Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Sylvester Stallonen veli Frank lavalla - huomio kiinnittyy miehen upeaan kitaraan

Viihdeuutinen 22.08.2019 klo 14.24

Sylvester Stallone on lisännyt someen livepätkän veljensä Frankin keikalta Los Angelesin Vibrato Grill Jazz -ravintolasta. Juuri 69 vuotta täyttänyt Frank vetää isoa show'ta niin että tuntuu. Huomio kiinnittyy miehen upeaan kitaraan - Yhdysval... Lue lisää

1 kommentti


Beforeigners: suomalaisen viikingin murhatutkimukset

Viihdeartikkeli 21.08.2019 klo 23.30

Kausi 1: Jakso 1 Luolamiehiä, viikinkejä ja 1800-luvun keikareita putkahtelee nykyaikaan mystisesti. Tarpeettomassa takaumassa heviparta oudosti ilmaisee tietävänsä, että hän tulee menneisyydestä. Soisin sarjan vain kertovan siirtolaisongelmasta... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi katseli: Tehosteita ruudun täydeltä - kolme vauhdikasta 4K-elokuvaa

Viihdeartikkeli 21.08.2019 klo 17.15

Kesän aikana 20th Century Foxin 4K-tarjonta on kasvanut kolmella elokuvalla, joista riittää efektivyörytystä ja vauhtia koko perheelle. Katsastimme kolmikon pimennysverhojen kera. The Lego Movie 2: The Second Part Ensimmäinen Lego-elokuva oli r... Lue lisää

0 kommenttia


The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot

Viihdeartikkeli 19.08.2019 klo 17.30

On moraalille tärkeää päätellä viikko sitten kesken jäänyt arvostelu. Leffa ei ole vaativa. Leffa ei ole provosoiva. Leffa ei ole ratkaisevasti odotusten vastainen, sillä en odottanut roskaa, vaan roskalta kuulostavaa (eli klikkauksia keräävää) aik... Lue lisää

0 kommenttia


Once Upon a Time ... in Hollywood

Viihdeartikkeli 15.08.2019 klo 18.20

Quentin Tarantino oli vauhdissa vuosikymmenen, mutta nyt täytyy varoittaa, että leffa on suhteellisen hyvä (kilpailijoita oivempi), eikä niinkään ehyt. Hullun nerouden sijaan löysin maneereita. Kiinnostuneen tulee opiskella Charles Mansonin kulttia... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: Kasa Smart Light Bulb Multicolour

Viihdeartikkeli 14.08.2019 klo 18.35

Mitä kaikkea nykyajan älykoti tarvitseekaan? Älyjääkaapin, älyvessanpöntön, älyherätyskellon? Nah, varustelu alkaa älyvalosta! TP-Linkin tunnelmalliset ja tilanteen mukaan säätyvät älyvalot ovat kelpo vaihtoehto fiksumpaa valaistusta kaipaaville. ... Lue lisää

0 kommenttia


Rammstein: Lindemann tuli kasvoilleni ja nautin siitä

Viihdeartikkeli 12.08.2019 klo 16.12

Saksalaisen industriaalimetalliyhtye Rammsteinin fanit ja aiemmissa konserteissa käyneet tietävät, että yhtyeen livekeikat ovat jättimäisiä ja tulisia metallijuhlia. Bändi tunnetaan liekityksistään, joka on niin rajua, että muutaman vuoden takaisella... Lue lisää

2 kommenttia


Angry Birds -elokuva 2

Viihdeartikkeli 10.08.2019 klo 15.00

Angry Birds -elokuva kertoo itsemurhapommittajista ja amerikkalaisista sioista yhtä selkeästi kuin suosikkipiirrettyni kertovat mielenhäiriöistä(ni). On mahdotonta, että jatko-osa naurattaa yhtä paljon, joten olin vähällä jäädä kotiin. Alku on lupa... Lue lisää

0 kommenttia


Gloryhammer - Legends from Beyond the Galactic Terrorvortex

Viihdeartikkeli 07.08.2019 klo 19.22

Alestorm-kippari Christopher Bowesin perustama Gloryhammer on saapunut kolmannen studioalbumin rajapyykille. Tarjolla on jälleen mahtipontista sekä sinfonisia elementtejä sisältävää voimametallia, joka on luotu pilke silmäkulmassa kaikkia genren ma... Lue lisää

1 kommentti


Fighting with My Family

Viihdeartikkeli 06.08.2019 klo 22.00

Elokuva kertoo aiheesta, josta tiedän jotakin? Etovaa. Normaalikin elokuvamainen kärjistys saattaa haiskahtaa lapsille lässyttämiseltä. Lena Headey ja Nick Frost myyvät karismalla sen koomisen väittämän, että hahmot olivat rappioluusereita, kunn... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Motorola One Vision

Viihdeartikkeli 06.08.2019 klo 21.39

Huawein painiessa edelleen USA:n kauppapakotteiden kanssa, ovat muut Android-puhelimet saaneet enemmän mainos- ja palstatilaa. Yksi merkeistä on vanhan koulukunnan Motorola, jonka Moto G7 Plus -mallia kehuimme maaliskuussa (arvio). Kesällä testipenkk... Lue lisää

0 kommenttia


The Handmaid's Tale - Orjattaresi: tämä on laatusci-fiä, senkin Super Mario -pyörykät

Viihdeartikkeli 03.08.2019 klo 22.30

Puhuttu ja palkittu sci-fisarja kuulostaa nörttisivuston leipälajilta, mutta sankarittaret sipsuttavat hilkat päässä, eikä mitään klikata niin vähän kuin mummodraamoja... Margaret Atwoodin romaanin olen lukenut. Veikkaan osaavani sanoa jotakin omaa m... Lue lisää

3 kommenttia


Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Viihdeartikkeli 03.08.2019 klo 15.00

Agentti Luke Hobbsin ja Dom Toretton veljesrakkaus sykähteli, mutta Dwayne Johnsonin ja Vin Dieselin välit jäätyivät. Viis siitä, että psykopaatti Deckard Shaw tappoi Toretton kamun: Shawista tuli perhettä jo. Johnson haukkui sarjan miehiä herkkupy... Lue lisää

1 kommentti


Slaughterhouse Rulez

Viihdeartikkeli 31.07.2019 klo 00.15

Simon Pegg & Nick Frost ovat käsite, mutta monikin on, jos ohjauksesta vastaa Edgar Wright, joka ei ole mukana poikien uudessa firmassa, jonka ensimmäinen elokuva ja askel kohti konkurssia on täällä tänään. Slaughterhouse eli Teurastamo on outo nim... Lue lisää

0 kommenttia


Kapernaum - kaaoksen lapset

Viihdeartikkeli 27.07.2019 klo 19.00

Slummeissa kypsyy. 12-vuotias libanonilainen Zain on tolkun mies, joka huolehtii pikkusiskosta kuukautisten aikaan, jotteivät vanhemmat tartu tilaisuuteen ja myy siskoa ensimmäiselle pervolle. Kehyskertomuksessa hän on nuorisovankilassa, koska puuk... Lue lisää

0 kommenttia


The Boys: kun supernilkit porskuttavat, Karpolla on asiaa

Viihdeartikkeli 26.07.2019 klo 23.30

Kausi 1: Jakso 1 The Name of the Game Nyt on teemoja ja potentiaalia. Pääni on puoli romaania sormiani edellä - mutta perusasiat ovat selkeitä. Tavallinen heppu on kyllästynyt supersankareihin. Karl Urban värvää hänet supereita vastustavaksi ag... Lue lisää

1 kommentti


Kesämiehet sisähuvipuistossa: Zones by Särkänniemi, huvittelua ympäri vuoden

Viihdeartikkeli 24.07.2019 klo 09.00

V2.fi:n kesämiehet eksyivät vähän puolisattumoisin ja ilman suuria etukäteissuunnitelmia Lempäälään, sillä ajatus hyvästä ostoskeskuslounaasta tuntui pitkän päivän lopulla hyvältä idealta. Ja hetkinen, Ideaparkissahan on myös sisähuvipuisto, Zones ... Lue lisää

2 kommenttia


Holmes & Watson

Viihdeartikkeli 24.07.2019 klo 01.15

Kulttimaineeseen ja toisiinsa tottuneiden tähtien provosoivan laiska turhamaisuusprojekti on niin huono, että Sony yritti myydä sen Netflixille, mutta Netflix ei ostanut. Will Ferrell on Sherlock Holmes. John C. Reilly on tohtori Watson. Nyt improv... Lue lisää

2 kommenttia


Leijonakuningas (2019)

Viihdeartikkeli 20.07.2019 klo 14.30

Eläintieteellisen museon kesäteatteri esittää: suhteellisen eläväisten raatojen sieluton tulkinta Disneyn Leijonakuninkaasta. Leffa on kohtaus kohtaukselta sama siinä määrin, että seuraavan hetken näkee usein päässään, vaikka ainoa myyntivaltti on ... Lue lisää

6 kommenttia


Can You Ever Forgive Me?

Viihdeartikkeli 17.07.2019 klo 00.30

Tarjoatko oluen, jos kerron, mitä Timo Koivusalo myönsi lehdistönäytöksen jälkeen? Parin kierroksen jälkeen kielenkantimet saattaisivat löystyä paljastamaan vaikkapa, mitä tapahtui, kun kuvailin Vesa-Matti Loiria homeiseksi päärynäksi. Kulttuurieli... Lue lisää

1 kommentti


Testissä Voi-sähköpotkulaudat: Voiko se olla parempi, nopeampi tai halvempi?

Viihdeartikkeli 16.07.2019 klo 16.30

Sähköpotkulaudat on varustettu kaasuvivulla (oikea peukalo), kilikellolla, jarruvivulla (vasen peukalo) ja jalkajarrulla, joka toimii painamalla takarenkaan jarrupalaa toisella jalalla. Lisäksi niissä on ajovalo, punaiset varoitusvalot kyljissä ja h... Lue lisää

6 kommenttia


Vox Lux

Viihdeartikkeli 13.07.2019 klo 23.30

Yksinkertaisesti ilmaistuna viaton Celeste-tyttö nousee pop-idoliksi reagoituaan terrori-iskuun, ja sitten kun hän on Natalie Portmanin näyttelemä kyyninen ja itsekäs diiva, häntä pyydetään reagoimaan uuteen iskuun. Kumpikin isku liittyy häneen. ... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: HUMU Augmented Audio Cushion

Viihdeartikkeli 13.07.2019 klo 11.51

Kesä toi terassille lepotuolit ja jouduin mainoksen uhriksi; kun lupauksena on 20-20 000 Hz äänentoistoa tyynyssä, oli tätä tuotetta kokeiltava. Tuote on suomalaisen Flexoundin HUMU, ja sitä kuvaa ehkä parhaiten määritelmä "henkilökohtainen ään... Lue lisää

0 kommenttia


De Lirium’s Order - Singularity

Viihdeartikkeli 11.07.2019 klo 11.49

De Lirium’s Order ei ole päästänyt fanejaan helpolla. Lähes 20 vuotta toiminnassa ollut yhtye ei ole julkaissut olemassaolonsa aikana kuin neljä studioalbumia, jonka takia uutta musiikkia on saanut vuosien aikana odottaa pitkään ja hartaasti. Tämän... Lue lisää

0 kommenttia


Happy Death Day 2U

Viihdeartikkeli 10.07.2019 klo 00.45

Happy Death Day myönsi olevansa Päiväni murmelina -kopio ja 2U myöntää hakevansa Paluu tulevaisuuteen II -henkeä. Murmeli on lajityyppi Saiturin joulun tavoin: kun kaikki mulkut ovat saaneet opetuksen menneen, nykyisen & tulevan joulun aaveilta, pi... Lue lisää

4 kommenttia


Spider-Man: Far from Home

Viihdeartikkeli 06.07.2019 klo 18.00

Universumin laajuisessa ja sen rajoja repineessä sodassa kuoli kaksi ja puoli henkilöä. Supersankareiden esimies Nick Fury on täten vakuuttunut, että yhä teini-ikäinen Spider-Man on ainoa sälli, jolle voi kilauttaa, kun toisen universumin elementaa... Lue lisää

1 kommentti


Stranger Things 3-1: on vuosi '85, kauan on aikaa siis

Viihdeartikkeli 04.07.2019 klo 21.45

Kausi 3: Jakso 1 Suzie, Do You Copy? Stranger Things on konseptiltaan ylipitkien leffojen sarja, joten himottaisi katsoa uusikin kausi yhteen putkeen miljoonien kanssa. Puhetta on ollut siitäkin, että Netflixin lanseeraama putkikulttuuri estää ... Lue lisää

0 kommenttia


Shaft (2019)

Viihdeartikkeli 02.07.2019 klo 22.30

Ou jee, beibi, Shaftin Oscar-palkittu tunnusbiisi palauttaa urbaanin viidakon svengin selkäytimeen, kun hän ampuu pari laukausta ja muija sanoo, että olet niin paska isä, että lähden vauvan kanssa lätkimään. Aloitus se on tämäkin. Aloitetaan seuraa... Lue lisää

0 kommenttia


Näin koulutat lohikäärmeesi 3

Viihdeartikkeli 29.06.2019 klo 13.30

Aito trilogia on animaatiopiireissä historiallinen saavutus. Nörtistä tuli viikinkipäällikkö koettelemusten ja uhrausten kautta. Lohikäärmeet kehittyivät verivihollisista lemmikeiksi. Utopia on paisunut lohareita pelasteltaessa ja kaaosta on vaikea... Lue lisää

3 kommenttia


Euphoria: varo verta, huumeita ja seksiä, varoittaa HBO muna pystyssä

Viihdeartikkeli 26.06.2019 klo 23.30

Kausi 1: Jakso 1 Pilot Janoan vaihtelua katsojana, urputtajana ja otsikoijana, joten teinihuumesekstailun seuraaminen vaikuttaa kompromissilta. HBO koettaa provosoida taas, sönköttääkseen realismista jälkikäteen. Huonoa makua on se, kun "asiaan... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova