosien aikana upea 38-vuotias nainen. Katso kuvat Daily Mailin sivuilta. ... Lue lisää

0 kommenttia


Kylie pyytää tanssimaan - testaa uusi sinkkubiisi Dancing

Viihdeuutinen 19.01.2018 klo 12.33

Kylie Minoguen tuorein sinkkubiisi Dancing on julkaistu. Uusi albumi Golden ilmestyy 6.4. ... Lue lisää

0 kommenttia


Nyt mennään isosti - kotimaisella artistilla peräti kolme levynjulkkarikeikkaa

Viihdeuutinen 19.01.2018 klo 09.59

Atomirotta juhlistaa keväällä ilmestyvää Atomirotta III -albumia Tavastialla peräti kolmen keikan voimin. Ensimmäinen toukokuun alkuun julkistettu levynjulkaisukeikka myytiin loppuun parissa päivässä ja perään julkistettu lisäkeikka vuodenvaihtee... Lue lisää

0 kommenttia


The Greatest Showman

Viihdeartikkeli 18.01.2018 klo 23.00

Jos saan katsoa enää yhden leffan, jään odottamaan alkuperäismusikaalia, joka kertoo mistä tahansa paitsi showbisneksestä. Musikaalit ovat elämää suurempaa taidetta, jossa järkeä pussataan hyvästeiksi, jos se tulee tunteiden tielle, joten musikaalinu... Lue lisää

1 kommentti


Donald Trumpista kertovasta kohukirjasta tehdään tv-sarja

Viihdeuutinen 18.01.2018 klo 17.36

Toimittaja Michael Wolffin kirja Fire and Fury: Inside the Trump White House on herättänyt keskustelua Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa viime viikkoina. Wolff vietti runsaasti aikaa kaaoottiseksi kuvailemassaan Valkoisessa talossa presidentti Donald... Lue lisää

0 kommenttia


Amazon lopetti Kevin Baconin ja Jean-Claude Van Dammen komediasarjat

Viihdeuutinen 18.01.2018 klo 16.49

Amazon on lopettanut kolme komediasarjaa. One Mississippi loppuu kahden kauden jälkeen. Kevin Baconin tähdittämä I Love Dick ja Jean-Claude Van Dammen Jean-Claude Van Johnson jäävät yhden kauden mittaisiksi. One Mississippi ja Jean-Claude Van John... Lue lisää

1 kommentti


Sara Chafak säväyttää somessa, onko kyseisellä videopätkällä tarkoitus tavoitella Bond-tytön roolia?

Viihdeuutinen 18.01.2018 klo 16.05

Peliohjelma Tilt 2.0-juontaja Sara Chafak haluaa säväyttää. Sarasta tulisi mainio Bond-tyttö. Instagramista löytyy videopätkä, jossa Sara suorittaa näyttävän esilletulon vesielementtiä käyttäen. Muistatte varmaan Halle Berryn vesileikit e... Lue lisää

1 kommentti


Päivän pila: Luke Skywalker yrittää vielä kerran saada naista

Viihdeuutinen 18.01.2018 klo 15.00

Päivän pila ei ole poliittisesti korrekti. Mutta onko enää mikään. ... Lue lisää

0 kommenttia


Heikki Kinnunen on Mielensäpahoittaja: traileri

Viihdeuutinen 18.01.2018 klo 14.40

Kotimainen komedia Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja saapuu teattereihin 7. syyskuuta. Heikki Kinnunen on perinyt pääroolin Antti Litjalta, joka pahoitti mielensä vuoden 2014 hitissä, joka myi puoli miljoonaa lippua. Ohjauksesta vastaa Tiina Lymi, jo... Lue lisää

1 kommentti


Kehuttu ja palkittu yhdysvaltalainen rokkari Ilosaarirockin tuorein kiinnitys

Viihdeuutinen 18.01.2018 klo 10.59

Joensuun Ilosaarirock julkistaa mielenkiintoisen ulkomaan nimen; yhdysvaltalainen Grammy-palkittu rockartisti Jack White esiintyy festivaalilla heinäkuussa. White Stripes -yhtyeestä tutun rokkarin kolmas sooloalbumi "Boarding House Reach" julkais... Lue lisää

0 kommenttia


Rakkaus on joskus sokeaa, Jeremy Clarksonin porukan Jaguar-rakkaus menee pahasti yli!

Viihdeuutinen 18.01.2018 klo 09.13

Jeremy Clarksonin porukka rakastaa autoja - varsinkin Jaguareja. Kuten usein rakkauden huumassa, suuresta rakkaudesta ei löydy huonoja puolia. The Grand Tourin "Jaguar-jaksossa" legendaarinen automerkki sai osakseen ylenmäärin suitsutusta; ... Lue lisää

0 kommenttia


Metallican Lars Ulrich on badass myös lomalla

Viihdeuutinen 18.01.2018 klo 08.40

Metallican Lars Ulrich päivittää tunnelmiaan lomareissulta, joka on sisältänyt somen mukaan paljon laskettelua. Rokkari on lisännyt Instagramiin kuvaa ja videopätkää - "fuck"-sanan käytössä ei säästellä! Metallicalla on alkamassa keikkakiireet... Lue lisää

0 kommenttia


J.J. Abramsilta on tulossa uusi mystinen tv-sarja

Viihdeuutinen 17.01.2018 klo 22.30

J.J. Abrams kehittelee uutta tv-sarjaa, jolla ei vielä ole nimeä. Apple ja HBO ovat kiinnostuneita, mutta tarjouskisaan saattaa ilmestyä uusiakin pelureita. Sarja kertoo perheestä, joka joutuu vakavaan auto-onnettomuuteen. Kehnoimmin käy äidille, ... Lue lisää

2 kommenttia


Mikael Forssell tilittää Maria Veitolalle man cavensa kohtaloa, 'mut bossattiin ulos'

Viihdeuutinen 17.01.2018 klo 20.39

Yökylässä Maria Veitola, seuraavaksi yökyläilyn kohteena on Mikael Forssell. Forssell tilittää kylmää kohteluaan - miehen man cave eli pleikkarihuone ei miellyttänyt rouvaa ("kuka aikuinen mies tarvitsee pleikkarihuonetta"). Nyt huone on pienen... Lue lisää

2 kommenttia


Spider-Man-pojat ohjaavat The Flashin aikamatkan

Viihdeuutinen 17.01.2018 klo 19.39

Warner Bros. värvää John Francis Daleyn ja Jonathan Goldsteinin Flashpoint-elokuvan ohjaajiksi. Työpari on kirjoittanut mm. elokuvat Spider-Man: Homecoming ja Kaameat pomot. Heidän ensimmäinen ohjauksensa on Loma, eli Faijalla hommat hanskassa -sarja... Lue lisää

1 kommentti


Brittiläinen pop-rap -suosikki Suomen keikalle

Viihdeuutinen 17.01.2018 klo 19.06

Brittiläinen pop–rap -duo Bars and Melody saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Kolmatta albumiaan työstävä kaksikko aloittaa maailmankiertueensa tammikuussa - Suomessa kiertue pysähtyy Helsingin Glorian kohdalla perjantaina 20. huhtikuuta. Brit... Lue lisää

0 kommenttia


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova