Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Black Panther rikkoi yhden Star Wars: The Force Awakensin ennätyksistä

Viihdeuutinen 20.02.2018 klo 22.00

Star Wars: The Force Awakens on tuottoisin elokuva Yhdysvalloissa. Se tienasi 119,1 miljoonaa dollaria ensimmäisenä perjantaina, 68,3 miljoonaa lauantaina, 60,6 miljoonaa sunnuntaina ja 40,1 miljoonaa maanantaina. Muut lukemat ovat ennätyksiä, mutta ... Lue lisää

0 kommenttia


Black Panther

Viihdeartikkeli 18.02.2018 klo 23.00

Jumalaisen valkoinen Asgard oli mennä täydestä, mutta eräät pettyivät, kun portinvartijaksi huolittiin Idris Elba. Eräiden mukaan Hollywoodin isoin musta leffa Black Panther floppaa, mutta kohina on Wonder Womanin tasolla, eikä ihme, sillä Black Pant... Lue lisää

17 kommenttia


V2.fi vieraili: Kraftwerk 3-D Helsinki

Viihdeartikkeli 16.02.2018 klo 18.18

Musique Non-Stop Kraftwerkin Electric Café -albumilta on ensimmäinen CD-levyltä koskaan kuulemani kappale ja yksitoistavuotiaalle Manulle se oli yksi sysäyksistä kohti syntetisaattori- ja rumpukonepohjaisen musiikin matkaa. Se matka on edelleen vahva... Lue lisää

2 kommenttia


Varasto 2

Viihdeartikkeli 15.02.2018 klo 23.00

Monet tuoreet leffat (ja arvostelumme niistä) kertovat lähinnä tekijöiden pakkomielteistä ja narsismista, joten himottaisi kehua yksinkertaista oikeaa tarinaa. On lupaavaa, kun ylikoulutettu luuseri Rousku ajautuu pahoille teille. Hän on liian ylpeä ... Lue lisää

7 kommenttia


Fifty Shades Freed

Viihdeartikkeli 11.02.2018 klo 23.00

Fifty Shades Freed on surkea päätös ihan katsottavalle hömppäsarjalle. Mieleen muistui Shrek. Oli jännää, kun prinsessan pelastanut peikko sai tietää tytönkin olevan hirviö. Kolmosessa rouva pohti jälkikasvua herran pakoillessa vastuuta, eikä muukaan... Lue lisää

6 kommenttia


The Shape of Water

Viihdeartikkeli 08.02.2018 klo 18.00

"Seksi ei ole perverssiä, jos sinä et ole perverssi. Voit tehdä mitä tahansa haluat, kunhan teet sen kauneimmalla tavalla." - Guillermo del Toro Huomauta kauneuden olevan katsojan silmässä ("beauty is in the eye of the beholder"), niin del Toro ta... Lue lisää

3 kommenttia


Altered Carbon - Muuntohiili - 1. kausi

Viihdeartikkeli 04.02.2018 klo 23.00

Koeta pysyä mukana. Supersotilas Takeshi Kovacs poukkoili planeettojen ja ruumiiden välillä, kunnes hän ryhtyi kapinalliseksi. 250 vuotta myöhemmin pohatta asentaa hänet uuteen ruhoon, jotta hän ratkaisisi kiusallisen mysteerin. Pohatta vaikuttaa pau... Lue lisää

3 kommenttia


The Disaster Artist

Viihdeartikkeli 01.02.2018 klo 23.30

Monivammaisia satuja piisaa, mutta se on eksoottista, kun ihmissuhdedraama vangitsee huomion alittamalla saippuasarjojen tason. Ensinnäkin siksi Tommy Wiseaun The Room on vahvempi ehdokas "maailman huonoimmaksi elokuvaksi" kuin Ed Woodin Plan 9 From ... Lue lisää

0 kommenttia


Verikalpa - Taistelutahto

Viihdeartikkeli 29.01.2018 klo 22.13

Kun yhtye ilmoittaa musiikkinsa olevan Oulun murteella esitettyä peikko/kalja/folk-metallia, herää kiinnostus välittömästi. Eikä välttämättä positiivisessa mielessä, sillä ajatus halpahintaisesta hassuttelumusiikista elää vahvana. Vaan tällaista tyyl... Lue lisää

3 kommenttia


American Made

Viihdeartikkeli 28.01.2018 klo 23.00

Stunttimies Tom "a younger man" Cruise leikkii taas hengellään. Hän lentää pienkoneita ihan itse ja kolaroi sellaisella kaduilla. Kaksi pilottia kuoli tuotannon aikana ja vaikkei kyse ollut stuntista, Cruisen fani ei ole hullu pelätessään, ettei mies... Lue lisää

0 kommenttia


Emoji-elokuva

Viihdeartikkeli 25.01.2018 klo 23.00

Emojeista kertova elokuva on noin viimeinen elokuva, jonka haluan nähdä, joten nähtävä se oli. Inhoan sanaa "emoji": hymiö on hymiö. Inhoan hymiöitä: kun kyse on mielipiteistä, olen aina vakavissani, mutta en täysin vakavissani, joten kuvaselitys h... Lue lisää

10 kommenttia


Musta torni

Viihdeartikkeli 21.01.2018 klo 23.00

Idris Elban Musta torni on lyhyt, veltto, eikä edes erityisen musta, mikä on traagista huomioiden, että kankaille saatiin juuri kunnon lapsilta kielletty Se. Elokuva kertoo nuoresta Jakesta, joka käy psykiatrilla, koska hän uneksii tornista, eikä voi... Lue lisää

9 kommenttia


The Greatest Showman

Viihdeartikkeli 18.01.2018 klo 23.00

Jos saan katsoa enää yhden leffan, jään odottamaan alkuperäismusikaalia, joka kertoo mistä tahansa paitsi showbisneksestä. Musikaalit ovat elämää suurempaa taidetta, jossa järkeä pussataan hyvästeiksi, jos se tulee tunteiden tielle, joten musikaalinu... Lue lisää

1 kommentti


The End of the F***ing World - 1. kausi

Viihdeartikkeli 14.01.2018 klo 23.00

Pari hylkiötä etsii itseään anarkistisesti. On sääli paljastaa lisää, sillä vaikkei sarja yllätä, pidin koukuttavana sitä, etten ollut varma, minkä suunnan sarja parista vaihtoehdosta valitsee. Kyllästyin ironisiin murhafantasioihin God Bless America... Lue lisää

2 kommenttia


All the Money in the World

Viihdeartikkeli 11.01.2018 klo 23.00

Maailman rikkain mies hypistelee taide-esineitä kartanossaan samalla, kun pojanpoikaa panttivankina pitävät apinat kyykkivät paskalla maaseudulla. Siihen tiivistyi olennaisin tarinasta, teemoista ja visuaalisesta annista. Ridley Scottin All the Money... Lue lisää

1 kommentti


Jean-Claude Van Johnson - 1. kausi

Viihdeartikkeli 07.01.2018 klo 23.00

Jean-Claude Van Damme tuli puheeksi pitkästä aikaa, kun hän näytteli itseään taidekomediassa JCVD (2008) ja itki kameralle. Tunteet ne on aksenttimuskelillakin! Leffa ei ole kummoinen, jos minulta kysytään, mutta komediasarja Jean-Claude Van Johnson ... Lue lisää

0 kommenttia


Logan Lucky

Viihdeartikkeli 04.01.2018 klo 19.00

Logan Lucky on junttien Ocean's 11, eli aidon Ocean's-ohjaajan Nascar-aiheinen ryöstökomedia (joka pelastaa, jos Sandra Bullockin Ocean's 8 sattuu kivekseen). Loganin veljeksiä riivaa epäonni. Toiselta puuttuu käsi ja toinen linkuttaa. Rooleissa näht... Lue lisää

0 kommenttia


PS VR -terapiaa: Peltonen poistui viimein planeetalta

Viihdeartikkeli 30.12.2017 klo 13.00

Tänä yönä vihdoin sä pääset pois tästä paskamaasta, laulaa Maija Vilkkumaa kappaleessa Lottovoitto. Tutkin vuosi sitten virtuaalikypärien hinta-laatusuhteita ja nyt sijoitin, kun Saksa toimitti 3D-valtakunnan 363 eurolla ja mukaan lykättiin lisälaitt... Lue lisää

0 kommenttia


Bright

Viihdeartikkeli 27.12.2017 klo 20.00

Traumatisoitunut kyttä Will Smith innostuu vähän vitsailemaan piestessään keijun muusiksi. Sankareilla harvoin on lupa kiusata rottaakaan, eikä keiju vaikuta vaaralliselta leffassa, joka heittää horisonttiin lohikäärmeenkin sitä kommentoimatta. "Fair... Lue lisää

4 kommenttia


V2.fi katsoi: Christopher Nolania 4K-tarkkuudella

Viihdeartikkeli 26.12.2017 klo 15.55

Monen suomalaisenkin perheen isoin paketti tänä jouluna oli todennäköisesti uusi 4K-televisio, oli siinä sitten HDR:t, OLEDit sun muut taikka ei. Mitä sillä sitten katsoisi? Netflix tarjoaa jonkin verran 4K-sisältöä korotetulla kuukausihinnalla ja te... Lue lisää

1 kommentti


Jumanji: Welcome to the Jungle

Viihdeartikkeli 23.12.2017 klo 16.30

Dwayne Johnson näyttelee nuorta hernekeppiä, joka on ajautunut etäälle kaappimaisesta kaveristaan, jona vikisee puolta lyhyempi Kevin Hart. Molemmat joutuvat jälki-istuntoon, jossa he tapaavat Jack Blackin näyttelemän teiniprinsessan, sekä nörttitytö... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Helmi Pro -varmuuskopiointipalvelu

Viihdeartikkeli 22.12.2017 klo 13.23

Meille tarjottiin testiin tamperelaisen Capnovan markkinoimaa Helmi Pro -palvelua, joka tarjoaa kuukausimaksulla verkkolevyn ja varmuuskopiopalvelun pienyrityksille. Miten se toimii ja kannattaako siitä maksaa? Helmi Pro Hinta: Riippuu palv... Lue lisää

7 kommenttia


V2.fi testasi: ammattilaisnäytöt BenQ:lta

Viihdeartikkeli 20.12.2017 klo 11.14

Alasin Medialla työstetään paljon muutakin kuin V2.fi:tä, joten BenQ tarjosi testiimme kaksi graafisen alan ammattilaisille suunnattua näyttöä: 4K:ta tukevan PD3200U:n suunnittelijoille ja videoeditoijille sekä SW2700:n valokuvaajille. Erikoisu... Lue lisää

3 kommenttia


Baby Driver

Viihdeartikkeli 18.12.2017 klo 23.00

Shaun of the Deadista muistuu aina mieleen zombien mukilointi kapakassa Queenin tahtiin. Se on kuin välähdys loistavan komedian eeppisemmästä versiosta – musikaaliversiosta, jossa toiminta ja komedia kumartavat nuoteille ja lyriikoille, eikä toisinpä... Lue lisää

3 kommenttia


Star Wars: The Last Jedi

Viihdeartikkeli 14.12.2017 klo 14.30

Se mitä toivon on, että he olisivat olleet avoimempia George Lucasin opastukselle ja neuvoille. Hänellä nimittäin oli luonnos elokuville 7, 8 ja 9. Ja se oli valtavan erilainen kuin mitä he ovat tehneet. - Mark Hamill Hamill ei lyttää The Last ... Lue lisää

23 kommenttia


Haastattelussa Aidan Gillen – Game of Thronesin Pikkusormi

Viihdeartikkeli 11.12.2017 klo 19.36

V2.fi julkaisee HBO:n toukokuussa tekemän Aidan Gillenin haastattelun Game of Thronesin seitsemännen kauden bluray-julkaisun kunniaksi (sen voi muuten voittaa Joulukilpailustamme!). The Wirestä ja monista elokuvista tuttu Gillenhän on viime aikoina... Lue lisää

2 kommenttia


The Handmaiden

Viihdeartikkeli 10.12.2017 klo 23.00

Korealainen katutason huijari päätyy japanilaisen perijättären kamarineidoksi. Hänen on määrä tukea kokeneempaa miespuolista huijaria, joka aikoo viedä perijättären rahat. Viettelyn ei pitäisi olla vaikeaa. Emäntä on nuori, naiivi ja eristetty ja hän... Lue lisää

1 kommentti


Mudbound

Viihdeartikkeli 07.12.2017 klo 23.00

Netflix voittaa Oscareita, kunhan kulttuuri kehittyy, ja tänä vuonna on pohdittu, voisiko Mudbound rikkoa jään. Lyhyt dokumentti The White Helmets voitti jo, mutta se ei ole osa keskustelua elokuvateatterien asemasta. Mudbound on suhteellisen suor... Lue lisää

0 kommenttia


Sound BlasterX AE-5

Viihdeartikkeli 06.12.2017 klo 15.00

Muistan yhä sen päivän, kun sain ensimmäisen Sound Blasterini. Seuraavana päivänä oli koulussa maantiedon koe, johon lukeminen häiriintyi pahasti (tosin ihan ok se koe meni silti muistaakseni). Olin toki aiemmin omistanut Amiga 500:n, jonka ääniomina... Lue lisää

2 kommenttia


Beast in Black - Berserker

Viihdeartikkeli 05.12.2017 klo 18.21

Peto ärjyy jälleen, kun kitarasankari Anton Kabasen tuore bändiprojekti Beast in Black julkaisee debyyttialbuminsa. Moni asia on ennallaan, sillä tuhdilla soundilla sekä syntikalla kuorrutettu melodinen metalli jatkaa suoraan siitä, mihin homma jäi B... Lue lisää

3 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova