Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Suomen Jääkiekkoliitto solmi mittavan diilin - kiekkoleijonien otteluita varmistettu vapaille kanaville vuosiksi

Viihdeuutinen 13.06.2019 klo 13.40

Suomen Jääkiekkoliitto on solminut kuuden vuoden (2020-2026) mittaisen sopimuksen Discovery Networks Finlandin kanssa. Sopimus tarkoittaa, että miesten MM-kisoja lukuun ottamatta jääkiekon maajoukkueiden ottelut ovat kaudesta 2020-21 alkaen katsottav... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Huawei P30 Lite

Viihdeartikkeli 12.06.2019 klo 19.00

Kun testiin saapuu Huawein puhelin, on testaaja tällä hetkellä erityisen pulman äärellä: voiko tätä nyt suositella ostoslistalle, kun kukaan ei tiedä mihin suuntaan Huawei-USA-kauppakiista vielä kallistuu? Alkaako Huawei tuupata puhelimiin uutta Goog... Lue lisää

0 kommenttia


Rammstein - Rammstein

Viihdeartikkeli 11.06.2019 klo 01.26

Kun yhtye julkaisee albumin, jolla ei ole muuta titteliä kuin bändin oma nimi, synnyttää tämä ristiriitaisia ajatuksia. Toisaalta ratkaisu antaa odottaa, että kyseinen julkaisu on orkesterin tyylin ja sielun yksiin kansiin paketoiva kokonaisuus, joka... Lue lisää

0 kommenttia


X-Men: Dark Phoenix

Viihdeartikkeli 10.06.2019 klo 17.30

Viimeistä perinteistä X-Meniä on piesty kuin vierasta sikaa. Ilmapiiri oli valmiiksi masentunut, rottien vaistotessa laivan uppoavan. Virallinen totuus on elänyt, mutta ennen lykkäyksiä ja Disneyn vallankaappausta Dark Phoenixin oli määrä sähköistä... Lue lisää

0 kommenttia


Vice - vallan oikeat kasvot

Viihdeartikkeli 05.06.2019 klo 17.00

Uransa väkinäisimmän komedian Uutisankkuri 2:n jälkeen Adam McKay on koettanut valjastaa voimansa hyvään. Hänkö on oikea mies selittämään kaikille mysteerit, joissa poliitikoillakin on ihmettelemistä? Se on ymmärrettävä mielipide toistaiseksi, että... Lue lisää

0 kommenttia


Rocketman

Viihdeartikkeli 01.06.2019 klo 16.45

Kyllä kannatti katsoa taas yksi tällainen, tuumin, kunnes tästäkin piti kirjoittaa. Elton John on juhlakalu, jota avoimesti tumputetaan. Se sopii parista syystä. Lajityyppi on musikaali ja musikaalit ovat tunnetta. Uskon muusikon voivan tempaista h... Lue lisää

2 kommenttia


Nokia Communicator -älypuhelimen syntytarinaa avattiin Suomen pelimuseossa

Viihdeartikkeli 01.06.2019 klo 09.00

Vuonna 1996 julkaistu Nokia Communicator (Nokia 9000) oli hämmästyttävä laite. Se oli todellinen älypuhelin ja laite, joka mahdollisti yhteydenpidon ja mobiilin työnteon ennen näkemättömällä tavalla. Hyvän näytön, kunnon näppäimistön ja monipuolise... Lue lisää

2 kommenttia


Koeajossa Tier-sähköpotkulauta - kiitämistä vuokrasähköllä

Viihdeartikkeli 31.05.2019 klo 17.00

Sähköpotkulaudat ovat rymähtäneet vauhdilla tämän kesän puhutuimmaksi ja katukuvassa näkyvimmäksi teknoleluksi (katso esim. tämä). Mutta mitenkäs nuo vuokralaudat, joita kirjoitushetkellä on ainakin Helsingissä ja Tampereella? Otetaanpa yksi koeajo... Lue lisää

7 kommenttia


Lords of Chaos

Viihdeartikkeli 28.05.2019 klo 21.30

Törkytehdas kertoi pahamaineisimman rokkiorkesterin Mötley Crüen tarinan. Tuhmelit uskalsivat pitää silmät auki, kun Ozzy Osbourne nuoli pissaa! Itse en uskaltaisi. Lords of Chaos kertoo pahamaineisimman black metal -bändin Mayhemin tarinan. He pol... Lue lisää

6 kommenttia


Game of Thrones -putki 74/73: The Last Watch

Viihdeartikkeli 27.05.2019 klo 23.30

Tarkoitus oli rypeä maailman mielipiteissä viimeisen jakson jälkeen, mutta olin jo tiistaina valmis. Game of Thrones on ohi. Tuskin palaan pääsarjan pariin 10 vuoteen. The Last Watch -dokumentti on vilkaisu viimeisen kauden kulisseihin, joten kokei... Lue lisää

0 kommenttia


Doom Patrol: surkeimmat tai muulla tavalla erikoisimmat supersankarit, toivottavasti

Viihdeartikkeli 25.05.2019 klo 23.40

Kausi 1: Jakso 1 Pilot "Tällaisia supersankareita et ole nähnyt", on usein nähty lupaus. Doom Patrol -ryhmää on sarjakuvissakin väitetty DC:n oudoimmaksi ja heidän tv-sarjansa alkaa kertojan vakuuttelulla, että supernollat ovat ihan muuta. Tunn... Lue lisää

0 kommenttia


Aladdin

Viihdeartikkeli 25.05.2019 klo 17.00

Elokuvan jälkeen salissa istui synkkä mies synkkine suunnitelmineen. Äitinsä ei ollut noin valikoiva. Nyt tapahtuu paljon ja äkkiä! Miekkaa kaulaan, ruoskaa selkään! Yritän vaihtelun nimissä jättää suosikkileffojeni listalta pois ne Disneyn piir... Lue lisää

4 kommenttia


V2.fi testasi: Xiaomi Mi Electric Scooter M365 - sujuvaa sähköpotkulautailua

Viihdeartikkeli 23.05.2019 klo 09.00

Sähköpotkulaudat lienevät tämän kesän suuri hitti ja kenties niissä riittää vauhtia myös tuleville vuosille. Hyvät e-laudat ovat jo varsin kohtuullisissa hinnoissa ja varustustasokin on sellainen, että niissä on tiettyä turvallisuuttakin – samoin k... Lue lisää

3 kommenttia


Bumblebee

Viihdeartikkeli 22.05.2019 klo 13.00

Haaveilin taas Transformers-boikotista, mutta naisoletettu lukija vihjasi tuhmien tulkintojen olevan mahdollisia, joten tässä ollaan. Välttelen poikkeuksellisen väkinäistä itseni toistamista, joten en jodlaisi omin luvin "vaihdekeppiä pakoputkeen, ... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thrones -putki 73/73: Miss American Pie

Viihdeartikkeli 20.05.2019 klo 23.59

Kausi 8: Jakso 6 The Iron Throne Toki Westerosin ja Iranin hallitsijat ovat kyseenalaisia, mutta parempaa maailmaa symboloivien sankareiden velvollisuus on kunnioittaa antautumisen merkkejä ja yhteisiä sopimuksia. Danyn ja Yhdysvaltojen vasta-a... Lue lisää

12 kommenttia


See You Yesterday

Viihdeartikkeli 18.05.2019 klo 21.50

Avengers: Endgame on hyvä elokuva, mutta keskimääräistä kehnompi aikamatkatarina asettaessaan säännöt siten, ettei menneisyyden muuttamisen moraalia päästä tutkimaan vahingossakaan. Aikamatka on sankarien kaipaama resetointinappula ja hauska lavast... Lue lisää

3 kommenttia


Welcome to Marwen

Viihdeartikkeli 15.05.2019 klo 17.30

Marwen on pieni kylä Belgiassa. Asukkaina on Barbien mitoisssa olevia näyttäviä leidejä eri kulttuureista ja kukkona tunkiolla häärii aitoamerikkalainen sankari Hogie. Hogie rakastaa naisia ja varsinkin korkokenkiä. Toinen maailmansota on käynnissä... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thrones -putki 72/73: katu kuuma kaupungin, mä vaikka kärsinkin, miksi sen silti hylkäisin

Viihdeartikkeli 13.05.2019 klo 23.59

Kausi 8: Jakso 5 The Bells Olisi hienoa, jos joku arvaisi, mitä aion sanoa. Tarjoan selvennyksiä. Kaksi jaksoa sitten koin tulijumalajuonen kytkeytyvän löyhästi zombiejuoneen, joten pelastin hermoni ja hyväksyin fantasiapuolen päättyneen. Edell... Lue lisää

9 kommenttia


WWE Live Helsinki vs Peltosen & Manun tag team

Viihdeartikkeli 13.05.2019 klo 19.00

Peukut nousevat WWE:n viimeperjantaiselle Helsingin show'lle, mutta pitää muistaa, että myöntäisin leffoillekin 5 tähteä, jos katsoisin yhden vuodessa. Taidemuoto toimii. Väitetysti painijat eivät jaksa aina vääntää, jos kamera ei filmaa, mutta ei ... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi katseli: Räimettä, robotteja ja ryöstelyä 4K:na

Viihdeartikkeli 13.05.2019 klo 09.00

Aquaman Aquaman oli se supersankari, josta ei kukaan oikein välittänyt. Okei, puhut kaloille, haukotus. Keltavihreä asu ja jättihaarukka, heh, tehdäänpä taas pari meemiä. Vesimies on kuitenkin mukana Justice Leaguessa, josta piti tulla Avengersien... Lue lisää

0 kommenttia


Pokémon Detective Pikachu

Viihdeartikkeli 08.05.2019 klo 20.30

Eläinkunnan tilalla on taikovia taskuhirviöitä; on taskuvenusaur, regirocktasku, stakatakatasku ja satoja muita. Ihmiset tapaavat adoptoida yhden lemmikiksi, tai ehkä pokémon on Universumien tomu -trilogian tyylinen sielun jatke, sillä pokémon otet... Lue lisää

9 kommenttia


Tuca & Bertie: Netflix-piirretty alkaa pulutissien, talotissien, kasvitissien ja leukapallien voimalla

Viihdeartikkeli 07.05.2019 klo 20.30

Kausi 1: Jaksot 1 ja 2 The Sugar Bowl ja The Promotion BoJack Horsemanin tuottaja ja tuotantosuunnittelija Lisa Hanawalt on luonut oman furrysarjan, joka näyttää BoJackilta pysäytyskuvissa, mutta tuntuu ihan muulta. Sarja, jossa talolla on tiss... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Bionik Giganet Adapter, lisää vauhtia Switchiin

Viihdeartikkeli 07.05.2019 klo 09.00

Nintendon Switch-konsoli on oikein kiva värkki koti- ja reissupelaamiseen. Mutta voi että ne pelien asentamiset voivat joskus kestää loputtoman pitkään, jos pelinsä ostaa diginä ja lataa netistä. Ne kodin langattomien verkkojen nopeudet, argh. Eikö... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thrones -putki 71/73: Esa Pakarisen näköinen nainen

Viihdeartikkeli 06.05.2019 klo 23.59

Kausi 8: Jakso 4 The Last of the Starks Intensiivinen taistelu telkkarin kirkkausasetuksia vastaan on ohi. Zombiet haihtuivat ilmaan sillä välin. Viimeisen sivumaininnan mukaan Dany hidasti zombeja, mutta Arya puukotti ne, joten keksi blondi pa... Lue lisää

2 kommenttia


Tolkien

Viihdeartikkeli 05.05.2019 klo 18.00

Poikamme Dome Karukoski on palkattu kertomaan totuus kirjailijan plantusta, joka nousi suosioon Kalevalan fanifiktiolla. Gandalfin ja Väinämöisen sielunveljeydestä ei puhuta, mutta tulee selväksi, että klassisetkin tarinat ovat vanhaa mytologiaa er... Lue lisää

1 kommentti


Brymir - Wings of Fire

Viihdeartikkeli 02.05.2019 klo 23.39

Sinfonista kuolonmetallia soittava Brymir keräsi suuret määrät positiivista huomiota muutama vuosi takaperin julkaistulla kakkoslevyllään Slayer of Gods. Mahtipontista paisuttelua, taidokasta soittoa ja mielenkiintoisia sävellyksiä tarjonnut albumi o... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Creative Outlier One Plus

Viihdeartikkeli 01.05.2019 klo 18.00

Käteville ja kevyille bluetooth-napeille on aina käyttöä, mutta kun Creative lähestyi Outlierien kanssa, ominaisuuslistasta pomppasi heti yksi ominaisuus korville: ne sisältävät MP3-soittimen. Vuonna 2019? Useamman testiviikon aikana tämä fakta ei va... Lue lisää

3 kommenttia


Se mikä ei tapa

Viihdeartikkeli 01.05.2019 klo 13.45

Miehet jotka vihaavat naisia oli pätevä pätkä ja kyllähän Lisbeth Salanderin kuviot teemaan kuuluivat, jos ne hämmensivätkin pääjuoneen keskittyvää ummikkoa. Jatko-osat olivat laimeita "ikään kuin" kirjoittaja olisi kuollut ne luonnosteltuaan. Davi... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thrones -putki 70/73: nyt on synkkää

Viihdeartikkeli 29.04.2019 klo 23.59

Kausi 8: Jakso 3 The Long Night Himoitsin ja pelkäsin tätä jaksoa. Se on ongelma, jonka ratkaisi toinen katselukerta. Vastuussa "elävän kuvan historian isoimmasta taistelusta" (hyperbolaa) on Hardhomen luonut mestari Miguel Sapochnik, alias äpä... Lue lisää

5 kommenttia


V2.fi testasi: Bionik Power Plate reissaavalle Switch-pelaajalle

Viihdeartikkeli 29.04.2019 klo 13.30

Nintendon Switch on oikein näpsäkkä konsoli sekä matka- että olohuonekäyttöön. Mutta mitäs jos reissatessa matka on niin pitkä, että peli jää kesken kun virta loppuu kesken? Silloin tarvitaan jeesiä sopivasta matka-akusta tai -laturista. Kuten täst... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova