Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Kidding - juttu 3: Jim Carreyn masennussaaga kompuroi sillä perustelulla, että tahdon sankarin ongelmat

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 23.50

Kausi 1: Jaksot 5-6 The New You ja The Cookie Valitsen positiivisuuden. On kiinnostavaa pyöritellä teemoja Jeffiä tuijottaessa. Viides jakso muistuttaa, että epäitsekästä on lähinnä se, jos lahjoitat vihamiehelle jotakin suunnattoman ketutuksen... Lue lisää

0 kommenttia


Kvelertak maaliskuussa Helsingissä ja Tampereella

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 22.45

Black metallia, rock’n’rollia sekä punkkia yhdistelevä Kvelertak saapuu 30.3.2020 Helsingin Tavastialle sekä 31.3.2020 Tampereen Pakkahuoneelle. Keikkojen lipunmyynti on käynnistynyt tänään Tiketissä ja Ticketmasterissa. Kvelertak on kiertänyt vii... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thrones -tähti upeissa lehden kuvissa - seksikäs enkelikasvo

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 21.52

Game of Thrones -tähti Emilia Clarke nähdään Wonderland magazinen kansikuvahahmona ja kuvaussioiden kohteena. Näyttävissä kuvissa pääkohde on yllättäen Emilian lisäksi BVLGARI. Nyt on tarjolla kuvia kiltistä naapurintytöstä seksikkääseen enkeli... Lue lisää

0 kommenttia


Näin sujui Nightiwishiltä Slaying The Dreamer livenä Buenos Airesissa

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 21.35

Nightwish julkaisee Decades: Live in Buenos Aires -livelevyn joulukuun alussa. Levyltä on julkaistu toinen ennakkomaistiainen, Slaying The Dreamer. Floor Jansen on jakanut Slaying The Dreamer -livepätkän Instagramissa: ... Lue lisää

0 kommenttia


Kultakuume-sarjan Parker Schnabelista kuva vuodelta miekka ja kivi - kulta on ollut mielessä nuoresta jannusta lähtien!

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 19.51

Kultakuume (Gold Rush) -sarjan tähti Parker Schnabel on vasta 25-vuotias mutta mies on kaivanut kultaa "koko ikänsä". Kultakuume-sarjasta on meneillään jo kymmenes kausi. Ohjelman Instagramista löytyy kuva hyvinkin nuoresta Parkerista - todiste... Lue lisää

0 kommenttia


Karsea Star Wars Holiday Special tarvitsee jatkoa, inttää The Mandalorianin luoja

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 19.15

Star Wars -sarja The Mandalorian pyörii siellä, missä suoratoistopalvelu Disney+ on aloittanut ja palaute on ollut myönteistä. Sarjan luoja Jon Favreau käyttää hetken julkisuudessa vihatun The Star Wars Holiday Specialin kehumiseen ja sen jatko-osast... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Razer Huntsman Tournament Edition

Viihdeartikkeli 15.11.2019 klo 18.13

Uutta Razeria pukkaa taas, tällä kertaa tenkeyless-mallista. Huntsman TE:ssa numeronäppäimistö on siis pudotettu pois oikeasta laidasta, joten pöydälle jää huomattavasti enemmän tilaa sitä tarvitsevalle. Monien suurempien näppäimistömallien rinnalla ... Lue lisää

0 kommenttia


Slipknotin oma festari suuntaa vesille

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 18.11

Slipknotin oma festari, Knotfest, suuntaa ensimmäistä kertaa vesille. Knotfest At Sea räyhää vesillä elokuussa 2020. Ensimmäinen Knotfest järjestettiin vuonna 2012. ... Lue lisää

0 kommenttia


M. Night Shyamalan löysi uuden kauhun lähteen: realistiset vauvanuket

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 17.10

Servant-sarja laajentaa Apple TV+ -palvelun tarjontaa 28. päivä tätä kuuta. Jännityksen ja yllätyskäänteiden erikoismies M. Night Shyamalan häärii tuottajana ja hän on ohjannut osan jaksoista. Uusi näyte koettaa myydä sarjan pelkillä faktoilla: r... Lue lisää

0 kommenttia


Progressiivisen metalcoren suurnimi helmikuussa Helsingissä ja Tampereella

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 15.47

Progressiivisen metalcoren suurnimi Monuments esiintyy helmikuussa Helsingissä ja Tampereella. Vuonna 2006 perustettu brittiyhtye soittaa Helsingin On the Rocksissa 12. helmikuuta ja Tampereen Klubilla päivää myöhemmin. Monuments on julkaissut ... Lue lisää

0 kommenttia


Saara Aallon joululevy julkaistu - mukana Saaran ja Michael Monroen upea duetto

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 15.29

Saara Aallon joululevy "Fairytale - Joulun taikaa" on julkaistu. Albumin laulukielinä kuullaan niin suomea kuin englantia. Saara versioi mm. upean Walking in the air -klassikon kuten myös Silent night (Jouluyö, juhlayö) -kappaleen, josta Saara ... Lue lisää

0 kommenttia


Siskoni on noita tekee paluun

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 15.18

Noitasiskosten elämää seurannut Siskoni on noita (Charmed, 1998–2006) saa jatkoa C Moressa 20. joulukuuta. Tällä kertaa englanninkielistä Charmed-nimeä kantavan sarjan kaikki jaksot julkaistaan C More -palvelussa kerralla. Charmed seuraa alkup... Lue lisää

1 kommentti


Norjalaisen black metal -suuruuden keikka pahasti kiville - kitaristi mökötti hotellissa ja keikka päättyi vain kahden biisin jälkeen!

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 08.58

Maineikkaan black metal -ryhmä Immortalin ex-kitaristi ja vokalisti Abbath kiertää nykyään omillaan. Abbathin Buenos Airesin keskiviikon keikka meni kuitenkin pahasti reisille - keikalle kertyi mittaa vain pari biisiä! Paikallisen El Culton mu... Lue lisää

1 kommentti


Tool julkisti alkuvuoden keikkoja - kesällä Euroopassa?

Viihdeuutinen 15.11.2019 klo 00.10

Vuosien tauon jälkeen aktivoitunut vaihtoehtoinen Tool kiertää parhaillaan Pohjois-Amerikan keikkalavoja. Entä missä vaiheessa on vuorossa Eurooppa - kesällä? Ainakin alkuvuoden keikat jatkuvat Australian suunnalla. Tool on julkistanut viisi... Lue lisää

0 kommenttia


Batwoman 1-6: kirvesmurhaaja lyö mehiläispesää, sillä kun mehiläiset katoavat, ihmisillä on enää neljä vuotta

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 23.10

Kausi 1: Jakso 6 I'll Be Judge, I'll Be Jury Naamioroisto Pyöveli avaa vesiposteja ja kaataa tolppia, jos pelokas uhri vaikka kipuaisi aidalle, joka on nyt SÄHKÖAITA - ja tappavampi kuin Jurassic Parkissa. Toinen roisto Nahkalärvi muuttuu kenek... Lue lisää

0 kommenttia


Fox suostutteli Sarah Michelle Gellarin koomapotilaaksi

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 21.55

Buffy, vampyyrintappaja Sarah Michelle Gellar on mukana Foxin jännäriprojektissa Sometimes I Lie. Tuottajana toimii Ellen DeGeneres A Very Good Production -yhtiönsä kautta. Alice Feeneyn samannimiseen kirjaan perustuvassa tarinassa Gellar esitt... Lue lisää

0 kommenttia


Wanaja Festival julkisti ensimmäiset nimet

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 21.16

Wanaja Festival juhlitaan Hämeenlinnassa jo 17. kerran perjantaina 3.7.2020 - lauantaina 4.7.2020. Tulevana kesänä lavalle nousevat ainakin Kaija Koo, Lauri Tähkä sekä Teflon Brothers. Lisää artistijulkaisuja on luvassa kevättalvella 2020. Viim... Lue lisää

0 kommenttia


Dwayne Johnson viimeinkin supersankarina: Black Adam -juliste

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 21.15

Tämänkin päivän uutisissa se on toistuva teema, että jotkut leffat ovat kehitteillä pirun kauan. Dwayne Johnsonin oli määrä esiintyä Shazam-elokuvassa jo ennen kuin DC:n elokuvauniversumi alkoi. Hän kysyi, haluavatko fanit nähdä hänet sankarina vai r... Lue lisää

0 kommenttia


Alkoholismin kanssa painiva Ben Affleck käsittelee asiaa elokuvassa: The Way Back -traileri

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 19.45

Ben Affleck on kamppaillut alkoholismin kanssa teini-iästä saakka ja hän on puhunut asiasta julkisestikin. Avioero Jennifer Garnerista tapahtui samoihin aikoihin, kun Affleck oli viimeksi kuntoutuksessa. Tuoreimpien tietojen mukaan hän pysyi selvänä ... Lue lisää

0 kommenttia


Tyyliä vaihtanut Paavo Pesusieni tapaa Keanu Reevesin: traileri

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 18.45

Paavo Pesusieni seikkailee jälleen isolla kankaalla, kun The SpongeBob Movie: Sponge on the Run valmistuu toukokuussa. Elokuva on tällä kertaa tietokoneanimaatiota, joka imitoi stop-motion-töksähtelyä Lego Elokuvan tavoin. Kyseessä on esiosa, jossa P... Lue lisää

1 kommentti


Uncharted-leffa on ollut tekeillä niin kauan, että Mark Wahlberg rupsahti "Indiana Jonesista" "Sean Conneryksi"

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 17.50

Indiana Jones -henkisiin Uncharted-peleihin perustuva elokuva on ollut suunnitteilla vuosia. Eräässä vaiheessa David O. Russell halusi ohjata version, jossa Mark Wahlberg näyttelee seikkailija Nathan Drakea, Robert de Niro hänen isäänsä ja Joe Pesci ... Lue lisää

0 kommenttia


Italia on kaunis maa, sääli jos sille sattuisi jotakin: Michael Bayn 6 Underground esittelyssä

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 16.55

On helppo väittää, että Michael Bay on pinnallinen ja hengetön ohjaaja, mutta hänellä on oma juttunsa. Bad Boys II ja Pain & Gain ovat täynnä sosiopaattimaista huumoria, jota Bay harrastaa toki lastenelokuvissakin, mutta ei yhtä vapautuneen energises... Lue lisää

0 kommenttia


Netflix hankki oikeudet, joten nyt Beverly Hills kyttä 4 oikeasti tehdään

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 16.04

Eddie Murphy vihjasi viime kuussa, että Beverly Hills kyttä 4 filmataan seuraavaksi, kunhan Prinssille morsian 2 on purkissa. Se oli kohtalaisen suora lupaus - mutta niitä lupauksia on muutamakin kuultu viimeisten vuosikymmenien aikana. Nyt asia o... Lue lisää

2 kommenttia


Tuska vahvisti lisää nimiä

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 14.54

Helsingin Suvilahdessa 26.–28.6.2020 järjestettävä Tuska-festivaali on lisännyt kaksi vahvaa nimeä ensi kesän ohjelmaan. Yhden ensi kesän pääesiintyjän paikoista on varmistanut ranskalainen metallijätti Gojira. Toinen uusi ohjelmakiinnitys on vaih... Lue lisää

0 kommenttia


Provinssi julkisti lisää nimiä

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 11.40

Seinäjoen Törnävänsaarella 25.-27. kesäkuuta järjestettävä Provinssi julkistaa lisää nimiä. System of a Down, Korn sekä Hassisen Koneen juhlakeikka ovat jo varmoja. Uusia julkistuksia ovat Deftones, Gojira, Disturbed, Charli XCX sekä Islannin E... Lue lisää

0 kommenttia


KISS peruu Australian kierroksen - lisätietoa sairastuneen Paul Stanleyn tilasta

Viihdeuutinen 14.11.2019 klo 09.51

KISS on joutunut perumaan jäähyväiskiertueensa Australian osuuden. End Of The Road -kiertueen ensimmäinen keikka siirrettiin jo pari päivää sitten Paul Stanleyn sairastumisen johdosta. Kiertueen oli tarkoitus päivitetyn tiedon mukaan alkaa 19.1... Lue lisää

1 kommentti


Dark Crystal 1-10: huijauksesta ja kliseistä huolimatta vuoden tyydyttävin lopputaistelu

Viihdeuutinen 13.11.2019 klo 23.00

The Dark Crystal: Age of Resistance Kausi 1: Jakso 10 - A Single Piece Was Lost Kausi päättyy mätkintään. Frankensteinin hämähäkillä ei ole väliä vielä, eikä taivassäde kutsunut kokoon montaa tonttua ajoissa. Jos kauden alun villeimmät toiminta... Lue lisää

0 kommenttia


Rammsteinin Till Lindemann kommentoi kesällä sattunutta fyysistä yhteenottoa: 'töykeä kus*pää'

Viihdeuutinen 13.11.2019 klo 22.21

Rammsteinin johtohahmo Till Lindemann on kommentoinut kesällä sattunutta välikohtausta, jossa rokkari joutui väitetysti fyysiseen yhteenottoon hotellin baarissa. Lindemann joutui riitaan 54-vuotiaan miehen kanssa, joka oli kommentoinut rokkarin se... Lue lisää

0 kommenttia


Huomio pitää ansaita - uutta kautta aloittavan ampumahiihtäjän Kaisa Mäkäräisen uraa tukevien yritysten lista kunnioitettavan pitkä

Viihdeuutinen 13.11.2019 klo 21.48

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on kiertänyt ampumahiihdon maailmancupin kisoja vuodesta 2005 lähtien. Kaudella 2010–2011 Mäkäräinen voitti ensimmäisen kerran ampumahiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun. Ja Kaisa on edelleen mukana alkavalla ... Lue lisää

0 kommenttia


Slipknot-pomo vakuuttaa: 'Huumeet eivät turbobuustaa luovuuttasi'

Viihdeuutinen 13.11.2019 klo 19.50

Slipknot ja Stone Sour -pomo Corey Taylor puhuu kokemuksen äänellä - huumeiden käyttö ei turbobuustaa luovuuttasi. "Kuulostat paremmalta, soitat paremmin ja energiatasot ovat korkeammalla kun et ole psykedeelisten huumeiden vaikutuksen alaisena" ... Lue lisää

0 kommenttia


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova