Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Madventures Suomen Rikua ja Tunnaa pitää kiittää heittäytymisestä: 'Tää kuva näyttää semisti goottibändin promokuvalta'

Viihdeuutinen 27.05.2020 klo 15.09

Riku Rantala ja Tunna Milonoff tutustuivat Madventures Suomen viimeisimmässä jaksossa suomalaisiin, jotka elävät omannäköistään elämää muiden mielipiteistä piittaamatta. Black metal -ryhmä Azazelin nokkamies Lord Satanachia keräsi ehkä suurimman m... Lue lisää

0 kommenttia


Tuoreen somekuvan perusteella voi tehdä johtopäätöksen - Janni Hussi ei ole raskaana

Viihdeuutinen 27.05.2020 klo 11.34

Janni Hussin tuoreen somekuvan perusteella Janni ei ole raskaana! Taannoin erään somekuvan johdosta tehtiin johtopäätöksiä Jannin "vatsakummusta". Tuolloin saatiin Jannilta perusteellinen selvitys naisen anatomiasta ja infoa mm. kuukautisista j... Lue lisää

0 kommenttia


Snowpiercer Netflix-sarjana: Idän pikajunan arvoitus ennen vallankumousta

Viihdeartikkeli 25.05.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 1: First, the Weather Changed Jääkausi tuhosi kaiken paitsi junan, joka ei voi pysähtyä. Vuoden 2013 leffaversio panosti mustaan huumoriin, joten tasapaino tuntui herkulliselta: perusidea on kaukaa haettu, mutta scifisatiiri tus... Lue lisää

9 kommenttia


The Lovebirds

Viihdeartikkeli 23.05.2020 klo 18.30

Kun ihmisen yli ajetaan autolla useampaan kertaan, kohtauksen arvo ei välttämättä ole kirjoittajasta kiinni, mutta hauska se voi olla, kun kyydissä olevan hoomoilasen ilme ja pomput ilmaisevat, ettei yliajo varsinaisesti ollut komediaa tai jännitys... Lue lisää

0 kommenttia


Turmion Kätilöt - Global Warning

Viihdeartikkeli 20.05.2020 klo 23.28

Kotimainen Turmion Kätilöt jatkaa nousujohteista uraansa. Tarttuvalla diskometallilla mainetta niittänyt ja räväkkänä livebändinä tunnetuksi tullut yhtye on kivunnut vuosien kuluessa jatkuvasti suurempaan suosioon. Nyt menestys on noteerattu myös ulk... Lue lisää

1 kommentti


Charlie's Angels

Viihdeartikkeli 20.05.2020 klo 15.00

Uusi tunnusbiisi alkaa näin: "Boy, don't call me angel - you ain't got me right." Leffaa näkemättä et saa kuvailla tuota myrkylliseksi feminismiksi, mutta tuosta se lähtee. Klassisten sankareiden nimeä ei saa käyttää, koska se olisi alentava... Lue lisää

1 kommentti


Robert the Bruce

Viihdeartikkeli 16.05.2020 klo 20.45

Pätevä taisteluelokuva Outlaw King toimii mestarillisen Braveheartin jatko-osana luovasti ajateltuna. Vapaustaistelija William Wallace uskoo olevansa könsikäs Mel Gibson ja hänen silmissään aatelismies Robert the Bruce on turpea nörtti, mutta kun t... Lue lisää

0 kommenttia


Miracle Workers: Dark Ages - nilkkiprinssi Radcliffe vastaan paskakuski Buscemi

Viihdeartikkeli 14.05.2020 klo 16.40

Kausi 2: Dark Ages Jaksot 1 ja 2: Graduation ja Help Wanted Komediasarja kertoo itsenäisen tarinan per kausi ja käy läpi suosikkipaikkojani. Kristinuskon Taivas. Pimeä keskiaika. Mitä seuraavaksi: Keijupoukama, majakka vai sänky? Huumori ja yle... Lue lisää

0 kommenttia


Lucy in the Sky

Viihdeartikkeli 13.05.2020 klo 20.30

Lucy on ylisuorittaja, joka on löytänyt määränpään. Kelluminen astronauttina avaruudessa maailman valojen yllä on tilaisuus rauhoittua ja elää hetkessä elämisen ilosta. Avaruusasemalle ei voi muuttaa, mutta todellisuudentaju pysyy koossa toistaisek... Lue lisää

0 kommenttia


Vader - Solitude in Madness

Viihdeartikkeli 12.05.2020 klo 09.58

Puolan death metal -jyrä Vader tekee paluun levytyskantaan uutuusalbumillaan Solitude in Madness. Vaikka yhtyeellä on ikää jo yli 35 vuotta ja levyjäkin on julkaistu tasaiseen tahtiin uran aikana, ei tämä ole missään vaiheessa näkynyt negatiivisella ... Lue lisää

0 kommenttia


Blood Quantum

Viihdeartikkeli 09.05.2020 klo 22.15

Realistisessa elokuvassa siika ei tapa, vaikka zombie puri sitä. Kuivalla maalla sätkivä zombiesiika on uhkaavampi lopun enne kuin zombiehai olisi vedessä, koska se on kaksin verroin luonnotonta. Myös se, että yksi päähenkilöistä paskantaa sillalta... Lue lisää

0 kommenttia


Awkwafina on Nora lähiöstä: komediaa, johon kaikki turhat vemputtajat voivat samaistua

Viihdeartikkeli 08.05.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jaksot 1-3: Pilot, Atlantic City ja Savage Valley Aloin siivota nostamalla sängylle korin, jotta laittaisin sen myöhemmin kaappiin metrin päähän. Sitten katsoin telkkarista, kuinka roskaläjässä asuva, pyöreäkasvoinen, nariseva, pitkät... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Honor Magic Earbuds

Viihdeartikkeli 08.05.2020 klo 11.25

Honor on laittanut lusikkansa soppaan myös äänentoistopuolelle esittelemällä Bluetooth-nappikuulokkeet. Muotokielessä on jotain kovin tuttua, mutta miten on hinta-laatusuhteen laita? Tuote: Honor Magic Earbuds Hintaluokka: 130 euroa ... Lue lisää

0 kommenttia


Vivarium

Viihdeartikkeli 06.05.2020 klo 14.00

Muuta lähiöön, niin se oli siinä: ei ole poispääsyä, ei ainakaan ennen kuin lapset on kasvatettu. Ja ovatko ne edes sinun? Tieteissatiiri Vivarium tarjoaa miellyttävän selkeän alkuasetelman. Lähiö on loputon labyrintti vailla muita asukkaita, joten... Lue lisää

0 kommenttia


Nightwish - Human. :ll: Nature.

Viihdeartikkeli 02.05.2020 klo 23.46

Kotimaamme tunnetuimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Nightwish ei tyydy toistamaan itseään. Vaikka ulosannin kovimman ytimen on aina muodostanut taidokkaalla naisvokalisoinnilla ryyditetty sinfoninen metallimusiikki, on tämä kaiken perustana toimiva ... Lue lisää

3 kommenttia


Hustlers - Korkojen kera

Viihdeartikkeli 02.05.2020 klo 14.00

Tositapahtumiin pohjautuva Hustlers on ensisijaisesti rikostarina, mutta vanhaan teemaan on palattava. Heti kun puhe on naisstrippareista, miehet ovat limaisia plösöjä tai kokoomusnuoria ja stripparit nauravat kulisseissa, ettei seksi voisi vähempä... Lue lisää

1 kommentti


Hollywood: Netflix-sarja pistää historian uusiksi tumputettuaan taviksia

Viihdeartikkeli 01.05.2020 klo 22.20

Kausi 1 - Jakso 1: Hooray for Hollywood: Part 1 Nuori, komea, valkoinen maalaispoika on selvinnyt toisesta maailmansodasta. On aika tavoitella unelmia Hollywoodissa. Elokuvat merkitsevät hänelle paljon, jos voit kuvitella: hän on katsonut niitä... Lue lisää

0 kommenttia


Bad Education

Viihdeartikkeli 29.04.2020 klo 14.00

Kavalluksesta kertova HBO-elokuva tuntuu ajankohtaiselta: myös koronakriisin keskellä rahan tempominen tyhjästä ja sen jakelu heppoisin perusteluin on hyvin helppoa ja koko totuuden (kuten velkaantumisen) ymmärtäminen hyvin vaikeaa. Bad Education k... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Bose NCH 700 -vastamelukuulokkeet

Viihdeartikkeli 28.04.2020 klo 17.29

Bose tunnettiin pitkään synonyyminä hyville vastamelukuulokkeille. Mitä ajatuksia herättää V2.fi:n koronastudiossa uusin malli NCH 700? Bose NCH 700 Hintaluokka: 350 eur Lisätietoa: Bose... Lue lisää

2 kommenttia


Batwoman: paskan sarjan loppulyttäys

Viihdeartikkeli 25.04.2020 klo 23.10

Batwomania näyttelee Orange is the New Blackista tuttu Ruby Rose, joka olisi nasta kohdata naisvankilan vessassa. Arrowversen muista sarjoista en ole innostunut, mutta tahdoin pitää homoseksuaalisesta supersankarista, jonka nimi on lepakko. Aioin sot... Lue lisää

4 kommenttia


Extraction

Viihdeartikkeli 25.04.2020 klo 19.00

Intialainen gangsteri on heikoilla kyykkiessään kakolassa. Kun poika kidnapataan Bangladeshissa, avuksi on varaa värvätä australialainen yhden miehen armeija Chris Hemsworth ja pari muuta naamaa. Palkkasoturilla on normaalit traumat ja alkoholionge... Lue lisää

0 kommenttia


The Plot Against America 1/6: jos Trump olisi päässyt valtaan Hitlerin päivinä

Viihdeartikkeli 22.04.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 1: Hollywoodin suurkuluttajana en selvästikään vastusta Yhdysvaltoja, mutta Donald Trumpin kaudella olen ollut niin kyllästynyt junttien glorifioimaan America-sanaan, että ensireaktioni otsikkoon "Juoni Amerikkaa vastaan" oli "hy... Lue lisää

1 kommentti


The Midnight Gospel - 1. kausi

Viihdeartikkeli 22.04.2020 klo 16.30

Netflixin The Midnight Gospel pelastaa, jos tahdot pohdiskella aikuisten fantasioita, mutta et arpoa hatusta uusia merkityksiä avaruudessa kieppuville vauvoille. Asian ydin ei ole se, onko Midnight Gospel niin sanotusti syvällinen. Katsojan pitää a... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Bose Frames - aurinkolasit kaiuttimilla

Viihdeartikkeli 20.04.2020 klo 18.05

Bose on tuonut kevät- ja kesälaitumille äänitoiminnoilla varustetut Bose Frames -aurinkolasit. V2.fi:n Ville testasi, onko idea toimiva. Bose Frames (Alto) Hintaluokka: 250-270 eur (lisälinssit 25-40 euroa) Lisätietoa: Bose... Lue lisää

1 kommentti


Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

Viihdeartikkeli 18.04.2020 klo 18.30

90-luvun Mortal Kombat -elokuvassa on korjattavaa, muttei muihin pelileffoihin verrattuna. Sen huomaa, kun animaatio Scorpion's Revenge kunnioittaa enemmän suosituinta hahmoa ja äärimmäistä väkivaltaa, mutta kertoo silti saman tarinan. Munkkien, so... Lue lisää

0 kommenttia


Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Mahdoton yhtälö

Viihdeartikkeli 16.04.2020 klo 00.11

Vuonna 2004 Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus jäi tauolle, jolta ei pitänyt olla paluuta. Liekö sitten nykymaailman meno vaatinut yhtyettä kommentoimaan asioiden tilaa, sillä bändi teki reilun kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen komean paluun niin ... Lue lisää

1 kommentti


Bloodshot

Viihdeartikkeli 14.04.2020 klo 19.30

Marvel lupasi Vin Dieselille kaksi roolia ja neljä sanaa dialogia: Groot on puu ja Black Bolt on mykkä. Diilistä toteutui vain puolet, mutta nyt Diesel aloittaa oman supersankariuniversumin. On perjantai 13. päivä maaliskuussa. Viikon kuluttua koro... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Bose Soundlink Micro

Viihdeartikkeli 13.04.2020 klo 12.45

V2.fi:n Mikkokin jo aikanaan totesi, että sitten kun ihmiskunta lakkaa olemasta, bluetooth-kaiuttimia löytyy vielä kasoittain. Bose lähetti testiin pienen ja kestävän Soundlink Micron, joka ei hieman yli sadan euron hintalapullaan ole sieltä bt-kaiut... Lue lisää

0 kommenttia


The Big Show Show - 1. kausi

Viihdeartikkeli 09.04.2020 klo 17.00

Ensivaikutelma: The Big Show Show on nimeä myöten kuin 90-luvun höttöisten komediasarjojen laimea parodia, jota komedialeffan päähenkilö katsoo sänkisenä krapulassa 20 sekuntia, ennen kuin hän ryhdistäytyy ja elää elämäänsä. Istunto kestää neljä tu... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi kilpailu: Voita Le Mans '66 -elokuva omaksi

Viihdeartikkeli 06.04.2020 klo 13.28

Voittajat on arvottu ja heihin otetaan yhteyttä, tarkkailkaa siis sähköpostianne. Onnittelut! "janimahla", "simolehtinen2" ja "virtapi". Christian Balen ja Matt Damonin tähdittämä, tositapahtumiin perustuva Le Mans '66 - täydellä teholla (eli... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova