Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

V2.fi testasi: 5G-reititin Netgear Nighthawk M6 Pro

Viihdeartikkeli 18.03.2023 klo 18.01

5G-teknologia tarjoaa käyttöön huimia nopeuksia mobiiliverkossa, ja se on luonnollisesti houkutteleva vaihtoehto myös reissutyötä tekevälle tai mökkeilijälle. Kalliita, mutta laadukkaita verkkotuotteita valmistava Netgear on tuonut markkinoille uud... Lue lisää

1 kommentti


The Black Phone

Viihdeartikkeli 16.03.2023 klo 23.55

Kaikki tällaiset perustuvat Stephen Kingin töihin paitsi tämä, vai miten ymmärrämme "perustumisen"? Kingin punaisia ilmapalloja viljelevän muodonmuuttajapellen tilalla on mustia ilmapalloja kylvävä taikuri, joka vaihtaa naamioita. Kingimäisesti jo ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Honor Magic5 Lite -puhelin

Viihdeartikkeli 16.03.2023 klo 19.00

V2.fi:n puhelintesteissä on ollut viime aikoina paljon lippulaivamalleja, joten palataanpa välillä huokeampaan hintaluokkaan. Vajaa vuosi sitten testissäni oli Honorin Magic4 Lite (testi) ja nyt saatiin kokeiltavaksi tuoreampaa taikaa. Monet asiat ov... Lue lisää

0 kommenttia


Ensifiilistelyssä Wintersunin instrumentaalibiisi Warning - ‘Kappale, joka vahvistaa yhtyeeseen liittyvää ristiriitaisuutta entisestään’

Viihdeartikkeli 13.03.2023 klo 22.50

Kotimainen Wintersun tekee itseensä suhtautumisesta jatkuvasti haastavampaa. Muutamia upeita levykokonaisuuksia julkaissut metallipumppu on toisaalta kerännyt ansaitusti mainetta kovalaatuisella tuotannollaan sekä esiintynyt vakuuttavasti keikkal... Lue lisää

1 kommentti


Peltosen Oscar-yön pulina 2023

Viihdeartikkeli 12.03.2023 klo 23.00

Yhdysvallat on lähettänyt Ukrainan avuksi kymmenien miljardien dollarien edestä kamaa kuten Sean Pennin Oscarin. Osaatko veikata, miksi Aku Hirviniemen Tuntematonta sotilasta vähemmän persoonallinen Netflix-leffa Länsirintamalta ei mitään uutta tem... Lue lisää

2 kommenttia


Triangle of Sadness

Viihdeartikkeli 11.03.2023 klo 23.00

Jos se olisi palikkatesti eikä käsikirjoitus, johon ohjaaja Ruben Östlund panostaa, hän aloittaisi tuikkaamalla neliön neliönmuotoiseen reikään. Jes. Kun hän on surullisesti käyttänyt kolmiota pyöreässä reiässä, hän lopettaa leikin, mutta vakuuttaa... Lue lisää

0 kommenttia


The Whale

Viihdeartikkeli 08.03.2023 klo 18.00

Ohjaaja Darren Aronofskyn The Wrestler kertoi kulahtaneesta showpainijasta eli näyttelevästä urheilijasta. Hahmoa tulkitsi kulahtanut näyttelijä ja nyrkkeilijä Mickey Rourke. Vähemmälle huomiolle jäi se yhteys, että nakukuvaskandaalistaan järkyttyn... Lue lisää

0 kommenttia


Kätyrit: Grun tarina

Viihdeartikkeli 04.03.2023 klo 23.00

Koin leffan kohderyhmän kanssa, joten faktat ovat kirkkaita. Alle kymmenvuotiaita huvittavat irtiotot, joten huipentuma on perse. Edellinen Kätyrit heitti kolme puota posteriin, eikä kakkonen pidä perää. Joskus desibelejä irrottaa jo outo ilme. Mäi... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Canon EOS R50 -digijärkkäri

Viihdeartikkeli 04.03.2023 klo 17.49

V2.fi:n Ville otti mittaa tässä kuussa saapuvasta Canonin kätevän kokoisesta kamerasta. Päivitys: Toisin kuin videolla mainitaan, kittilinssissä (RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM) toki on kuvanvakaaja. Canon EOS R50 Hintaluokka: Runko 879,0... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Samsung Galaxy S23 Ultra -puhelin

Viihdeartikkeli 01.03.2023 klo 20.12

Android-kansan vuoden merkkitapaus on aina se, kun Samsung julkaisee uudet mallinsa. Samppa on sen verran jättimäinen Android-markkinoilla, että Amerikassakin yleensä kysytään "onko sinulla Apple vai Samsung", eikä Androidia sinänsä osata mainita. Ma... Lue lisää

1 kommentti


Clerks III

Viihdeartikkeli 28.02.2023 klo 23.30

Ars gratia artis = taidetta taiteen vuoksi. Arse from arse = taiteesta kertovaa taidetta. Jos jollakin on oikeus ja syy avautua elokuvista, niin monipuolisen uran jälkeen kuihtuvalla Steven Spielbergillä, mutten onnistu kiinnostumaan The Fabe... Lue lisää

1 kommentti


VV - Neon Noir

Viihdeartikkeli 28.02.2023 klo 19.46

HIM pisti pillit pussiin useampi vuosi takaperin, mutta yhtyeen keulakuva Ville Valo ei ole jäänyt laakereilleen lepäämään. Muutaman vuoden takainen yhteistyö Agentsin kanssa poiki Rauli “Badding” Somerjoelle kunniaa tehneen albumin, tässä yhteydessä... Lue lisää

0 kommenttia


Succession 1/39: aikuisten ykkössarja vastaan joku Harry Potter -kriitikko

Viihdeartikkeli 26.02.2023 klo 16.30

Kausi 1 - Jakso 1: Celebration Putki alkaa viinilasi kourassa ja puku päällä: tästä sarjasta toivoin vastalääkettä, kun pohdin hiljattain, selviänkö hengissä teinien fantasioista. En tiedä paljoa. Tiedän yli kymmenestä Emmy-palkinnosta. Tiedän ... Lue lisää

0 kommenttia


Meillä asuu aave

Viihdeartikkeli 25.02.2023 klo 00.30

Kun katsot Beetlejuicen viimeistään teininä, saat sielun, jota voi huoltaa Cantervillen kummituksen monilla eri versioilla. Uusille saduille ei helpolla ropise pisteitä tuoreudesta, jos perhe muuttaa tönöön, jonka kummitus ei heitä pelota. Vilpittö... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi osallistui: Fleishman Is In Trouble -tekijät haastattelussa

Viihdeartikkeli 22.02.2023 klo 14.00

Samannimiseen kirjaan perustuva Fleishman Is In Trouble -minisarja alkaa 22. helmikuuta Disney+:lla. Kahdeksanosainen sarja on toimittaja-kirjailija Taffy Brodesser-Aknerin ensimmäinen TV-adaptaatio ja se kertoo vastikään eronneen Toby Fleishmanin ... Lue lisää

0 kommenttia


Catherine Called Birdy

Viihdeartikkeli 21.02.2023 klo 21.00

Ja nyt tähtitiedettä. Bella Ramsey on materiaaliaan parempi, vaikkei kama olisi köpöistä. Kun Game of Thrones alkoi makeilla kätevästi, hupaisimpia juttuja oli pientä pitäjää johtava ja jättiörkkiä puukottava pikkutyttö Ramsey. The Last of Us -peli... Lue lisää

0 kommenttia


Ensifiilistelyssä Maustetyttöjen uutuusbiisi Ei niin kovin suuri city - ‘Alakulotettuja tunnelmia entistäkin vakuuttavammalla otteella’

Viihdeartikkeli 18.02.2023 klo 23.31

Maustetytöt julkaisee kolmannen studioalbuminsa "Maailman onnellisin kansa" maaliskuussa. Tulevaa täyspitkää on pohjustettu jo yhden uuden kappaleen voimin, nyt bändin taustalla vaikuttava sisaruskaksikko heittää ilmoille uuden sinkkubiisin, jonka ni... Lue lisää

0 kommenttia


Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Viihdeartikkeli 17.02.2023 klo 14.30

Jos kaikki on mahdollista, mikään ei tunnu miltään. Asian tiedosti Loki-sarja, jossa juteltiin, kun eeppisyys oli tapissaan. Ajan virran lopusta ei löytynyt Jumalaa, vaan itsensä eri versioita pelkäävä Kang, joka luopui vastuusta ja antoi ajan haar... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi testasi: OnePlus 11 -puhelin ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet

Viihdeartikkeli 16.02.2023 klo 19.44

OnePlus lähetti V2.fi:lle testiin yhtiön kaksi uutukaista: OnePlus 11 -puhelimen ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet. Kaverukset saapuivat medialle suunnatussa paketissa ennen virallista julkaisua. Kumpikin laite oli jokapäiväisessä käytössä noin kuuka... Lue lisää

0 kommenttia


Harley Quinn: A Very Problematic Valentine's Day Special

Viihdeartikkeli 14.02.2023 klo 16.10

40 minuutin spesiaali palvelee, jos Harley Quinnin aikuisanimaatio kiinnostaa, muttei 3. kauden verran. Juonen jatkuvuudella on väliä, muttei juuri nyt. Sarjakuvista johtuen pidin Harleyn ja Myrkkymuratin suhdetta perusideana jo ennen kuin siihen a... Lue lisää

0 kommenttia


Teille vai meille?

Viihdeartikkeli 13.02.2023 klo 16.30

Romanttiset komediat Guess Who (2005) ja You People (2023) kertovat saman tarinan sillä erolla, että Ashton Kutcher oli altaanputsaaja -05 ja Jonah Hill on rantapummi -23. "Putsaaja" on miespuolinen itämainen hieroja, kun taas "pummia" ei pussata e... Lue lisää

0 kommenttia


The Woman King

Viihdeartikkeli 09.02.2023 klo 21.00

Historiaa saisi louhia kattavammin, tuumasin joskus 10-vuotiaana, kun kolmannen Kolmen muskettisoturin katsoin. The Woman King palvelee. Kyseessä on "mustien naisten Braveheart", jonka rattaita rasvasi naisvetoisen Black Pantherin menestys. Kaupall... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi testasi: taittuva Motorola Razr (2022) -puhelin

Viihdeartikkeli 07.02.2023 klo 13.44

Kun viimeksi käytin taittuvaa puhelinta, niitä kutsuttiin “simpukkapuhelimiksi” tai “läppäpuhelimiksi”, eli tovi siitä jo on. Nykyään taittuvalla puhelimella tarkoitetaan jotain aivan muuta kuin sitä, että pikkuruudun alla olevan näppäimistön saa pii... Lue lisää

0 kommenttia


You People

Viihdeartikkeli 05.02.2023 klo 18.00

Voiko rotujen välinen suhde toimia? Erään mietteen mukaan "ongelma on kaikille niin ilmeinen, ettei sitä tarvitse ääneen sanoa, mutta jos kaksi hienoa, pigmenttiongelmaista ihmistä sattuu rakastumaan, todellinen vääryys olisi se, jos he eivät saisi... Lue lisää

0 kommenttia


Kaleidoscope 5 - Orange ja Yellow: virtsan sävyt & loppulausunto

Viihdeartikkeli 05.02.2023 klo 00.45

Minisarja - Jaksot Orange ja Yellow Valitse järjestys, mutta jätä valkoinen jakso (ryöstö) loppuun? Käy järkeen, mutta jos näitä tehdään lisää, en tottele. Oranssin jakson alussa ryöstöön on 3 viikkoa. FBI-agentit "viimein" selitetään. Naisag... Lue lisää

0 kommenttia


Sisu

Viihdeartikkeli 01.02.2023 klo 20.00

- Sisu on vaikeasti selitettävä suomalainen käsite. Vaikka toivo menisi, sisu auttaa petäjäistä kansaa jatkamaan hampaat irvessä. - Tosi jännää, kommentoi ulkomaalainen. - Sisuhan on myös Disneyn irvistelevä tyttölohikäärme. - Ei perkele! - Hui!... Lue lisää

4 kommenttia


Länsirintamalta ei mitään uutta

Viihdeartikkeli 28.01.2023 klo 01.00

Saksalaisten sotilaiden kärsimyksiä kuvaava Länsirintamalta ei mitään uutta vastustaa sotaa niinkin osuvasti, että saksalaiset tuikkasivat romaanin roviolle päästäkseen sotimaan lisää Hitlerin kanssa. 2000-luvulla klassikko näyttäytyy eri valossa: ... Lue lisää

2 kommenttia


Little Demon

Viihdeartikkeli 25.01.2023 klo 00.30

25 vuotta sitten South Park esitteli antikristuksen faijoineen. Huipennukseksi riitti helposti se, kun Saatana hävisi nyrkkeilymatsin Jeesukselle voittaakseen veikkauksessa. Tänä vuonna lajityypin mestari Rick and Morty täyttää 10 vuotta. Sen viime... Lue lisää

0 kommenttia


Ihmeellinen maailma

Viihdeartikkeli 21.01.2023 klo 19.00

Normaali studio menee konkurssiin helpommallakin kuin ulostamalla animaatiot Atlantis - kadonnut valtakunta ja Aarreplaneetta peräkkäisinä vuosina. Ne eivät ole Disneyn parhaimmistoa, mutta ne ovat parempia kuin useimmat elokuvat: ydinkohderyhmäksi... Lue lisää

0 kommenttia


M3GAN

Viihdeartikkeli 18.01.2023 klo 03.00

M3GAN sijoittuu todellisuuteen, jossa tekoälyn kehittämään itsetietoisuuteen suhtaudutaan tonnin seteli -ilmeellä, eivätkä Asimovin lait käy mielessä, vaikka lelulle annetaan terminaattorin voimat. Muutamista aidosti hyvistä ideoista päästään ehkä ... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova