Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Viasatin kiekkokoosteessa suomalaisten huippuhetket - Laine 2+2

Viihdeuutinen 11.10.2019 klo 10.58

Patrik Laine nousi NHL:n pistepörssin kärkeen iskettyään Minnesota Wildia vastaan teholukemat 2+2. Viasatin kiekkokoosteessa suomalaisten huippuhetket: Laineen kahden maalin lisäksi Montrealin Joel Armia pussitti maalin. Lisäksi syöttöpisteet Lain... Lue lisää

0 kommenttia


Egotripin Knipi sooloilee - ota tuore levy kuunteluun

Viihdeuutinen 11.10.2019 klo 10.47

Egotripin perustajajäsenenä ja kitaristina parhaiten tunnettu Knipi on saavuttanut tähänastisella urallaan neljä Emma-palkintoa sekä lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Hän on säveltänyt biisejä Egotripin lisäksi mm. Anna Puulle, Irinalle, Jonna Tervom... Lue lisää

1 kommentti


Batwoman: DC:n ensimmäinen lepakkosarja sopii ainakin Batmanille

Viihdeartikkeli 08.10.2019 klo 23.00

Kausi 1: Jakso 1 Pilot Anon kunnialepakon eli Batmanin arvonimeä sillä perustelulla, että välitön reaktioni oli "jepujee", kun Rachel Maddow kiinnitettiin sivurooliin (tällä haavaa ääneksi). En vielä tiennyt, että arvostamani toimittaja on avoi... Lue lisää

1 kommentti


In the Tall Grass

Viihdeartikkeli 08.10.2019 klo 19.30

Viikon luontoääni: kriitikon myhäily taantuu ulinaksi. Stephen Kingin tiiliskivien typistysoperaatioiden välissä novelliin perustuva leffa kiinnostaa. Selittely toimii ja lopulta hahmot ottavat vastuuta. Köykäiset ihmissuhteet eivät kuitenkaan ansa... Lue lisää

0 kommenttia


Joker

Viihdeartikkeli 04.10.2019 klo 21.00

Hyviä uutisia: incelit eivät ampuneet, joten kotona ollaan. Jätän tuon tuohon, vaikka uutta tapahtuisi. Joker-leffaan on varauduttu Yhdysvalloissa mm. siviilipukuisilla poliiseilla. Pelkäsin 20 vuotta sitten Bladen näytöksessä, että vain hullut kat... Lue lisää

5 kommenttia


V2.fi testasi: BenQ BL2581T

Viihdeartikkeli 02.10.2019 klo 17.30

Kaikenkarvaisista näyttölaitteistaankin tunnettu BenQ on julkaissut toimistonäyttöjensä sarjaan uuden tuotteen nimellä BL2581T, jonka nimi viittaa sen 25-tuumaiseen paneelikokoon. 1920 x 1200 kuvapisteen resoluutio tarjoaa HD-resoluutiota enemmän r... Lue lisää

0 kommenttia


Brightburn

Viihdeartikkeli 01.10.2019 klo 21.00

Guardians of the Galaxyn mainoskampanjaan kuuluneen David Hasselhoff -videon ohjaaja esittää: nuori Teräsmies on psykopaatti. Sen vaistoaa heti, että hauska idea meni pieleen, mutta se veikkaus oli turhan armelias, että "alkuperäinen visio" on edit... Lue lisää

0 kommenttia


Tool - Fear Inoculum

Viihdeartikkeli 01.10.2019 klo 01.28

Harvaa julkaisua on odotettu samanlaisella innolla, kuin Toolin pitkään tekeillä ollutta viidettä studioalbumia. Vaikka yhtyeen edellisestä julkaisusta on vierähtänyt jo yli 13 vuotta ja välillä usko uuden materiaalin julkaisuun on hiipunut kokonaa... Lue lisää

2 kommenttia


In the Shadow of the Moon

Viihdeartikkeli 28.09.2019 klo 19.40

Lähitulevaisuudessa koetaan epämääräinen katastrofi. Palaamme 80-luvulle, jossa näennäisesti satunnaisten tyyppien aivot valuvat nenästä yhtäaikaisesti. Johtolangat viittaavat yhteen murhaajaan, jonka aseella on itämisaika. Jokainen tumma emäntä si... Lue lisää

4 kommenttia


Rambo: Last Blood

Viihdeartikkeli 24.09.2019 klo 21.00

Puhun ensin äijille, joita asiayhteys kiinnostaa kuin olohuoneen verhot. Leffa on hämmentävän hidas näin lyhyeksi. Kun John Rambo lopulta lyö puukon pöytään tai viimeistään kun hän repii ukkelin palasiksi, sitä uskoo tykityksen alkavan, mutta provo... Lue lisää

5 kommenttia


V2.fi testasi: Arlo Ultra + Audio Doorbell

Viihdeartikkeli 23.09.2019 klo 12.00

Kolmas kerta toden sanoo, sanotaan. Arlon tapauksessa pitänee lisätä vanhaan sanontaan vielä kerta kiellon päälle, sillä Arlo-tuoteperheen valvontakamerajärjestelmien uusin versio, Arlo Ultra, alkaa täyttämään sille asettamani toiveet. Olen arvioinut... Lue lisää

0 kommenttia


Ad Astra

Viihdeartikkeli 21.09.2019 klo 19.45

Oppinut arvaukseni oli se, että Brad Pitt kelluu avaruuspuvussa äänimaailman vaihdellessa ylväyden ja painostavuuden välillä ja sitten jännittävästi epäonnistuva avaruusromun telakointiyritys evää naks-äänestä lähtevän autistisen nautinnon ja lopul... Lue lisää

0 kommenttia


Slipknot - We Are Not Your Kind

Viihdeartikkeli 19.09.2019 klo 09.50

Metallimusiikin menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Slipknot on tullut tunnetuksi intensiivisistä keikoistaan, jäsentensä albumeittain vaihtuvasta ulkomuodosta sekä moneen venyvästä musiikistaan, joka on uran edetessä vain monipuolistunut entisestää... Lue lisää

2 kommenttia


Blue Man Group sekoittaa komediaa, sirkusta ja teatteria aivan omanlaisekseen sekasopaksi

Viihdeartikkeli 18.09.2019 klo 17.00

Tampere-talo on jännittävä paikka, sillä sen uumenissa tapahtuu kaikenlaista yllättävää. Toisinaan käytävät ovat täynnä cossaavia keijuja tai pääsalissa esiintyy The Beatles japanilaisena tyttöbändiversiona. Nyt siniset miehet sekoittivat kaikenlai... Lue lisää

2 kommenttia


Undone - 1. kausi

Viihdeartikkeli 17.09.2019 klo 22.45

Irtautuisinpa ajasta. Olisi "aikaa" harjoitella, joten sen oppisi. Eläisin onnistumiset (3 kpl?) uudelleen ja kokeilisin vaihtoehtoisia jippoja, kunhan saisin tuntuman siitä, miten tulevaisuus muuttuu. Jos velvollisuudessa olisi suorituksen makua, ... Lue lisää

0 kommenttia


Itkevän naisen kirous

Viihdeartikkeli 14.09.2019 klo 17.00

Kirottu-universumiin sijoittuva tusinaleffa kiinnosti tavallaan vielä vähemmän kuin viikon Kari Tapio -spektaakkeli Olen suomalainen. On jo todistettu, ettei suomifilmi maksaansa marinoivasta ulisijasta voi vaurioittaa lajityyppiä, joten on tieteel... Lue lisää

0 kommenttia


Toy Story 4

Viihdeartikkeli 10.09.2019 klo 12.00

Lähdin katsomaan Sporkya eli suomeksi Kahvelia. Kun pikkutyttö askartelee lelun kertakäyttöaterimesta, lelu herää henkiin, mutta kokee olevansa roska. Kahveli pyrkii roskikseen. Hän on epätoivoinen, kun muut lelut estävät häntä, mutta roskiksessa j... Lue lisää

0 kommenttia


The Dark Crystal: Age of Resistance - Game of Thrones nukeilla?

Viihdeartikkeli 09.09.2019 klo 23.00

Kausi 1: Jakso 1 End. Begin. All the Same. Tulkinnanvaraisten signaalien mukaan tämä saattaa olla hitti. Miksi? Tämä on turhan upea hitiksi. Nukeilla toteutettu Tumma kristalli -leffa voi olla raskas, jos mieltymykset eivät osu kohdilleen, mutt... Lue lisää

1 kommentti


Se: Toinen luku

Viihdeartikkeli 06.09.2019 klo 16.40

Se (It) on vähän niin kuin The Passion of the Christ. Kliseet tehtiin niin hyvin, että usko niihin uudistui, mitä tuli arvostettua enemmän kuin uutta, koska kliseiden parissa vietämme loppuelämän. Toisellakaan katselukerralla en pitänyt tylsänä vai... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Honor 20 Pro

Viihdeartikkeli 05.09.2019 klo 10.50

Huawei ja Honor ovat olleet otsikoissa tämän tästäkin. Millainen on lippulaivapuhelin, joka jäi melkein kauppasodan jalkoihin - ja kannattaako sitä ostaa? Tuote: Honor 20 Pro Hintaluokka: 500 € Lisätietoa: Honor Laitteena: Ostoks... Lue lisää

3 kommenttia


Uinu, uinu lemmikkini

Viihdeartikkeli 03.09.2019 klo 16.00

Harrastan viikon Stephen Kingiä, mutta koetan pysyä pöksyissäni. Se-elokuva on väittääkseni täyteläisin versio rajatusta mutta usein kopioidusta tarinasta. Esim. Stranger Things toivoo olevansa Se. Ei ole todennäköistä, että Se: Toinen luku on yhtä... Lue lisää

0 kommenttia


Carnival Row: etsivä Legolas aikuisten keijufantasiassa

Viihdeartikkeli 30.08.2019 klo 23.00

Kausi 1: Jakso 1 Some Dark God Wakes Samaistuin alkutekstien aikana heihin, jotka eivät jaksa lukea mitään. Ensimmäisessä kohtauksessa keijut sanovat "juoskaa" ja juoksevat, vaikka heillä on siivet. Tämähän alkoi hyvin. Toisaalta ruudulle saada... Lue lisää

1 kommentti


The Man Who Killed Don Quixote

Viihdeartikkeli 30.08.2019 klo 20.00

Alkutekstien määritelmän mukaan tähän meni 25 vuotta. Leffan valmistuttua ohjaaja Terry Gilliam ja entinen yhteistyökumppani riitelivät oikeudessa siitä, saako tätä esittää. Gilliam ei voi olla syytön loputtomaan epäonneensa, mutta vaikka hän olisi... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Kasa Smart HS110 - etäohjattava älypistorasia ja sähkömittari

Viihdeartikkeli 29.08.2019 klo 17.16

Etäohjattavat pistorasiat eivät ole mikään uusi keksintö, mutta esineverkon myötä niiden käyttömahdollisuudet ovat laajentuneet tuntuvasti. TP-Linkin Kasa Smart HS110:ssa on hyvää toiminnallisuutta ja sähkönkulutusmittarinsa ansiosta se soveltuu myös... Lue lisää

0 kommenttia


The Righteous Gemstones: huumeita, seksiä ja väkivaltaa ehtoollisten välissä

Viihdeartikkeli 26.08.2019 klo 23.30

Kausi 1: Jakso 1 The Righteous Gemstones Amerikkalaiset eivät ole maailman typerintä kansaa, vaan maailman avoimimmin typerää kansaa. Kehittynyt tv-kulttuuri opettaa kieltä ja niinpä heidän hihhuleitaan on helpompi seurata kuin omia. Maireat mi... Lue lisää

0 kommenttia


Angel Has Fallen

Viihdeartikkeli 26.08.2019 klo 20.45

Kaatuilu-trilogian parhaassa osassa päähenkilö kaatuu. Muiden kaatuiluun reagoiminen alaselkä kaarella on tehnyt keski-ikäisestä karjusta kipulääkkeisiin turvautuvan raunion, mutta silti hänet on paiskaamalla paiskattava ojaan ja sieltäkin käsin hä... Lue lisää

0 kommenttia


Ready or Not

Viihdeartikkeli 23.08.2019 klo 13.30

Juokse, jos joku tarjoaa paikkaa, mutta yrittää yhteenkuuluvuuden nimissä nöyryyttää perinteellä. Omistaan välittävä lammaslauma ei suutu tahi pilkkaa. Jos joku pilkkaa, paljastit suden, joka roikkuu vinkuen asemassaan potkaistuasi sinne, missä tun... Lue lisää

1 kommentti


Beforeigners: suomalaisen viikingin murhatutkimukset

Viihdeartikkeli 21.08.2019 klo 23.30

Kausi 1: Jakso 1 Luolamiehiä, viikinkejä ja 1800-luvun keikareita putkahtelee nykyaikaan mystisesti. Tarpeettomassa takaumassa heviparta oudosti ilmaisee tietävänsä, että hän tulee menneisyydestä. Soisin sarjan vain kertovan siirtolaisongelmasta... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi katseli: Tehosteita ruudun täydeltä - kolme vauhdikasta 4K-elokuvaa

Viihdeartikkeli 21.08.2019 klo 17.15

Kesän aikana 20th Century Foxin 4K-tarjonta on kasvanut kolmella elokuvalla, joista riittää efektivyörytystä ja vauhtia koko perheelle. Katsastimme kolmikon pimennysverhojen kera. The Lego Movie 2: The Second Part Ensimmäinen Lego-elokuva oli r... Lue lisää

0 kommenttia


The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot

Viihdeartikkeli 19.08.2019 klo 17.30

On moraalille tärkeää päätellä viikko sitten kesken jäänyt arvostelu. Leffa ei ole vaativa. Leffa ei ole provosoiva. Leffa ei ole ratkaisevasti odotusten vastainen, sillä en odottanut roskaa, vaan roskalta kuulostavaa (eli klikkauksia keräävää) aik... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova