Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Donnie Yen palaa John Wick 4:n sokeaksi palkkamurhaajaksi sooloseikkailussa

Viihdeuutinen 16.05.2024 klo 15.30

Donnie Yen näytteli Cainea elokuvassa John Wick: Chapter 4. Caine on palkkamurhaaja John Wickin sokea kollega ja ystävä, jonka oli palattava eläkkeeltä metsästämään Wickiä, koska häntä kiristettiin. Tässä asiayhteydessä "sokea" tarkoittaa sitä, ett... Lue lisää

0 kommenttia


All of Us Strangers

Viihdeartikkeli 15.05.2024 klo 16.40

Onko välistä jäänyt kaksi arvostelua? Joo, ja ne ovat molemmat tämä. Nyt pusken tämän valmiiksi mielenterveydellisistä syistä. All of Us Strangers on herkkä ja tunnelmallinen kummitus- ja rakkaustarina. Andrew Scott tekee vahvan suorituksen hilj... Lue lisää

1 kommentti


X-Men '97, jaksot 1 ja 2: sarja on kova kuin korruptoituneet muistot

Viihdeartikkeli 13.05.2024 klo 22.15

Kausi 1 - Jaksot 1 ja 2: To Me, My X-Men ja Mutant Liberation Begins Mikään identiteettisi määritellyt piirrossarja ei pärjää 30-vuotiaille muistoille. Hyvässä lykyssä X-Men: The Animated Series (1992–1997) on tärkeämpi sinulle kuin minulle (os... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi haastatteli: Kingdom of the Planet of the Apes -elokuvan ohjaaja ja näyttelijät

Viihdeartikkeli 11.05.2024 klo 16.02

Planet of the Apes -elokuvasarja on ollut hetken aikaa tauolla ja niin on myös sen maailma, sillä seuraava osa loikkaa määrittelemättömän määrän vuosia (“useita sukupolvia”) eteenpäin tulevaisuuteen. V2.fi osallistui kahteen haastattelutilaisuuteen, ... Lue lisää

0 kommenttia


Kingdom of the Planet of the Apes

Viihdeartikkeli 08.05.2024 klo 23.30

60- ja 70-lukujen Apinoiden planeetoissa on valtavia juonenkäänteitä. Tim Burtonin ymmärrettyä väärin mitä "juoni" tarkoittaa, 2010-luvun Caesar-trilogia panosti rotiin. Näennäisen uskottavuuden sivussa ihmiskunta kaatui. Ykkösen ja kolmosen väkevy... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Kingston Digital Canvas React V60 -muistikortti (1Tt)

Viihdeartikkeli 08.05.2024 klo 12.41

Totuus on, että tallennustila - vaikkakin välillä ehkä pienillä aaltoliikkeillä - halpenee ja pienenee jatkuvasti. Yhden teratavun kokoisista muistikorteista digikameraan sai muutama vuosi sitten vain haaveilla, ellei voittava Ässä-arpa osunut kohd... Lue lisää

0 kommenttia


Tekoälyviisut, eli: unohda jo Windows 95, mies

Viihdeartikkeli 07.05.2024 klo 21.00

Tekoäly kehittyy niin nopeasti, että tulemme näkemään myös kärryiltä putoamisen maailmanennätyksiä. Moni on jo kyllästynyt valikoituihin ohjelmaleluihin, joista moni muu ei ole ehtinyt uneksia. Tekoäly luo biisitkin puolestasi. Yksi hieno (mutte... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: OnePlus Pad Go -tabletti

Viihdeartikkeli 06.05.2024 klo 17.00

Olen tietokonepuolella Windows-käyttäjä ja puhelimissa Android-leirissä, vaikka omenoitakin olen joskus maistellut. Tablettien osalta valintani on kuitenkin aina ollut iPad ja vuosien varrella testiin tulleet tai muuta kautta käsiini rantautuneet And... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: JBL Quantum Stream Wireless USB-C -mikrofoni

Viihdeartikkeli 02.05.2024 klo 14.40

Podcastit ja striimaus ovat tulleet jäädäkseen ja niin myös se, että puhelinten kameroiden laatu nousee jatkuvasti. Puhelin on siis internetyhteyden sisältävänä se kaikkein kätevin nopean pikkustriimauksen työkalu, kun kaupungilla ollessa tai reissus... Lue lisää

0 kommenttia


Toive

Viihdeartikkeli 02.05.2024 klo 13.25

Oletko koskaan toivonut, että Disney-aikuisille tehtäisiin lobotomia? Disneyn 100-vuotisjuhla-animaatio Toive (Wish) tekee sinusta tarinan roiston, mutta toisaalta roiston näkökulma perustellaan yhteiskuntarauhalla, ja roisto sallii lasten haaveill... Lue lisää

0 kommenttia


Shardlake 1/4: someniska ratkoo murhia 1500-luvulla

Viihdeartikkeli 01.05.2024 klo 22.30

Minisarja - Jakso 1/4 Äijältä irtosi pää. Tarinan otsikko on kytän sukunimi. Jättäisin väliin, ellei tämä olisi entisaikaan sijoittuva tarina "Notre Damen kellonsoittajasta", jonka esimies on hovijuonitteleva Sean Bean. Arthur Hughesin näytte... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Arlo Essential Outdoor Gen 2 2K -kodinturvakamera

Viihdeartikkeli 30.04.2024 klo 16.54

V2.fi:n Ville testasi Arlon uusimman paketin. Plussat: + Helppo käyttöönotto + Akunkesto + Kuvanlaatu Miinukset: - Hieman karsittu ominaisuusvalikoima - Käytännössä pakollinen kuukausitilaus Arlo Essential Outdoor Gen 2 2K H... Lue lisää

0 kommenttia


Ricky Stanicky

Viihdeartikkeli 26.04.2024 klo 23.55

Vitsi on John Cena. Älä pirussa vaivaudu, jos et pidä häntä tähtenä tai tahdo opiskella asiaa. Hän näyttelee näyttelijää, mikä on Hollywoodin laiskin idea, minkä sivuutan, koska "idea" sallii hänen irrotella eri sävyillä. Kyse on pääasiassa pienist... Lue lisää

0 kommenttia


American Fiction

Viihdeartikkeli 23.04.2024 klo 23.45

Jeffrey Wrightin näyttelemä Monk on kärttyinen professori ja kirjailija, joka ei tahdo olla "musta kirjailija" tai edes ajatella rotua. Hänen mukaansa mustin asia hänen romaanissaan on muste, mutta hänen vanhat ja tulevat työnsä yritetään lokeroida... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi avasi laatikosta: OnePlus Watch 2 Nordic Blue -älykello

Viihdeartikkeli 23.04.2024 klo 18.00

Reilu kuukausi sitten arvostelimme OnePlus Watch 2:n (V2.fi-arvio), joka on iso loikka edeltäjästään. Tänään OnePlus esitteli siitä uuden “lifestyle-version”, jonka väritystä kutsutaan nimellä Nordic Blue. Kyseinen kello tulee myyntiin vain Euro... Lue lisää

1 kommentti


Mokoma - Myrsky

Viihdeartikkeli 22.04.2024 klo 23.20

Mokoman uutuusalbumi herätti ennen julkaisuaan monenlaisia epäilyksiä. Bändin edellinen kiekko "Ihmissokkelo" jäi monellakin tavalla valjuksi kokonaisuudeksi, eivätkä uusinta täyspitkää pohjustaneet sinkkuvedotkaan suuremmin odotuksia nostattaneet. E... Lue lisää

1 kommentti


Rebel Moon - Part Two: The Scargiver

Viihdeartikkeli 20.04.2024 klo 23.45

Sekaisin olisivat maailmankirjat, jos Zack Snyderin Seitsemän samuraita -tyyppinen lopputaistelu ei lainkaan viehättäisi. Ennen sitä eli kolmen tunnin ajan Rebel Moon -saaga on antitarina ja avaruusoopperoiden rimanalitus; myös verrattuna antiikkis... Lue lisää

2 kommenttia


Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Viihdeartikkeli 17.04.2024 klo 14.40

Varon R-sanan perusteetonta käyttöä. Kielitieteellisesti "raiska" viittaa roskaan tai ressukkaan, joten voi sitä, joka jostakin raiskan tekee. Elokuvalla Rebel Moon ohjaaja Zack Snyder kuvainnollisesti kutsuu kollegansa George Lucasin ja Akira Kuro... Lue lisää

4 kommenttia


V2.fi testasi: Motorola Edge 50 Pro -puhelin

Viihdeartikkeli 17.04.2024 klo 13.55

Käytin Motorolan Edge -sarjan puhelimia pitkään päivittäisinä puheliminani ja niitä on V2.fi:ssäkin arvosteltu useaan otteeseen, viimeksi Edge 40 Neon (arvostelu) ja sitä ennen käytännössä kaikki Edge 30 -sarjalaiset. Olikin siis mielenkiintoista pää... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi vieraili: Motorolan Edge 50 -sarjan uutuudet ja Buds+-kuulokkeet

Viihdeartikkeli 16.04.2024 klo 14.06

V2.fi oli mukana kun Motorola julkisti viikko sitten uutuuksiaan ja kierrätti toimittajajoukkoa erinäisissä ympäristöissä testaamassa niiden kameroita. Alla esitellyt uutuudet ja artikkelin lopussa hieman jutustelua videolla puhelinten kameroista Mot... Lue lisää

0 kommenttia


Argylle

Viihdeartikkeli 13.04.2024 klo 21.00

Kingsman-ohjaaja Matthew Vaughn uudistaa agenttijännäreitä innovatiivisesti kuin syöpä. Kymmenet solusi muuttuvat syöpäsoluiksi päivittäin, ja yhtä luonnollista on pursuta ideoita, mutta immuunijärjestelmän on tarkoitus pysäyttää pahalaatuinen kehi... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: Creative Pebble X Plus -kaiuttimet

Viihdeartikkeli 12.04.2024 klo 15.17

Creative osaa halutessaan tehdä vallan mukavalta kuulostavia kaiuttimia työpöydälle. Nyt se on rakentanut kaksi kivenmurikan näköistä ämyriä, jotka varsinkin subwooferilla terästettyinä soivat aivan mukavasti hintaluokassaan. Creative Pe... Lue lisää

0 kommenttia


Fallout 1-1: muu on ymmärretty, paitsi se tunne, kun päähenkilö astuu ulos

Viihdeartikkeli 11.04.2024 klo 20.10

Kausi 1 - Jakso 1: The End Toiveikkuus sekoittui pelkoon toisen maailmansodan jälkeen. Onko ihmiskunta matkalla atomienergian mahdollistamaan utopiaan, jossa jokaisella keskiluokkaisella mammalla on muovinen pihanurmi, pullantuoksussa auttava r... Lue lisää

2 kommenttia


Ghostbusters: Frozen Empire

Viihdeartikkeli 07.04.2024 klo 15.00

Kauniisti ilmaistuna Frozen Empire on naula fanin arkkuun. Kun pian kupsahdamme, emme palaa kummittelemaan, koska mikään ei jäänyt vaivaamaan. Ensimmäistä kertaa homma etenee. Jengi on aktiivinen. Bisnestä on laajennettu. Uusi tapaus simppelisti... Lue lisää

0 kommenttia


Oppenheimer

Viihdeartikkeli 03.04.2024 klo 22.15

Vielä kerran: persoonallisten ja kalliiden aikuisten draamojen tulisi olla Hollywoodin selkäranka, joten pääasiassa olen Oppenheimerin puolella. Koska saman ohjaajan Tenet on äänimaailmaltaan sietämättömin kokemani teos, boikotoin äijää suoratoisto... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi testasi: Logitech MX Brio -webkamera

Viihdeartikkeli 02.04.2024 klo 14.00

"Brio" tuo meikäläiselle aina mieleen puiset junaradat, mutta sen nimen Logitech on valinnut webkameroilleen, niin myös MX-sarjan ensimmäiselle sellaiselle, eli MX Briolle. Kyseessä on isolla sensorilla varustettu 4K-tarkkuuden kamera, jossa on paljo... Lue lisää

0 kommenttia


Godzilla x Kong: The New Empire

Viihdeartikkeli 28.03.2024 klo 20.00

Vaikka Godzillan ja King Kongin parittaminen on epätoivoinen yritys repiä kliseistä viimeiset voitot, studiopomon hiessä maistuu umami, kun Kongille annetaan robottikäsi ja säkenöivä taikakirves. Kaikki peliin nyt! (Tekoäly tulloo!) Kong on pääh... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: TOZO T10 -nappikuulokkeet

Viihdeartikkeli 27.03.2024 klo 14.58

Kiinalainen TOZO lähetti testiin varsin edulliset T10-nappikuulokkeensa. Ne tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia, joihin on yleensä totuttu arvokkaammissa tuotteissa, mutta mitä mieltä raati on äänenlaadusta? TOZO T10 Hintaluokka: 30-40... Lue lisää

0 kommenttia


Napoleon

Viihdeartikkeli 25.03.2024 klo 22.30

Mestaritaktikko Napoleon Bonaparte fiksoituu satunnaiseen akkaan. Rakkaus saavuttaa täyttymyksensä, kun juhlakalu pökkii pyllistävää vaimoa kolmisen sekuntia kuin pieni orava. Jatkossa Napoleon on taipuvainen unohtamaan taktiikat, jos on pakko käyd... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Honor Magic6 Pro -puhelin

Viihdeartikkeli 25.03.2024 klo 13.08

Siitä on vierähtänyt jo jonkin verran aikaa, kun V2.fi:n postilaatikkoon viimeksi kolahti Honorin puhelin (Honor 90 viime kesänä). Tällä kertaa testissä ei olekaan ihan joka lompakon laite, vaan tuhti lippulaiva, jonka kanssa ei ole teknologiasta s... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova