Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Mamma Mia 2 pistää Cherin vetämään Abbaa

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 18.25

Legendaarinen Cher on liittynyt elokuvaan Mamma Mia! Here We Go Again. ABBA:n musiikkia hyödyntävä musikaalikomedia valmistuu ensi kesänä, eli 10 vuotta ensimmäisen osan jälkeen. Roolin yksityiskohdat pidetään salassa. Cher itse on viitannut Twi... Lue lisää

0 kommenttia


80-luvun suosikkilaulaja katosi julkisuudesta ja muutti nimensä - tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 17.01

Terence Trent D'Arby oli "Popin uusi prinssi" 1980-luvun lopulla. Debyyttialbumi "Introducing The Hardline According To Terence Trent D'Arby" nousi listakärkeen ympäri palloa ja singlet kuten If You Let Me Stay, Wishing Well ja Sign Your Name kuuluva... Lue lisää

0 kommenttia


Tämä mies näyttelee Arnold Schwarzeneggeriä

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 16.17

Ensi vuonna valmistuva elokuva Bigger kertoo Joe ja Ben Weideristä, jotka juonikuvauksen mukaan ovat modernin kuntoilun isoisiä. Veljekset tekivät kehonrakennuksesta urheilulajin ja Arnold Schwarzeneggeristä lajin supertähden. He loivat Mr. Olympia -... Lue lisää

1 kommentti


Päivän pila: Jigsaw on työpaikkakiusaaja

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 15.00

Päivän pilan......mukaan ensi viikolla palaava Jigsaw yritti löytää siistin sisätyön. Working With Jigsaw from Chris Capel on Vimeo. Jaksaako sitä nykyään pelätä mitään? ... Lue lisää

0 kommenttia


Led Zeppelinin paluuhaaveille jälleen selkeä "ei kiitos"

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 14.17

Legendaarisen Led Zeppelinin paluulle on jälleen lyöty ovi kiinni - mutta onko ovi jo lopullisesti lukossa? Robert Plant ei lämpene paluuajatukselle. Plant haluaa jatkaa uraaansa eteenpäin eikä ottaa taka-askelia. Daily Telegraphin haastattelus... Lue lisää

3 kommenttia


Sori tyypit, Lara Croft meni naimisiin

Viihdeuutinen 17.10.2017 klo 08.40

Mediatietojen mukaan tulevaa Lara Croft -elokuvaa tähdittävä Alicia Vikander ja Michael Fassbender (40) ovat avioituneet. "Varmojen tietojen" mukaan pari olisi vihitty viikonloppuna Ibizalla. Pari on ollut yhdessä vuodesta 2014 lähtien. ... Lue lisää

4 kommenttia


True Detective -ohjaajalta 1800-luvun tutkimuksia: The Alienist -traileri

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 21.50

"Alienist" on vanhahtava nimitys psykologille. Ensi vuonna valmistuva jännityssarja The Alienist sijoittuu 1800-luvun loppupuolelle ja New Yorkiin, jossa nuoria rattopoikia on murhattu julmasti. Poliisipäällikkö Teddy Roosevelt, josta on tuleva Yhdys... Lue lisää

0 kommenttia


There Will Be Blood -parin seuraava elokuva on Phantom Thread

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 19.09

Öljybisnesdraama There Will Be Blood toi Oscarin pääosanesittäjälleen Daniel Day-Lewisille ja kolme Oscar-ehdokkuutta Paul Thomas Andersonille, joka ohjasi, kirjoitti ja tuotti. Poikien seuraava yhteistyö julkistettiin reilu vuosi sitten. Leffa on... Lue lisää

1 kommentti


Black Panther eli Marvelin afrikkalainen kuningas-batman riehuu uudessa trailerissa

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 17.40

Martin Freeman on nähnyt jumalten lentäneen... Miehet ovat rakentaneet aseita, joita hän tuskin voi kuvitella... Avaruusolentoja on putoillut taivaalta... Jokin on hänelle yhä uutta ja hän uskoo, että muutakin on näkemättä. Puhuuko hän Marvelin leffa... Lue lisää

1 kommentti


Suomen huutokauppakeisarissa Aki ihmettelee outoa juipeloa

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 17.28

Suomen huutokauppakeisarin seuraavassa jaksossa Aki Palsanmäki ihmettelee outoa laitetta, jolle ei löydy nimeä eikä käyttötarkoitusta. Siis aito juipelo. "Tämmöinen sana kuin juipelo on seurannut mun matkaa ja se on Martilta (Puomiranta) opittu sa... Lue lisää

0 kommenttia


Kauhuversio tarinasta Päiväni murmelina nousi kärkeen Yhdysvalloissa

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 16.30

Happy Death Day oli viikonlopun katsotuin elokuva Yhdysvalloissa. Kauhuleffa kertoo opiskelijasta, joka elää yhä uudelleen päivän, jona hänet murhataan. Hänellä on siis reilusti aikaa selvittää, kuka vainoaa häntä niin innokkaasti, ettei pakotietä va... Lue lisää

0 kommenttia


Yösyöttö nousi katsotuimmaksi elokuvaksi ilman Finnkinoa

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 15.45

Kotimainen komedia Yösyöttö ohitti Blade Runner 2049:n toisena viikonloppunaan ja nousi maan katsotuimmaksi elokuvaksi. Saavutuksessa on se erikoinen piirre, ettei elokuvaa edelleenkään esitetä Finnkinon teattereissa. Levittäjä ja Finnkino eivät pääs... Lue lisää

5 kommenttia


Päivän pila: Batmanin Jackass League ja oikeuden aamupäivä

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 15.00

Päivän pilassa......Oikeuden puolustelijat yrittävät organisoitua. Miksi sarjakuvia sensuroidaan? Fifty Shades -saaga on tienannut melkein miljardin! ... Lue lisää

0 kommenttia


Hjallis Harkimon Atlantin yli kellotti ennätyksen

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 14.58

TV5:n kotimainen tv-sarja Atlantin yli on rikkonut ennätyksiä. Sarja tavoitti esityskauden aikana yli 1,7 miljoonaa suomalaista - kyseessä on TV5:n kaikkien aikojen menestynein tv-sarja. Atlantin yli tavoitti viikoittain noin 700 000 katsojaa ... Lue lisää

0 kommenttia


Rohkea draamasarja The Girlfriend Experience jatkuu C Morella

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 13.03

Steven Soderberghin ohjaamaan elokuvaan The Girlfriend Experience perustuva samannimisen televisiosarjan toinen kausi käynnistyy C Morella 6.11. Soderbergh on toiminut sarjan tuotantotiimissä. Rohkean draamasarjan ensimmäisellä kaudella seuratt... Lue lisää

0 kommenttia


Arman Alizadin ohjelmassa kerrataan suurta julkisuutta saanut rikosoperaation torjuminen

Viihdeuutinen 16.10.2017 klo 11.39

Arman Alizadin Arman ja Suomen rikosmysteerit -ohjelmassa käsitellään seuraavaksi Liedon arvokuljetusryöstöyritystä (vuonna 2007). Ryöstössä vihiä saaneet poliisit muodostivat Turusta kohti Lietoa lähteneen arvokuljetusauton ympärille massiiviset ... Lue lisää

0 kommenttia


Mindhunter - 1. kausi

Viihdeartikkeli 15.10.2017 klo 23.00

Sarjamurhaajat on nähty. Aihe on romantisoitu tekemällä kauhuista ja juonista yliluonnollisia ja murhaajista päähenkilöitä. Netflix-sarja Mindhunter provosoi palaamalla tilanteeseen, jossa termiä sarjamurhaaja (serial killer) ei ole keksitty. FBI-age... Lue lisää

0 kommenttia


Somessa hämmästellään suositun julkkiskokin paidatonta kuvaa

Viihdeuutinen 15.10.2017 klo 21.48

Somessa hämmästellään suositun julkkiskokin Gordon Ramsayn paidatonta kuvaa - 50-vuotiaan Ramsayn kroppa on melkoisen timmissä kunnossa. Ramsay on hyvässä kunnossa, koska mies harrastaa mm. triathlon-kisoja. Ramsay on ottanut osaa myös Havaijin Ir... Lue lisää

0 kommenttia


Nyt lähtee korkealta ja kovaa, entisen Battle Beast -kitaristin uuden bändin tuore sinkku verkossa - bad or badass?

Viihdeuutinen 15.10.2017 klo 20.43

Entisen Battle Beast -kitaristin Anton Kabasen uusi orkesteri Beast In Black on julkaissut sinkkubiisin Beast in black, joka edeltää bändin 3.11. julkaistavaa debyyttialbumia Berserker. ... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: ahneutta & ahdistusta tv-visassa

Viihdeuutinen 15.10.2017 klo 15.00

Päivän pilassa......edes mamukortti ei pelasta kukkopoikaa. Seksiskandaali puhuttaa Hollywoodissa. Lisää SNL-sketsejä löytyy täältä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän kysymys, kuinka taitava Britney Spears on taidemaalarina - vastaus selviää katsomalla oheinen videopätkä

Viihdeuutinen 14.10.2017 klo 22.02

Britney Spears taiteen parissa. Britney on innostunut esittelemään taidemaalarin taitojaan - esittelee hän samalla myös ulkoisia avujaan. Tiedä sitten, mikä on Instagram-postauksen perimmäinen tarkoitus! ... Lue lisää

0 kommenttia


Hot or not: vähäpukeinen Madonna markkinoi uutta MDNA Skin -sarjaansa - photoshopattua?

Viihdeuutinen 14.10.2017 klo 17.23

Madonna markkinoi uutta MDNA Skin - luxury skincare by Madonna -tuotesarjaansa. Instagramista löytyy myös alusasukuvia liittyen MDNA Skin -kampanjaan. Lievästi photoshopattuja, voisi moni todeta. Hot or not? ... Lue lisää

0 kommenttia


Tieteissarja Roswell alkaa alusta

Viihdeuutinen 14.10.2017 klo 16.30

Melinda Metzin Roswell High -romaaneihin perustuvaa Roswell-sarjaa tehtiin kolme tuotantokautta vuosituhannen vaihteessa. Teiniystävällinen tieteissarja seurasi avaruusolentojen ja ihmisten yhdistelmiä, jotka olivat peräisin Roswelliin vuonna 1947 pu... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: Pennywise rääkkää räpillä

Viihdeuutinen 14.10.2017 klo 15.00

Päivän pilassa......Pennywise pyrkii kamarimusiikin ystävien painajaisiin. Miksi useimmat monsterit ovat mykkiä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Giovanni Ribisi palaa Avatarin jatko-osiin

Viihdeuutinen 14.10.2017 klo 13.30

Giovanni Ribisi palaa Avatar-rooliinsa. Hän näyttelee Parker Selfridgeä, joka vastaa ihmisten ahneesta louhintaoperaatiosta. Ensimmäisessä osassa hän antoi turvajoukkojensa lähteä sotapolulle. Ribisi ja monet muut näyttelijät on kiinnitetty jokai... Lue lisää

0 kommenttia


Martti Servolla toisessa kädessä uutta ja toisessa erityisen vanhaa vuosikertaa

Viihdeuutinen 13.10.2017 klo 22.24

Martti Servo & Napander -uutisia: uusi studiolevy "Teräsmylly jauhaa" ilmestyy 20.10. Levynjulkaisukeikka soitetaan Helsingin G Livelabissa lauantaina 21.10. Lisäksi vuoden 1997 ensilevy "Jälkijunassa – 13 suurinta" julkaistaan yleisön pyynnö... Lue lisää

0 kommenttia


Stranger Things jatkuu pian: lopullinen traileri

Viihdeuutinen 13.10.2017 klo 16.50

Viime vuoden yllätyshitti Stranger Things saa toisen tuotantokauden tasan kahden viikon kuluttua. "Oudoin asia" on ainakin näennäisesti taloja korkeampi lonkeromörkö, mutta myös hämärät viranomaiset tekevät parhaansa juoniakseen. Sarja kestää luu... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: roomalainen seksijumala Arrow pikauusinnassa

Viihdeuutinen 13.10.2017 klo 15.00

Päivän pila......eksyy sivuraiteille kohtuullisen harvoin tiivistäessään viiden vuoden edestä tarinaa. Sisarsarja joutuu vastuuseen. ... Lue lisää

0 kommenttia


X-Men-Gambitin oma elokuva on ajastettu

Viihdeuutinen 13.10.2017 klo 14.05

The New Mutants, Deadpool 2 ja X-Men: Dark Phoenix ovat ensi vuoden X-Men-elokuvia. Vuoden 2019 aloittaa Channing Tatumin tähdittämä Gambit. Uusi virallinen ensi-iltapäivä on 14.2.2019. Gambit manipuloi kineettistä energiaa: yleensä lataamalla räj... Lue lisää

0 kommenttia


X-Men on nyt kauhua: New Mutants -traileri

Viihdeuutinen 13.10.2017 klo 11.40

The New Mutants on sarjakuvissa X-Men-tiimi, joka koostuu nuorista mutanteista. Ryhmän jäsenet kuten Magik, Wolfsbane, Cannonball, Sunspot ja Mirage ovat seikkailleet muissakin kokoonpanoissa. Ryhmän ensimmäinen oma elokuva seuraa Deadpoolin ja Lo... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova