Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Risto Räppääjä kohtaa ihme pullistelijan

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 23.59

Risto Räppääjä ja pullistelija eli Riston seitsemäs leffa saapuu elokuvateattereihin helmikuussa 2019. Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää kohtaavat lomalla Bill ja Sylvester Pöntisen, eli isän ja pojan, jotka valmistautuvat voimailukisoihin. Teemana ... Lue lisää

0 kommenttia


Aaveille puliseva ope kohtaa saatanallisen rokkarin komediassa

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 22.59

Will Forte (The Last Man on Earth, vasemmalla) ja Claudia O'Doherty (Love, oikealla) ovat liittyneet irlantilaiseen komediaan Extra Ordinary. Pääosassa nähdään Maeve Higgins (Inside Amy Schumer), jonka näyttelemä kiltti autokoulun opettaja osaa puhua... Lue lisää

0 kommenttia


Fast & Furious jatkuu animaationa Netflixissä

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 21.59

Fast & Furious -saagaa laajentava animaatiosarja on kehitteillä. Tämä on seurausta siitä, että omistajaa kuin paitaa vaihtava DreamWorks Animation on ajelehtinut Universal Picturesin alaisuuteen. DreamWorks aikoo tehdä animaatioita muistakin Universa... Lue lisää

0 kommenttia


Tähän aikaan ensi vuonna, unelmansa vuoksi Suomen vahvin nainen joutuu lopettamaan ankaran treenaamisen

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 21.20

Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmassa tavataan torstaina turkulainen voimanostaja Anna Khudayarov, 29, ja hänen miehensä Zahir. Anna on "Suomen vahvin nainen" ja tuttu kasvo mm. Gladiaattorit-ohjelmasta. Annan tavoite on olla vuoden kuluttua raskaa... Lue lisää

1 kommentti


Nico Rosberg perusti oman 'kilpatallin'

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 21.12

F1-mestari Nico Rosberg on perustanut oman "kilpatallin". Tallin kalusto on hieman pienempää mittakaavaa kuin Mercedeksen rataohjus, jolla Nico voitti F1-mestaruuden. Rosberg Racing on Nicon nuoria lahjakkuuksia kehittävä hanke, karting-kuviois... Lue lisää

0 kommenttia


Steven Spielberg ohjaa DC-elokuvan

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 21.03

Steven Spielberg on kiinnitetty elokuvan Blackhawk tuottajaksi ja suunnitelman mukaan hän myös ohjaa sen. Leffa perustuu vuonna 1941 luotuun sarjakuvaan, joka kertoo hävittäjä-ässistä. Blackhawk on sekä tiimin että sen johtajan nimi. Quality Comi... Lue lisää

0 kommenttia


Sara Forsberg julkaisee uutta + luvassa Youtube-livekeikka

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 16.11

Ensi viikon keskiviikkona 2. toukokuuta 24 vuotta täyttävä Sara Forsberg eli Saara julkaisee syntymäpäivänsä kunniaksi "Almost Acoustic" -EP:n, joka on lahja hänen uskollisille ja sitoutuneille faneilleen. Levy käsittää neljä täysin uutta kappale... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: karu totuus The Incredible Hulkista

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 15.00

The Incredible Hulk alkaa Etelä-Amerikan viidakosta, jonne syntytarinan kertova Hulk päättyi. Onko Hulk Marvel-universumin lähtölaukaus - vai unohditko jo molemmat? Ehkä joistakin asioista ei vain puhuta. ... Lue lisää

0 kommenttia


Biisonimafia saunottaa Janni Hussia - uutta remonttisisältöä verkossa

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 14.04

Biisonimafia feat. Janni Hussi - Listaa päälle -remonttihupailun uusi jakso verkossa. Nyt saunotaan. ... Lue lisää

0 kommenttia


Ilosaarirockin lopullinen nimilista selvillä

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 12.40

13. – 15. heinäkuuta järjestettävän Ilosaarirockin ohjelmisto on valmis. Viimeisenä julkistetaan uutta musiikkia sisältävän Soundi-lavan artistikattaus: Mara Balls, Cledos ja IBE, Huora, Nelli Matula, Sini Yasemin, Mopo, Hard Action, M, Blind C... Lue lisää

0 kommenttia


Nummijärvellä uimakelit vielä haastavia - tältä näyttää Nummirockin pelipaikalla

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 10.57

Kauhajoen Nummirock juhlitaan jälleen raskaasti tulevana juhannuksena. Vielä ei Nummijärvellä ei ole kovinkaan kesäistä. Alla kuvatodisteet juhlapaikalta, kuvattuna eilen tiistaina. Nummirockissa möykkäävät mm. Abbath, Saxon, Vixen, Danko Jones... Lue lisää

0 kommenttia


Dwayne Johnsonin seuraava viidakkoseikkailu löysi roistot

Viihdeuutinen 25.04.2018 klo 00.05

Jumanji: Welcome to the Jungle saa jatko-osan joulukuussa 2019 ja Dwayne Johnson on yhä mukana. Leffojen välissä Johnson ehtii seikkailla elokuvassa Jungle Cruise, tai ainakin se on kuvausvuorossa seuraavaksi. Jungle Cruise perustuu Disneyn huvi... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän Patrik Laine - harjoitukset jäivät jälleen kesken, vaiva kuitenkin ohimenevää laatua

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 21.31

Winnipeg Jets kohtaa seuraavaksi Nashville Predatorsin NHL:n playoff-pelien jatkuessa. Sunnuntaina Patrik Laine jätti kaukalon kesken harjoitusten. Samoin kävi tänään tiistaina. Jetsin valmentajan mukaan Laine kärsii todennäköisesti vastaavasta... Lue lisää

0 kommenttia


Selviytyjät Suomen uutta kautta kuvataan toukokuussa - kilpailijat julkistettu

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 21.11

Jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuva Selviytyjät Suomi nähdään jälleen ensi keväänä Nelosella. Toisen kauden kuvaukset alkavat lähipäivinä Filippiineillä, Caramoanin saaristossa. Tänään tiistaina matkaan lähtivät nämä 16 rohkeaa kilpai... Lue lisää

0 kommenttia


Sci-firomantiikka on mutkikasta Netflix-sarjassa: The Innocents -traileri

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 20.50

Se päivä oli onneton, jona tyttöystävä palasi kotiin partaisena keski-ikäisenä miehenä ja jahtasi minua pellolla. The Innocents - Viattomat on norjalaisbrittiläinen mysteerisarja, joka on tarkoitus ottaa vakavasti. Kaksi rakastunutta teiniä lähtee... Lue lisää

0 kommenttia


Nico Rosberg kaahaa McLarenilla, Mika Häkkinen pelkääjän paikalla

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 19.56

"Eläköitynyt" F1-mestari Nico Rosberg testaa Mika Häkkisen kanssa Mclarenin P1-rataohjusta. Monacon mutkaiset tiet antavat vauhdikkaalle ajolle oman lisämausteensa. "Minun pitää treenata jälleen niskalihaksiani", toteaa Häkkinen Rosbergin hyökätes... Lue lisää

1 kommentti


Sam Rockwell on oikea natsi hassun fantasia-Hitlerin leffassa

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 19.40

Sam Rockwell on liittymässä komediaan Jojo Rabbit, joka on Thor: Ragnarökin ohjaajan Taika Waititin seuraava työ. Elokuva sijoittuu natsi-Saksaan ja Rockwell näyttelee natsikapteenia, joka johtaa nuorisoleiriä. Mitä hauskaa on siinä? Waititi näytt... Lue lisää

0 kommenttia


Udo Dirkschneiderin bändien kitaristi etsii uuden työnantajan

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 19.29

Accept-legenda Udo Dirkschneiderin U.D.O. ja Dirkschneider-yhtyeet jäävät ilman kitaristi Bill Hudsonin työpanosta. Hudson ja Dirkschneider päätyivät eri teille tulevaisuuden tavoitteisiin liittyvien erimielisyyksien johdosta. Hudsonin livedeb... Lue lisää

0 kommenttia


Ihminen hakkeroidaan Netflixin tieteisjännärissä: Anon-traileri

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 18.30

Clive Owen ja Amanda Seyfried tähdittävät tieteisjännäriä Anon, joka saapuu Netflixiin 4. toukokuuta. Owenin näyttelemä Sal Frieland on poliisi maailmassa, jossa ei ole yksityisyyttä: viranomaiset tallentavat kaiken. Rikollisuus on kadonnut käytännös... Lue lisää

0 kommenttia


Jason Bournen luonut juoni avautuu tv-sarjassa

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 17.27

Kehitteillä on tv-sarja Treadstone, joka kertoo CIA:n huippusalaisesta projektista, jossa pyritään luomaan lähes pysäyttämättömiä superagentteja salamurhatehtäviin. Muistinsa menettänyt ja sen myöhemmin takaisin saava Jason Bourne on sellainen romaan... Lue lisää

0 kommenttia


Jumanji jatkuu jo ensi vuonna

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 16.47

Jumanji: Welcome to the Jungle uskaltautui teattereihin yhtäaikaa viime vuoden katsotuimman elokuvan Star Wars: The Last Jedin kanssa ja menestyi erinomaisesti. Erään analyysin mukaan The Last Jedi teki voittoa vain 112 miljoonaa dollaria enemmän. ... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: Avengers: Infinity Warin salatut sankarit

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 15.00

Onko tämä huumoria, kun viimeistään Avengers 5 näyttää tasan tältä? Disney Infinity on jo olemassa. Konnat veikkaavat, kuka kuolee. ... Lue lisää

0 kommenttia


Uudessa Venom-trailerissa on Venom - ja kieli!

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 12.45

Spider-Manin paha peilikuva Venom saatiin isolle kankaalle yli kymmenen vuotta sitten ilman kieltä, jota erään väittämän mukaan pidettiin liian seksuaalisena. Syksyllä valmistuu Venomin oma elokuva, jonka ensimmäisessä trailerissa ei nähty edes Venom... Lue lisää

6 kommenttia


Eroasunnot-taloyhtiön hullunkuristen eroperheiden tarina jatkuu

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 12.16

Miljoonayleisön 1. kaudellaan saavuttanut Ex-Onnelliset jatkuu - 2. kausi alkaa C Moressa 31.5. Uutena eroparina nähdään Eero Ritala ja Karoliina Blackburn. Johanna Vuoksenmaan komediallinen draamasarja kertoo eronneille lapsiperheille rakennetus... Lue lisää

0 kommenttia


Entinen Guns N' Roses -mies palkkasi bändiinsä American Idol -suosikin

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 10.53

Entinen Guns N' Roses -mies Steven Adler on palkannut American Idol ja Rock of ages -kuvioista tutun laulajan Constantine Maroulisin Adler's Appetiten laulajaksi. Maroulis nähtiin American Idol -kisassa vuonna 2005. Bänd kulkee nyt nimellä Adl... Lue lisää

0 kommenttia


Punkkia, garagea ja rock’n’rollia - Hori Smoku Summer Boogaloo 2018

Viihdeuutinen 24.04.2018 klo 08.55

Punkiin, garageen ja rock’n’rolliin keskittyvä klubifestivaali Hori Smoku Summer Boogaloo palaa Helsingin Ääniwalli-klubille 27.-28.7.2018. Vuosina 2014-2016 järjestetty ja viime kesänä välivuotta viettäneen kaksipäiväisen tapahtuman liput tu... Lue lisää

0 kommenttia


Tony Iommin ankean paljastuksen jälkeen ei ole ihme, ettei Black Sabbath enää tee keikkoja

Viihdeuutinen 23.04.2018 klo 21.50

Black Sabbathin Tony Iommi järjesti hyväntekeväisyystapahtuman Birminghamissa - rahaa kerättiin paikalliselle syöpäosastolle. Black Sabbath lopetti uransa vuoden vaihtuessa mutta Iommi on aikaisemmin todennut bändin saattavan tehdä tulevaisuudessa... Lue lisää

0 kommenttia


Stephen Kingin Kolkuttajat iskevät jälleen

Viihdeuutinen 23.04.2018 klo 20.49

Stephen King -buumi jatkuu. Saw-, Kirottu- ja Riivattu-saagat ohjaajana aloittanut James Wan kehittelee Kolkuttajat-elokuvaa tuottajan ominaisuudessa. Kolkuttajat eli The Tommyknockers sijoittuu pieneen kylään, jonka lähistöltä löytyy avaruusalus.... Lue lisää

0 kommenttia


Telia ja Viasat tuovat markkinoille uuden 'jääkiekon superpaketin'

Viihdeuutinen 23.04.2018 klo 18.22

Telia ja Viasat Finland Oy ovat solmineet historiallisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Telian jääkiekkotuoteperhe kasvaa ainutlaatuisella All Stars -passilla. All Stars -passin tilaaja saa Liigan lisäksi käyttöönsä myös Viasat Jääkiekko HD -ka... Lue lisää

0 kommenttia


Rampage ja Amy Schumer jäivät Hiljaisen paikan uhreiksi Yhdysvalloissa

Viihdeuutinen 23.04.2018 klo 18.00

Hiljaisen paikan ja Rampagen tasainen kaksintaistelu Yhdysvalloissa kääntyi Hiljaisen paikan voitoksi päättyneenä viikonloppuna. Kyseinen kauhuhitti on vielä selkeämpi voittaja pitkällä aikavälillä, sillä se on Rampagea huomattavasti edullisempi ja s... Lue lisää

0 kommenttia


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova