Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Tampere Beatles Happening lopettaa

Viihdeuutinen 18.06.2018 klo 13.19

Tampere-talossa vuodesta 2010 lähtien järjestetty Tampere Beatles Happening on päätetty lopettaa. Kulurakenteeltaan liian raskaaksi muodostunut festivaali järjestettiin viimeisen kerran huhtikuussa 2017, jolloin kolmen päivän aikana Tampereella ju... Lue lisää

2 kommenttia


Alex Outolempi

Viihdeartikkeli 16.06.2018 klo 22.30

Eikö olisi ihanaa, jos konflikti olisi vaihteeksi se, että asiat ovat liian hyvin? Netflixin teiniseksikomedian päähenkilö Alex Truelove on sympaattinen keskitien kulkija. Sukunimi on kääntynyt eduksi luokan johtajuutta tavoiteltaessa, mutta hän aino... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: Disneyn tuhma setä eroaa - muistokirjoitus

Viihdeartikkeli 15.06.2018 klo 14.25

Koetan muistuttaa vaihtoehtoisista näkökulmista. Kun Pixarin perustajaa John Lasseteria kuvailtiin visionääriksi, muistutin hänen pilanneen elämäni (tietokoneanimaatio syrjäytti piirretyt) ja että hän näyttää pervolta (vaistoni ei luota ylipositiiv... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: Netflixin Sense8 päättyi hyvän sään aikana

Viihdeartikkeli 14.06.2018 klo 01.40

Telepaattinen side sallii tuntemattomien ohjata toisiaan ja tuntea olevansa ihmeellisissä tilanteissa, vaikka he kyhnöttäisivät komerossa? Mahdikasta. Toisen kauden katsominen lopetuspäätös mielessä teki kriittiseksi, sillä vaikka sähäkän transhakk... Lue lisää

0 kommenttia


Jurassic World: Kaatunut valtakunta

Viihdeartikkeli 11.06.2018 klo 11.00

Jurassic World räjähtää. Tulivuoren disco inferno pistää ihmiset ja dinosaurukset juoksemaan. Leffa rikkoo laavan käsittelyn typeryysennätykset, mutta ei saa sakkoa siitä: kaiken posauttaminen on hienoa kerrontaa hömpässä. Uusi ohjaaja J.A. Bayona jä... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi katsoi: 4K:ta koko perheelle

Viihdeartikkeli 11.06.2018 klo 09.00

V2.fi katsasti kasan 4K Ultra-HD-elokuvia, jotka löytyvät kaupoista näin kesän kynnyksellä, touko-kesäkuussa. Mukana on katsottavaa kaikenlaista lapsille sopivasta aikuisempaan makuun sekä toiminnasta musikaaliin. Testilaitteisto: Xbox One X, LG 5... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: Marvelin Cloak & Dagger ratkaisee ison ongelmansa

Viihdeartikkeli 10.06.2018 klo 18.00

Sarjassamme tilanteita, joissa stereotypiat ovat kauniita: Marvelin Cloak & Dagger. Kaksi supersankaria on luotu yhteen. Samana iltana aktivoituneet voimat tukevat toisiaan. Savuava Cloak kykenee imemään roistot pimeyteensä ja aistimaan sielujen mu... Lue lisää

0 kommenttia


South Park: kaksi teutonilegendaa soitti, kumpi voitti? Helloween vs Accept!

Viihdeartikkeli 10.06.2018 klo 11.11

South Park Tampere -festarien pääpäivänä lauantaina päälavalla taisteltiin vanhan koulukunnan power metallin fanien sieluista, sillä päälavalla soittivat peräjälkeen saksalaisen kasarimetallin kaksi legendaa: Accept ja Helloween. Molemmilla yht... Lue lisää

2 kommenttia


South Park: Ghost - saatanallista purkkametallia kirotussa katedraalissa

Viihdeartikkeli 09.06.2018 klo 14.20

Ruotsalainen Ghost on outo bändiprojekti. Okkultistiseksi käsitetty metallibändi laulaa saatanallisesti tai muuten vain synkästi sanoitettuja kappaleita ja pukeutuu tyylikkään omituisesti, mutta biisit ovat äärimmäisen tuotettua, radioystävällistä ... Lue lisää

0 kommenttia


South Park: Thorin jumalinen muskelirockspektaakkeli hämmentää ja huvittaa

Viihdeartikkeli 09.06.2018 klo 13.15

Kanadan muskelirocklegenda Thor tarjoili South Park Tampere –festareiden lavalla hard rock –helmiä ja hetkiä, jotka jäävät monilla festarikävijöillä taatusti mieleen. Tosin tuskin musiikillisista ansioistaan vaan pikemminkin siksi, että harvoin näkee... Lue lisää

0 kommenttia


Amorphis - Queen of Time

Viihdeartikkeli 08.06.2018 klo 22.58

Kun Amorphis alkoi raottaa salaperäisyyden verhoa 13. studioalbuminsa ympäriltä, innokkaaseen odotukseen sekoittui ripaus pelkoa. Puheet entistä massiivisemmasta soundista sekä lisääntyneistä orkestraatio-osuuksista lupasivat jotain poikkeuksellista,... Lue lisää

4 kommenttia


Downsizing

Viihdeartikkeli 07.06.2018 klo 23.00

Planeetta saisi hengähtää hetken, jos ihmiset kutistettaisiin keskimääräisen peniksen mittaisiksi - mutta virtsa nousisi yhä nuppeihimme. Kutistettu kuluttaa niin vähän, että tavallisen asunnon omistaja voi ryhtyä minimiljonääriksi ja laiskotella lop... Lue lisää

1 kommentti


Peltonen: missikisat kertovat nyt sisäisestä kauneudesta - röhö höhö höö!

Viihdeartikkeli 06.06.2018 klo 16.50

Miss America luopuu uimapukukierroksesta, eikä kisassa arvioida enää ulkonäköä, vaan persoonallisuutta. Hienoa: nyt nämä voivat kuolla pois ja lakata häiritsemästä fantasiaani tietovisamenestyksestä. Tyhjälle hymyilijät, joihin kasvomuistini ei rea... Lue lisää

1 kommentti


Peltonen: pässeille suunnattu nostalgia masentaa, sanoi pässi

Viihdeartikkeli 05.06.2018 klo 21.15

Kuvissa: kaikki Disney Infinity -figuurini, eli ne kaikki. Pidän noin joka toisesta ja 50% kohdalla kokoelma on vietävä loppuun. Urputtamiseni liiallisesta nostalgiasta on ironista, muttei siihen verrattuna, että julkaisematon eli kallis Peter Pan ... Lue lisää

1 kommentti


Krypton - 1. kausi

Viihdeartikkeli 04.06.2018 klo 11.00

Teräsmiehen vaarin ukki teloitetaan, koska hän tahtoo varautua Brainiacin eli kaupunkeja pienentävän ja pullottavan ruttuisen punkkarikilpikonnan hyökkäykseen. Koko suku menettää kastinsa: Kandor on kaupunkivaltio, jossa palvotaan aurinkojumalaa ja k... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: Solo: A Star Wars Story on vielä huonompi kuin miltä se tuntuu

Viihdeartikkeli 03.06.2018 klo 15.00

Ajatus Solon katsomisesta uudestaan haukotutti. Nyt se yrjöttää. Solo on viikon "pääuutisia", eikä vain floppaamisen vuoksi: listoja leffan viittauksista riittää. Ymmärtämäni viittaukset tekivät sankarin elämästä suppean ja ongelma on laajempi. ... Lue lisää

3 kommenttia


Peltonen: miksi rakastaa rasisteja ja muita mulkkuja

Viihdeartikkeli 01.06.2018 klo 14.40

Trumpia kannattava rääväsuu Roseanne Barr vertasi mustaa poliitikkoa Apinoiden planeettaan. Anteeksipyynnön mukaan se oli unipillerivitsi keskellä yötä. Hänen show'nsa Roseanne lopetettiin. Ennen kohua kysymys oli se, voiko show'sta nauttia, vai... Lue lisää

3 kommenttia


Adrift

Viihdeartikkeli 31.05.2018 klo 23.00

Adrift on Shailene Woodleyn makuista vettä. Paattia riepottelevasta myrskystä voi hitusen nipottaa, mutta noin muuten vesi on kaunis uhka ja mahdollisuus, loputtomuuden symboli, helpotuksen tuoja, surffaajaa harteillaan kannatteleva henki, sisämaan k... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Nighthawk M1 3G/4G-mobiilireititin

Viihdeartikkeli 31.05.2018 klo 19.00

Liikkuva internet on hieno asia, etenkin kun se kulkee nykyään mukana taskussa. Mobiiliverkon tarpeet ovat kuitenkin vaihtelevia, eikä kännykkänetin jakaminen kavereille tai kollegoille ole aina kaikkein käytännöllisin tai akkuystävällisin ratkaisu. ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: BenQ TK800 4K HDR -videotykki

Viihdeartikkeli 31.05.2018 klo 15.29

V2.fi:n testiin saapui BenQ:n TK800 -videoprojektori, joka on 1400 euron hinnallaan, 3000 lumenin valotehollaan sekä 4K- ja HDR-lupauksillaan ihan varteenotettava paketti perusolohuoneisiinkin. Erikoisuutena TK800:ssa on erityinen jalkapallotila ke... Lue lisää

1 kommentti


Peltonen: kymmenen parasta Star Warsia

Viihdeartikkeli 28.05.2018 klo 23.00

Nyt niitä on kymmenen. Ensimmäinen bongaamani lista kehtasi provosoida laumafaneja jopa yhdellä "virheellä", joten on hyvä aika muistuttaa mielipiteenvapaudesta. 10. Solo - arvostelu Perushuono tarina viihdyttäisi, jos Han Solon vanhojen replii... Lue lisää

5 kommenttia


Fahrenheit 451

Viihdeartikkeli 28.05.2018 klo 11.00

Äkkiä ajateltuna moderni Fahrenheit 451 voisi olla sketsi, jossa kirjojen polttamista suunnittelevat psykot opetetaan kierrättämään ja sitten kaikki jatkavat lukemista kännyköistä. Uusi versio huomauttaa, että paperin syttymislämpötilasta nimensä saa... Lue lisää

1 kommentti


Dimmu Borgir - Eonian

Viihdeartikkeli 27.05.2018 klo 01.44

Dimmu Borgirin 10. studioalbumi Eonian päättää yhtyeen pitkäksi venyneen levytystauon, sillä ryhmän edellinen studioalbumi Abrahadabra julkaistiin jo vuonna 2010. Samalla aktivoituu yhtyeen ympärillä välillä hyvinkin kärkkääksi äityvä keskustelu. Onh... Lue lisää

10 kommenttia


V2.fi testasi: Blue Satellite

Viihdeartikkeli 26.05.2018 klo 21.10

Alunperin lähinnä huippulaatuisista mikrofoneistaan tutuksi tullut Blue on laajentanut viime vuosina aggressiivisesti valikoimaansa myös kuulokkeiden puolelle. Tästä on myös V2.fi:ssä saatu todisteita (Lola ja Mo-Fi). Nyt testattavat Satellitet ... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: Benedict Cumberbatch turbovaihteella

Viihdeartikkeli 26.05.2018 klo 12.00

Benedict Cumberbatch muistuttaa Iso-Britannian olevan saari. Onko hän tähti vai näyttelijä? Tähtinäyttelijältä hän vaikuttaa ja asentaisin hänet minne vaan, joten on outoa ajatella, ettei hän usein täytä odotuksia. Cumberbatch tekee moitteettoman s... Lue lisää

0 kommenttia


Solo: A Star Wars Story

Viihdeartikkeli 24.05.2018 klo 23.00

Sympaattinen Alden Ehrenreich ei ole Han Solona mikään pukuharrastaja: hän on kuin osaavan harrastajan poikaystävä, joka hymyillen lähtee oman Leian seuraksi, eikä nähdäkseen metalliset bikinit myöhemmin, vaan koska tyttöystävä vastavuoroisesti avust... Lue lisää

12 kommenttia


Peltonen: nyt turrienkin He-Man pilattiin?!

Viihdeartikkeli 23.05.2018 klo 21.00

Milloin tästä... ...tuli kuumempaa kuin tästä? Lämmittelyistä suuttuminen lienee yleensä hetken hupi. Käpy haukkuu uusintakin Turtlesia, vaikkei edellisiä täysin erilaisia sarjoja olisi tullut seurattua. Skandaali paisuu, jos pari tyyppiä j... Lue lisää

3 kommenttia


Peltonen: Deadpool 2 -spoileriarvostelu

Viihdeartikkeli 22.05.2018 klo 15.00

Deadpool 2 sai arvostelussa peräti 4,5 tähteä johtuen huonosta huumorintajustani, mutta myös nousemalla taiteellisen sotkuiselle tasolle, joka sallii innokkaan fanin selittää mustan valkoiseksi. Isoin vitsi on se, että leffa on Poolin kadehtiman... Lue lisää

0 kommenttia


Barry - 1. kausi

Viihdeartikkeli 21.05.2018 klo 11.00

Arvostelen nyt komediasarjan, vaikka voisin olla pihalla ammuskelemassa tölkkejä - bang bang bang! Barry on näennäisesti hieman yksinkertainen sotaveteraani, jonka liipaisinsormet ovat liukkaat kuin tätä naputtelevat, joten hänestä on manipuloitu pal... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: piirretty Donald Trump katkaisi kamelin selän

Viihdeartikkeli 19.05.2018 klo 11.30

Keskustelun vuoksi heitän katsoneeni 1 000 uutisvideota ja 500 talk-show-pätkää. Michael Wolffin kirja Fire & Fury maalasi Trumpin epäpätevyydestä yhtenäisen tarinan, joten selvisin pään sisäisestä ihottumasta, vaikka palasin pian uutisten pariin. ... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova