Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Maailman kaunein säätyttö lisäsi someen ennen/jälkeen -otoksen - kuuluisa takapuoli kuin eri ihmiseltä

Viihdeuutinen 13.12.2018 klo 21.01

"Maailman seksikkäin säätyttö", Yanet Garcia, on myöntänyt rintojensa saaneen apuja kirurgin veitsestä mutta se kuuluisa peppu - on aito. Kaunottaren tuore somepostaus vähintäänkin hämmentää. Kuvassa on kolme versiota Yanetista, 17, 20 ja 28-vuoti... Lue lisää

0 kommenttia


Mr. Spock ja kumppanit vauhdissa: uusi traileri Star Trek: Discoveryn paluulle

Viihdeuutinen 13.12.2018 klo 20.31

Star Trek: Discovery on juhlava menestys siitä päätellen, että alkuperäinen esittäjä CBS All Access on näyttänyt vihreää valoa isolle läjälle Star Trek -sarjoja, jotta yksi sellainen olisi käynnissä koko ajan tulevaisuudessa. Kehitteillä on oma sarja... Lue lisää

0 kommenttia


Skyscraper

Viihdeartikkeli 12.12.2018 klo 16.30

Nyt meni hermot. Perkele! Dwayne Johnson on ominut roolin yksijalkaiselta näyttelijältä, eikä mitä tahansa roolia, vaan vuoden ainoan roolin, tai ainakaan en katso muuta kuin valtavirran sähellyksiä. Sen sellaiset puolustukset eivät kanna edes puol... Lue lisää

0 kommenttia


Mowgli

Viihdeartikkeli 08.12.2018 klo 20.00

Yksi kaikkien aikojen kalleimmista "tv-elokuvista" on tarjolla, mutta... painotan juuri nyt tarinan arvoa. Kiitos kybermaanantain alen, näin ensi kertaa elämässäni 60-hertsin 4K-videoita oikeista eläimistä. Lähikuvat ilmeikkäistä apinoista muistutt... Lue lisää

2 kommenttia


Tales from the Loop - häikäiseviä scifi-muistelmia vaihtoehtoiselta 1980-luvulta

Viihdeartikkeli 07.12.2018 klo 14.55

Ruotsalainen Simon Stålenhag on tieteiskirjailija ja -taiteilija hämmästyttävimmästä huikeuden yläpäästä. Jokseenkin sattumalta käsiini etsiytyneet Stålenhagin Tales from the Loop -tarinat näet iskivät nerokkaan science fictionin ja tarinankerronna... Lue lisää

0 kommenttia


Behemoth - I Loved You at Your Darkest

Viihdeartikkeli 06.12.2018 klo 11.52

Puolan äärimetalliylpeys Behemoth on tehnyt uskontojen rienaamisesta lähes taiteenlajin. Siinä missä moni muu tyytyy julistamaan uskonnonvastaisuutta primitiivisellä vimmalla ja karulla kuvastolla, hoitaa Behemoth asian hienovaraisemmin. Yhtyeen joht... Lue lisää

0 kommenttia


Suomen hauskin mies

Viihdeartikkeli 04.12.2018 klo 19.00

Taas vaihteeksi arvostelen kiehtovan kotimaisen viimeisellä hetkellä kun vielä kehtaan. Valkoiset voittivat sisällissodan, joten vankileirin punaisten on hassuteltava, tai kalloon tulee kuula. Nämä tarinat toimivat, ellei niitä erikseen tyritä, jot... Lue lisää

3 kommenttia


Master & Dynamic MH40

Viihdeartikkeli 03.12.2018 klo 08.00

V2.fi-vuosien varrella olen arvostellut jos jonkinlaisia kuulokkeita, parin kympin muovisista rimpuloista useamman satasen vastameluihin ja kilpapeliammattilaisten työkaluihin. Viimeiset pari viikkoa päässäni ovat olleet Master & Dynamicin MH40:t, jo... Lue lisää

0 kommenttia


Robin Hood (2018)

Viihdeartikkeli 29.11.2018 klo 23.00

Osaavissa käsissä jousipyssy on rynkky ja varsijousi on uzi, mutta nuolia sylkevä minigun tuottaa sankareille vaikeuksia. Olisiko siistiä, jos kymmenen omenan pino heiluisi pienen pojan pään päällä, mutta Wilhelm Tell vain nauraisi ja tsuih-tsui... Lue lisää

4 kommenttia


Creed II

Viihdeartikkeli 26.11.2018 klo 13.30

Rocky IV on musiikki- ja montaasipainotteisena äärimmäisen tunnepohjainen ja epä-älyllinen, joten se ei ole määrättömän kiehtova kylmän sodan aikaisena propagandana. Enemmän olen pohtinut, miksi niin huono leffa on niin hyvä. Ehkä vastasin jo: tutu... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Turtle Beach Elite Pro 2 + Superamp

Viihdeartikkeli 26.11.2018 klo 06.00

Jos minulle puhuttaisiin ilman kontekstia tuotteesta nimeltä “Elite Pro 2 + Superamp”, mieleen tulisi ehkä jokin urheilu- ja energiajuoman risteytys. Jälkimmäisen suurkuluttajille nämä Turtle Beachin uusimmat konsolikuulokkeet onkin monelta osin suun... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi vieraili ja testasi: Honor 8X

Viihdeartikkeli 24.11.2018 klo 13.00

Yhtenä hetkenä olet opetusharjoittelussa ja sitten yhtäkkiä kuninkaallisessa palatsissa keskiaikaisen Prahan keskustassa. Sellaista sattuu. Yhtäkkisestä statuksen noususta ei valitettavasti ollut kyse, vaan uuden Honor 8X -puhelimen lanseeraustilaisu... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen pyytää anteeksi BoJack Horsemanilta

Viihdeartikkeli 23.11.2018 klo 22.45

Yksinkertaistan vain hitusen väittäessäni, että käytin vuosia muutaman BoJack Horseman -jakson katsomiseen, ennen kuin ahmin 4 kautta ja pidin pienen tauon ennen loppua. Jahkailu oli farssi, sillä perverssin leffakriitikon pitää katsoa Hollywoodia ... Lue lisää

1 kommentti


Hereditary - pahan perintö

Viihdeartikkeli 22.11.2018 klo 23.00

Hohdon ja Rosemaryn painajaisen jäljissä asteleva Hereditary - pahan perintö on tuju esikoisohjaus. Alussa kamera zoomaa nukkekotiin, mutta päähenkilöt asuvatkin siellä, mikä on luova tapa vahvistaa, ettei mihinkään voi luottaa. Kärkevän painostava... Lue lisää

2 kommenttia


The Ballad of Buster Scruggs

Viihdeartikkeli 19.11.2018 klo 20.45

Kaikkialla uutisoitiin Coenin veljesten kehittelevän minisarjaa, mutta Netflixiin putkahti episodielokuva. Pidin leffasta kunkin pätkän jälkeen, mutta eri asenteella. Yksinkertaistettuna Coenit tarjoavat hullun... tai oudon... tai laatunäyttelijöid... Lue lisää

0 kommenttia


Widows

Viihdeartikkeli 15.11.2018 klo 23.00

Liam Neeson pussaa, kiihkoilee ja kupsahtaa; hän takuulla oli karismaattinen mestarivaras 50 vuotta, joten nyt tarinalla on pohja. Ensivaikutelma on se, että leffa tarvitsee temppua lähinnä mainoskampanjaan, sillä muukin materiaali toimii heti omal... Lue lisää

0 kommenttia


Stam1na - Taival

Viihdeartikkeli 13.11.2018 klo 19.01

Stam1na on vuosien varrella tullut tunnetuksi yhtyeenä, jolta sopii odottaa mitä tahansa. Silti bändin aiemmin tänä vuonna julkaisema biisikolmikko onnistui yllättämään, sillä uudet kappaleet tuntuivat operoivan aiempaa vapautuneemmalla tyylillä. Eri... Lue lisää

1 kommentti


Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset

Viihdeartikkeli 12.11.2018 klo 23.15

En mene takuuseen järjettömän sekavan ja ruuhkaisen leffan yksityiskohdista, mutta tämän vaikutelman sain kertaalleen siunaamani sankarin matkasta. Viimeksi neuroottisen eläintieteilijän Newt Scamanderin lemmikit kakkivat New Yorkiin. Brittiministe... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Skullcandy Venue

Viihdeartikkeli 10.11.2018 klo 10.35

Skullcandy tavoittelee uusia kohderyhmiä ja on julkaissut bluetooth-vastamelukuulokkeet mallistonsa huipulle hieman alle 200 euron hintaluokassa. Minulla on vielä vähäisesti kokemusta sekä vastameluilusta että Skullcandyista, mutta ainakin kaksi vert... Lue lisää

0 kommenttia


Outlaw King

Viihdeartikkeli 09.11.2018 klo 21.00

Outlaw King on historiallisena spektaakkelina lyhyt ja pinnallinen, mutta keskiaikaisena soturifantasiana ohittamaton; kiihkeä mätkintä tulee iholle. Hirmuhallinto polttaa kylät ja suolestaa sedän siellä täällä. Sata sankaria kutistuu kymmeneksi, e... Lue lisää

2 kommenttia


Destination Wedding

Viihdeartikkeli 05.11.2018 klo 20.30

Winona Ryder ja Keanu Reeves näyttelevät sietämättömän ihania kyynikoita. Ihmisrauniot eivät lakkaa ruikuttamasta, mutta toisaalta he löytävät vuorovaikutusrytmin, jolloin nahistelusta on sujuva siirtyä tuttavien ja kaikkeuden kritisoimiseen. Muu h... Lue lisää

0 kommenttia


Bohemian Rhapsody

Viihdeartikkeli 01.11.2018 klo 23.00

Queenin nälkäpäiväshow Live Aid on äänestetty rockin historian parhaaksi. Leffa on mainostanut johtavansa siihen, joten kehtaan paljastaa, että kestonsa ja toteutuksensa puolesta lopetus on manifesti, josta useimmat tarkoitustaan etsivät elämäkerra... Lue lisää

8 kommenttia


V2.fi otti käyttöön: Synology DS119j

Viihdeartikkeli 31.10.2018 klo 19.00

Synology on paketoinut DiskStation Manager -ohjelmistonsa edulliseen pakettiin, johon sopii yksi kiintolevy. Koska laite vastaa muuten pääosin aiemmin arvioitua DS218j:tä, varsinaisen testin sijaan tämä on käyttöönottovideo, jossa esitellään tärkei... Lue lisää

0 kommenttia


Mandy

Viihdeartikkeli 29.10.2018 klo 17.00

Tämä on Nicolas Cagen viimeistä tilaisuutta seuraava vihonviimeinen tilaisuus. Cage ei riittäisi syyksi boikotoida esim. Tarantinoa tai lapsuuteni paluun esiosaa, mutta Cagen seikkailut valtavirran sivussa ovat käyneet turhauttaviksi. Osama bin Lad... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi testasi: Blue Microphones Yeti Nano

Viihdeartikkeli 29.10.2018 klo 14.15

V2.fi on arvioinut Blue Microphonesin mikrofoneja ja kuulokkeita useampaankin otteeseen ja useimmiten tähtimäärä on ollut asteikon yläpäässä, varsinkin mikrofoneissa ja niiden hinta/laatusuhteessa. Firman ehkä tunnetuin tuote on Yeti-mikrofoni, jota ... Lue lisää

0 kommenttia


Daredevil - 3. kausi

Viihdeartikkeli 25.10.2018 klo 23.00

Kausi on yllättävän kova. Yllättävän siksi, etteivät Netflixin vedellä jatketut ja fantasiaa häpeävät Marvel-sarjat tunnu enää pakollisilta, eikä kausi ole irtiotto. Hoen Daredevilin voivan olla Marvelin paras hahmo oikeissa käsissä. Tv-sarja ei ol... Lue lisää

1 kommentti


Rytmihäiriö - Gambinapsykoosi

Viihdeartikkeli 22.10.2018 klo 23.03

Rytmihäiriö ei ole jäänyt polkemaan paikalleen vaan on rohkeasti kehittänyt soundiaan uransa edetessä. Alkuvuosien rosoinen HC-punk on aikojen saatossa imenyt sisäänsä enenevissä määrin metallisempaa sisältöä, josta on löytynyt niin rässin vauhdikkuu... Lue lisää

0 kommenttia


Halloween

Viihdeartikkeli 22.10.2018 klo 20.30

Aivopuoliskoni eivät tehneet yhteistyötä, joten koeta kestää. Oli oikeasti kiva nähdä kankaalta aito Halloween-leffa, joka on kuvallisesti teinipuukotusten kärkeä. Jamie Lee Curtisin fanina (ja muutenkin) tykkään, kun mummo saa huomiota läpimurtoro... Lue lisää

1 kommentti


A Star is Born

Viihdeartikkeli 19.10.2018 klo 18.15

Lady Gaga ei aloittanut Cheekin taustalaulajana, eikä kumpikaan voittanut Euroviisuja. Sen tiedän nuorison musiikista. Täten oli miellyttävä todistaa Gagan näyttelemän Allyn ampaisua tähtiin: vieras daami kankaalla on hyvin lahjakas ja kaiken hyvän... Lue lisää

0 kommenttia


Apostle

Viihdeartikkeli 16.10.2018 klo 17.00

Kiihkeiden The Raid -elokuvien ohjaaja Gareth Evans on syntynyt päättämään elämiä. Harvassa on "liian hyvä" laatu, mutta kun Evans toteuttaa suhteellisen hillityn kauhujännärin huipentumat omalla tyylillään, hieman se häiritsee, kun alitajunta huut... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova