Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Tasan 38 vuotta sitten Britannian albumilistan kärkipaikalle nousi yksi aikansa merkkiteoksista

Viihdeuutinen 24.01.2019 klo 00.29

Brittiläisen uuden aallon orkesterin Adam and the Antsin 'Kings of the Wild Frontier' -niminen albumi nousi tasan 38 vuotta sitten ensimmäistä kertaa Brtiannian albumilistan kärkipaikalle. Levy pysytteli myyntilistan kärkipaikalla 10 viikkoa. Levy... Lue lisää

0 kommenttia


HBO löysi Perry Masonin Robert Downey, Jr:n tilalle

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 23.30

Asianajaja Perry Mason seikkaili alunperin Erle Stanley Gardnerin romaanisarjassa, joka on kaikkien aikojen kolmanneksi suosituin. Aiheesta on tehty myös tv-sarjoja, tv-elokuvia ja paljon muuta. The Americans -tähti Matthew Rhys näyttelee Masonia ... Lue lisää

0 kommenttia


Sandra Bullock syntyy uudelleen Netflixin fantasiaelokuvassa

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 22.15

Sandra Bullockin ja Netflixin kauhujännäri Bird Box on ennätyksellisen suosittu suoratoistoelokuva katsojamäärissä mitattuna. Yhteistyö jatkuu Reborn-elokuvan merkeissä. Mark Millarin sarjakuvaan perustuva Reborn kertoo 80-vuotiaasta naisesta, j... Lue lisää

0 kommenttia


Klamydian Vesku Jokinen tiedottaa loman keskeltä - 'Pitää sitä nyt vähän lomallakin rokata'

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 21.29

Klamydia vetäytyi joulukuussa pidemmälle tauolle juhlavuoden juhlinnan jälkeen. Vesku Jokinenkin lupaili loman lisäksi sometaukoa. Nyt mies on jälleen äänessä - ja keikkaa on luvassa keskellä lomaa! "Pitää sitä nyt vähän lomallakin rokata. Nimi... Lue lisää

0 kommenttia


Spice Girls -tähti täytti 43 vuotta - somevideon mukaan synttäreitä juhlistettiin kiertuetta valmistellen

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 21.22

Spice Girls -tähti Emma Bunton on täyttänyt 43 vuotta. Spice Girls suuntaa kesällä areenakiertueelle ja Emma on lisännyt someen videopätkän, jossa tulevan kiertueen taustatanssijat laulavat Emmalle onnittelulaulua. Kuten kuvasta näkyy, tulevan ... Lue lisää

0 kommenttia


Nicolas Cage sekoaa H.P. Lovecraftin kauhutarinassa

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 21.10

Nicolas Cage on kiinnitetty kauhuelokuvaan Color Out of Space, joka perustuu H.P. Lovecraftin klassiseen tarinaan. Aiheena on vähitellen haihtuva meteoriitti, joka saa sadon kasvamaan, mutta muuttaa kasvit syömäkelvottomiksi. Mutatoiva vaikutus kos... Lue lisää

1 kommentti


America's Got Talent -ohjelmassa hurja temppu, illusionisti 'lennätti' tuomaristosssa istuvaa Heidi Klumia

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 20.53

America's Got Talent: The Champions -ohjelmassa illusionisti Jon Dorenbos hämmästytti katsojia levitaatiotempulla, johon mies otti avukseen tuomaristossa istuvat Heidi Klumin ja Howie Mandelin. Lisäksi Mandel valitsi temppuun avustajan yleisön jou... Lue lisää

0 kommenttia


Kate Winslet ratkoo murhaa HBO-sarjassa

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 20.09

Kate Winslet on kiinnitetty minisarjaan Mare of Easttown, jonka tuottaa HBO. Winsletin edellinen HBO-sarja (ja ylipäätään tv-sarja) Mildred Pierce voitti läjän Emmyjä ja muita palkintoja. Mare of Easttown eli "Itäkaupungin tamma" kertoo Winsletin ... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thrones -putki 17/73: et sä tajua mitään, lumi-Jonne

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 18.55

Kausi 2: Jakso 7 A Man Without Honor Kumartelin ohjaaja David Nutterille, mutta ei hän ihmeitä tee täytemateriaalilla. Röllittären jallittama Theon säteilee hessuhopomaista karismaa potkiessaan kriitikkoa. Theon "tekee mitä vain, jottei häntä k... Lue lisää

0 kommenttia


Nuorta Tony Sopranoa näyttelee James Gandolfinin poika

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 16.56

Edesmenneen James Gandolfinin poika Michael Gandolfini näyttelee isänsä klassisen The Sopranos -hahmon nuorta versiota elokuvassa The Many Saints of Newark. Se on Tony Sopranon faneille varmasti mielenkiintoisempaa, että Tony on elokuvassa noin 19-... Lue lisää

0 kommenttia


Arman ja Suomen rikosmysteerit, Suomen 'Bonnie ja Clyde' syyllistyivät poikkeukselliseen rikokseen

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 15.43

Arman ja Suomen rikosmysteerit -ohjelmassa esitellään tänään keskiviikkona poikkeuksellinen rikos, jonka tekijöiksi paljastui pahassa rikoskierteessä ollut nuori pari. Toukokuussa 1998 mies tunkeutui töölöläiseen kioskiin. Myyjän ja ryöstäjän väli... Lue lisää

0 kommenttia


Tuomari Nurmion pitkäaikaisin kokoonpano julkaisee uuden albumin

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 15.22

Tuomari Nurmion bändi Dumari ja Spuget julkaisee neljännen albuminsa nimeltään Usvaa putkeen 1.2. Levyllä kuullaan uusia rouheampia sovituksia Nurmion tekemistä tutuista klassikkokappaleista. "Dumari ja Spuget on pitkäaikaisin kokoonpano koko musi... Lue lisää

0 kommenttia


Malediiveilla lomaileva Mikko Leppilampi päivitti someen huvittavan haasteen

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 11.02

Parhaillaan Malediiveilla lomaileva Mikko Leppilampi on lisännyt someen huvittavan nukkumishaasteen - "Suoraa nukkuu". Mikon lomailumaisemissa ei ole valittamista; ... Lue lisää

2 kommenttia


Aikuisyleisölle suunnattu rockfestivaali kiertää ympäri Suomea

Viihdeuutinen 23.01.2019 klo 10.20

Kesällä Suomea kiertää uusi rockfestari Rock In The City. Rovaniemellä kesällä 2018 ensimmäistä kertaa järjestetty Rock In The City -niminen festivaali kasvaa kaksipäiväiseksi tapahtumaksi ja laajenee ensi kesänä käsittämään kaiken kaikkiaan yhdek... Lue lisää

0 kommenttia


Gillian Anderson on värvätty "Rautarouvaksi" Netflixin hittisarjaan

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 23.10

Kiitelty Netflix-sarja The Crown kertoo kuningatar Elisabet II:n elämästä pitkän kaavan mukaan. Tarkoitus on tehdä kuusi tuotantokautta ja 60 jaksoa sillä periaatteella, että näyttelijät vaihtuvat kahden kauden välein aikahypyistä johtuen. Ensimmäine... Lue lisää

0 kommenttia


Mitä nuoremmat edellä, turkulainen veljeskaksikko valtaa kiertueen päätteeksi Hartwall Arenan

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 22.35

Takana keikkoja 50 vuoden ajan, levyjä suurinpiirtein 30 ja levyjä myyty noin 1,5 miljoonaa kappaletta. Turun veljeskaksikko Matti ja Teppo Ruohonen suuntaavat huhtikuussa jäähyväiskiertueelleen, jonka päätös nähdään Helsingin Hartwall Arenalla sunnu... Lue lisää

2 kommenttia


Game of Thrones -putki 16/73: Rölli-neidin aromipesä pelastaa universumin

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 22.00

Kausi 2: Jakso 6 The Old Gods and the New Huippuhetkiä pakkautuu taas peräkkäin, eivätkä useimmat ole isoja käänteitä, joten ensi kertaa ohjaava David Nutter ansaitsee taputukset. "Nutter" on brittislangia ja tarkoittaa "mielipuolta", joten yll... Lue lisää

4 kommenttia


Ruotsalainen suosikkiartisti tuo 25-vuotisjuhlakiertueensa myös Suomeen

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 21.59

Pääosin ruotsiksi mutta myös englanniksi vuosien mittaan levyttänyt ruotsalainen Lisa Ekdahl myi jo esikoisalbumillaan nelinkertaista platinaa (yli 800 000 albumia). Artisti on voittanut lukuisia Grammis-palkintoja. Helsingin-konserttinsa kaksi vu... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thronesin esiosan Naomi Watts ehtii toiseenkin sarjaan

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 19.33

Kaksinkertainen Oscar-ehdokas Naomi Watts on Game of Thronesin tulevan ja yhä nimeämättömän esiosan nimekkäin näyttelijä. Salaliittoteoreetikon velvollisuus on tehdä jokin tulkinta siitä, että hänet on kiinnitetty myös toiseen sarjaan ja jälleen pääo... Lue lisää

1 kommentti


Televisiotähti tyrmää väitteet peppuoperaatiosta, antaa selkeän selityksen kateutta aiheuttaville muodoilleen

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 19.19

Glamourelämää Essexissä -sarjasta maineeseen noussut brittiläinen televisiotähti Lauren Goodger (32) on jälleen kerran tyrmännyt väitteet, joiden mukaan kaunottaren peppu on pyöristynyt implanttien avulla. Now magazinen kolumnissaan Lauren kertoo ... Lue lisää

0 kommenttia


Oscar-ehdokkuudet on julkistettu: Netflix, Marvel ja Jasper Pääkkösen klaani juhlivat

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 16.30

Oscar-palkinnot jaetaan 91. kerran sunnuntaina 24. helmikuuta, eli Suomen näkökulmasta maanantaiaamuna 25. helmikuuta. Ehdokkuudet on julkistettu. Isoja voittajia ovat tässä vaiheessa Netflix ja Marvel, jotka nousivat korkeimpaan eliittiin Roman 10... Lue lisää

7 kommenttia


Naisten Haamujengin jäsen pillastui oikeasta Haamujengi 3:sta

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 15.00

Vuoden 2016 Ghostbusters eli "naisten Haamujengi" floppasi. Jos 144 miljoonan dollarin leffa tienaisi teattereissa 432 miljoonaa, se saisi jatko-osan. Jos tulos olisi 288 miljoonaa, jatko-osa olisi teoriassa mahdollinen, vaikka alan sivustot puhuisiv... Lue lisää

2 kommenttia


'Kymppihaaste' sen todistaa, Sarah Michelle Gellar vain kaunistuu vuosien myötä

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 10.09

Buffy, vampyyrintappaja -sarjasta sekä elokuvista kuten Tiedän mitä teit viime kesänä ja Scream 2 tuttu Sarah Michelle Gellar on ottanut osaa somen suosittuun "kymppihaasteeseen". Gellarin kohdalla kuvat on otettu tasan kymmenen vuoden välein. Hel... Lue lisää

0 kommenttia


Ruisrockin talvifestari Ruishelmi ohjelmiston osalta valmis

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 09.34

Ruishelmi juhlitaan 50. Ruisrockin kunniaksi Turun Logomossa 8.–9.2.2019. Ruishelmen ohjelmistoon on lisätty kotimaan lupaavimpia nousevia artisteja; Adikia, Costee, Etta ja Cavallini & Shrty täydentävät Ruisrockin talvifestivaalin musiikkiohjelma... Lue lisää

0 kommenttia


'Yhden hitin ihme' vuodelta 1989 - laulaja Andrew Roachford täyttää tänään 54 vuotta

Viihdeuutinen 22.01.2019 klo 00.44

Roachford saavutti vuonna 1989 hitin kappaleellaan "Cuddly Toy" - Britannian singlelistan neljänneksi yltänyt viisu jäi bändin ainoaksi merkittäväksi sinkkulistan valloitukseksi. Tosin bändin laskeminen pelkästään yhden hitin ihmeeksi lienee vääry... Lue lisää

1 kommentti


Uransa lopettanut nyrkkeilymestari juhlisti synttäreitään operaatiolla, 'muutama skode tuli poimittua'

Viihdeuutinen 21.01.2019 klo 22.49

Nyrkkeilyn keskisarjan Euroopan mestari Amin Asikainen päätti ammattilaisuransa vuonna 2011. Asikainen on täyttänyt 43 vuotta. Amin juhlistaa synttäreitään sairaalassa. Someen lisätyssä postauksessa Ami kertoo käyneensä nenäleikkauksessa. "Nyt ... Lue lisää

0 kommenttia


'Ennen helvetti jäätyy', Kip Winger ei anna orkesterilleen mahdollisuuksia Rock And Roll Hall Of Fameen

Viihdeuutinen 21.01.2019 klo 22.29

Kip Wingerin 1980-luvun loppupuolella perustama glam rock -orkesteri Winger nautti suosiosta parin albumin verran 90-luvun vaihteessa. Sekä bändin debyytti vuonna 1988 että vuonna 1990 julkaistu In the Heart of the Young myivät USA:ssa platinaa. ... Lue lisää

1 kommentti


Päin vattua: jokin näistä on vuoden 2018 surkein leffa

Viihdeuutinen 21.01.2019 klo 22.15

The Golden Raspberry Awards -gaala palkitsee päättyneen vuoden surkeimmat elokuvat "kultaisilla vatuilla" päivää ennen Oscar-gaalaa, eli tänä vuonna 23. helmikuuta. Sekin on perinne, että joku mainitsee gaalan olevan aikansa elänyt vitsi. Tänä v... Lue lisää

2 kommenttia


Janni Hussi paljastaa blogissaan kaukomatkakohteen, josta ei jäänyt paljoakaan hyvää sanottavaa

Viihdeuutinen 21.01.2019 klo 21.42

Fitness-ja juontajakasvo Janni Hussi kirjoittaa blogissaan kaukolomakohteesta, josta ei jäänyt paljoakaan positiivista kerrottavaa. Yllättäen kyseinen kohde on Karibialla sijaitseva Saint-Martin/St. Maarten. Janni oli paikalla vastaanottamassa ... Lue lisää

1 kommentti


Aikuiseksi supersankariksi muuttuva poika tietenkin säntää kaljalle: uusi Shazam-traileri

Viihdeuutinen 21.01.2019 klo 18.45

Kun nuori Billy Batson sanoo taikasanan "shazam", hänestä tulee täysikasvuinen supersankari, joka on yhtä voimakas kuin samassa universumissa elävä Teräsmies, jos ei aivan yhtä kokenut. Huhtikuussa valmistuva Shazam! on DC:n elokuvauniversumin ensimm... Lue lisää

1 kommentti


Seuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova