Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Rillit huurussa -tähdelle unelmaduuni

Viihdeuutinen 14.01.2021 klo 15.46

Rillit huurussa -tähti Mayim Bialik sai jälleen uutta duunia - unelmaduunin. Bialikin uusi sarja Call me Kat käynnistyi juuri Foxilla. Uutena tietona on julkistettu, että Bialik nähdään myös suositun Jeopardyn vierailevana juontajana. Bialik... Lue lisää

0 kommenttia


Kelpaisiko katkeamaton 77 minuutin kohtaus, jossa hullu samurai voittaa 400 kollegaa?

Viihdeuutinen 14.01.2021 klo 15.30

Miyamoto Musashi on historiallinen ronin eli isännätön samurai, joka voitti uskottavien tietojen mukaan kymmeniä kaksintaisteluja. Miehestä on kerrottu myös lukuisia legendoja. Leffa Crazy Samurai Musashi lähtee tutkimaan, miltä näyttäisi se, jos... Lue lisää

0 kommenttia


Lupin - Osa 1

Viihdeartikkeli 13.01.2021 klo 17.00

Ensimmäinen ja paras jakso sallii nipottaa pikkuasiasta. Kun Assane Diop oli nuori, hänen isäänsä syytettiin koruvarkaaksi kohtalokkaasti. Louvressa esillä oleva koru siis kuuluu Assanelle viihteellisen logiikan mukaan. Herrasmiesvarkaasta kertovie... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Kandao QooCam Fun -kamera

Viihdeartikkeli 13.01.2021 klo 13.00

Erilaisia palaveri-, action- ja VR-kamerajärjestelmiä valmistava kiinalainen Kandao on tuonut myös Eurooppalaisille markkinoilleen pienen, taskuunmenevän ja useita muita vaihtoehtoja huomattavasti edullisemman QooCam Fun -puhelinkameran. 360-asteista... Lue lisää

0 kommenttia


Valley of the Gods

Viihdeartikkeli 09.01.2021 klo 22.00

Tämä on taas leffa, jota yksi kutsuu "järjettömäksi", toinen "mestarilliseksi" ja allekirjoittanut perussetiksi. Aloitetaan pehmeästi. Kun Josh Hartnettin tulkitsemalle masentuneelle miehelle suositellaan aktivoitumista, hän sitoo kasan kattiloita ... Lue lisää

0 kommenttia


The Midnight Sky

Viihdeartikkeli 05.01.2021 klo 15.20

Potuttaisi, jos olisin rauhassa kuolemassa syöpään pohjoisnavalla, mutta joutuisinkin lapsenvahdiksi. Sen tietää leffaa näkemättä, että kun George Clooneyn näyttelemä tiedemies kokee vastaavaa, ukko murahtaa kerran, mutta lämpenee ja sitten on viel... Lue lisää

2 kommenttia


Bill & Ted Face the Music

Viihdeartikkeli 01.01.2021 klo 16.00

Ennustuksen mukaan Bill & Ted luovat biisin, joka pelastaa maailman. Tarvittiin vain aikamatkoja ja uudelleensyntymä, jotta he pääsivät alkuun kuin joku Bono: rokkari ehtii tehdä hyvää. Trilogian päätöksessä menestys paljastuu kananlennoksi. Bill &... Lue lisää

1 kommentti


Gurlauspommi - C64-diskilehti suomalaisen digiaikakauden alkuhetkiltä

Viihdeartikkeli 27.12.2020 klo 17.30

Diskettilehti. Siinäpä käsite, jota jonnet tai jonnettaret eivät saata ymmärtää. Tai kasettilehti. Mutta aikana ennen internetiä ja nykyajan digilehtiä julkaistiin digitaalisia aikakausilehtiä disketeillä. Osa niistä oli ihan vakavasti tehtyjä, sää... Lue lisää

0 kommenttia


Wizards of Hazards - End of Time

Viihdeartikkeli 26.12.2020 klo 23.48

Keski-Suomesta ponnistava Wizards of Hazards tarjoaa debyyttialbumillaan End of Time jämäkän annoksen doomahtavaa hevimetallia. Yhtye ei lähde keksimään pyörää uudelleen, sillä metalliryhmän perinnetietoinen heavy metal tuo vahvasti mieleen Black Sab... Lue lisää

0 kommenttia


Soul - Sielun syövereissä

Viihdeartikkeli 25.12.2020 klo 12.00

"Vuoden 2020 paras elokuva" on osallistumispalkinto: kiva, kun kehtasit. Epäkohdistaan huolimatta Pixarin Soul on hauska, liikuttava ja omintakeinen, ja täten kisassa mukana. Keski-ikäinen muusikko Joe saa samana päivänä kaksi tilaisuutta, joide... Lue lisää

3 kommenttia


Ma Rainey's Black Bottom

Viihdeartikkeli 20.12.2020 klo 12.00

'Ma' Rainey on historiallinen laulaja, jota markkinoitiin bluesin äitinä 1920-luvulla. Ymmärrän, ettei hän ole tv-ajan tähti, mutta emännällä on sen verran mielisairaat Turhapuro-tason meikit ja metallihampaat eritoten elokuvan aloittavassa lavaesi... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Skullcandy Crusher Evo -kuulokkeet

Viihdeartikkeli 20.12.2020 klo 11.40

Kuten monesti olen todennut arvioissani, viimeisten vuosien aikana Skullcandyn kuulokkeet ovat nousseet asteikossani ennakko-odotusten halpalaarikrääsästä varsin varteenotettaviksi, kohtuuhintaisiksi luureiksi, joita kehtaa suositella. Crusher-mallis... Lue lisää

0 kommenttia


The Stand 1/9: Stephen Kingin Tukikohta palaa kiintoisaan aikaan

Viihdeartikkeli 17.12.2020 klo 23.00

Minisarja - Jakso 1: The End Virus on pyyhkäissyt yli maapallon. Huhun mukaan se saattaa olla bioase. Tajuttomasti ihmisiä on kuollut. Selviytyneet amerikkalaiset ovat alkaneet jakaantua puhdasta pahuutta ja toiveikasta inhimillisyyttä edustavi... Lue lisää

0 kommenttia


Raised by Wolves 1-1: Ridley Scottin scifisarja iskee kuin miljoona volttia

Viihdeartikkeli 16.12.2020 klo 21.30

Kausi 1 - Jakso 1: Raised by Wolves Ihmiskunta on sukupuuton partaalla uskontoon liittyvän sodan jälkeen. Ateistit ovat lähettäneet kaksi androidia asumiskelpoiselle planeetalle kasvattamaan ihmisiä alkioista. Paikalle saapuu myös uskovaisten "... Lue lisää

0 kommenttia


AC/DC - Power Up

Viihdeartikkeli 15.12.2020 klo 00.16

Maailman suurimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva AC/DC on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran, vaikka matkan varrelle on mahtunut myös soraääniä sekä kritiikkiä. Jo 1970-luvulla aloittanut yhtye kun ei ole pahemmin tyyliään päivitellyt, jonka myötä kär... Lue lisää

2 kommenttia


The Prom

Viihdeartikkeli 14.12.2020 klo 23.30

Netflixin suurmusikaalissa turhat julkkikset auttavat koulutyttöä, joka tahtoisi osallistua tanssiaisiin tyttöystävänsä kanssa. Säveltäjä ja joskus sanoittajakin pakottavat teemat ymmärrettäviin maaleihin, kun muu käsikirjoitus on sössöttänyt mitä ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pikakokeili: Netgear Meural WiFi Photo Frame

Viihdeartikkeli 13.12.2020 klo 11.52

Digitaaliset valokuvakehykset olivat kuuminta hottia 10 vuotta sitten ja jokseenkin hävisivät markkinoilta pian sen jälkeen. Netgear esittelee nyt aiheesta uuden variaation: Wi-Fi-yhteydellä varustettu kehys, johon voi lähettää kuvia sovelluksen ka... Lue lisää

1 kommentti


The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

Viihdeartikkeli 10.12.2020 klo 22.00

Ohjaajan versio Kummisetä osa 3:sta ei tarjoa uutta, vaan vähemmän. Jos tiivistys ei innosta, ehkä julkaisen tästä arvostelusta 1 000 sanan raakaversion, jossa kitistään Mankista, Mandalorianista ja ratkaistaan elämän tarkoitus. Isoin muutos näh... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Xiaomi 10T Lite ja Xiaomi 10T Pro

Viihdeartikkeli 10.12.2020 klo 18.40

Xiaomin puhelimia on myyty Suomessa nyt syksyn ajan, ja ne ovat nopeasti nousemassa Samsungin, OnePlus:n ja muiden rinnalle hyviksi vaihtoehdoiksi Android-puhelimen hankintaan monissa hintaluokissa. Nyt V2.fi:lle saapui testiin Xiaomin puhelimet ka... Lue lisää

0 kommenttia


Euphoria-spesiaali: koronavirus pakottaa esiin ajatustoimintaa

Viihdeartikkeli 09.12.2020 klo 23.00

Euphoria - spesiaalijakso 1/2: Trouble Don't Last Always Koronavirus ottaa ja antaa. Euphorian toinen kausi lykkääntyy reilusti, mutta väliajalla nähtävät spesiaalit ovat ensimmäisen perusteella sitä, mitä hahmovetoiset draamat tarvitsevat. Koi... Lue lisää

0 kommenttia


Big Mouth - 4. kausi

Viihdeartikkeli 07.12.2020 klo 20.30

Jos kausi olisi debytoinut päivää aiemmin, olisin arvostellut sen pienissä erissä ennen joulua, mutta hyvä näin. Alun katsoi yhteen putkeen omaksi ilokseen, mutta sitten kausi lässähti, eli sarja on ennallaan. Kesäleirijuoni lupaa jatkuvuutta. H... Lue lisää

0 kommenttia


Mank

Viihdeartikkeli 06.12.2020 klo 22.00

Tahdot kuulla mustavalkoisesta draamasta, joka tätä lukiessasi on jo saattanut voittaa 12 Oscaria. Sovitaan siis, että elokuvahistorian kiehtoviin kysymyksiin lukeutuu se, kirjoittiko Orson Welles ohjaamansa Citizen Kanen osittain, vai vastasiko te... Lue lisää

0 kommenttia


Mulan

Viihdeartikkeli 02.12.2020 klo 22.00

Tositarina: kun kieltäydyin asepalveluksesta (1999), vääpeli Körmy ryhtyi viime hetkellä ulisemaan näin. "Ryssät oli kovia, somaleita on tulossa. Ei aukene ovia, jos pysyt sun kannassa. On se neiti miltei, joka sanoo ei, ja kun työsuhdeautoa ... Lue lisää

4 kommenttia


V2.fi testasi: Creative Stage V2 -soundbar

Viihdeartikkeli 02.12.2020 klo 12.24

Kun arvostelin 4K-UHD-elokuvia, kaipasin kerrostaloasumisesta huolimatta tukevampaa äänentoistoa, jotta olisin pystynyt hieman paremmin arvioimaan leffojen äänipuoltakin. Kuulokkeet kuitenkin saivat hoitaa sen virkaa, kun muuta ei ollut näköpiirissä.... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi haastatteli ja testasi: EPOS yhtiönä ja EPOS GSX 300 -äänikortti

Viihdeartikkeli 29.11.2020 klo 18.55

EPOS toimi aiemmin Sennheiserin kanssa yhteistyössä kehittämässä heidän pelikuulokkeitaan, mutta 15 vuoden yhteistyön jälkeen firmat jakaantuivat omille poluilleen. Sennheiser jatkaa ei-pelikuulokkeiden tekijänä ja EPOS emofirmansa Demantin kanssa ke... Lue lisää

0 kommenttia


Superintelligence

Viihdeartikkeli 28.11.2020 klo 21.40

Katsoisin dokumentin, jossa keskimääräinen amerikkalainen turvenuija selittää ase ohimolla, miksei ihmiskuntaa saa tuhota. Ehkä sekin puhuttelee, kun itsetietoinen tekoäly etsii säilyttämisen arvoista keskinkertaisuutta kaupunkilaisten vihreästä ku... Lue lisää

0 kommenttia


Maustetytöt - Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä

Viihdeartikkeli 25.11.2020 klo 23.20

Viime vuosien suurimpiin musiikki-ilmiöihin lukeutuva popduo Maustetytöt jatkaa kakkosalbumillaan Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä suoraan siitä, mihin ensimmäisellä kiekolla jäätiin. Ennallaan ovat ihmiselon ongelmia sekä elämän kipukohtia välil... Lue lisää

0 kommenttia


Save Yourselves!

Viihdeartikkeli 24.11.2020 klo 19.00

Kun meilläpäin oli parin korttelin sähkökatko ja sumua, mielessä kävi Venäjän hyökkäys ja Harmageddon, vaikka kännykän netti toimi: tietoa ei löytynyt, joten totuutta salailtiin?! Jack ja Su ovat hipstereitä, jotka tahtovat pistää koneet ja kännykä... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Sony Xperia 5 II -puhelin

Viihdeartikkeli 21.11.2020 klo 12.25

Minulla on ollut koko älypuhelinten aikakauden ajan kaksi vaatimusta omille käyttöpuhelimilleni: se ei saa olla liian kallis ja sen kameroiden pitää olla huippuluokkaa. Siitä syystä käytössäni ovat olleet päivittäisinä työkaluina mm. Nokian “superkam... Lue lisää

0 kommenttia


Kaunotar ja Kulkuri

Viihdeartikkeli 20.11.2020 klo 21.00

Omakotitalossa asuva nuoripari ostaa koiran. Sehän on ihanaa! Pörröinen vipeltäjä-pipeltäjä tuo iloa ja valoa yksityisomistuksessa olevaan asuinrakennukseen, kunnes on luttana-tuttana-lapsosten aika. Lähiössä ei tee mieli nuijia ketään tai mitään v... Lue lisää

5 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova