Tuorein viihdesisältö

Verta, tuskaa ja aggressiota - Lacuna Coil ottaa uutta suuntaa

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 21.18

Pop-metallin karsinaan luisunut Lacuna Coil on julkaissut uuden videon viime vuonna ilmestyneen Delirium-levyn kappaleesta Blood, Tears, Dust. Kyseinen viisu on levyn ehdottomia aggressiopurkauksia ja bändi lupaakin arvoituksellisti videon olevan ... Lue lisää

0 kommenttia


Taikavihkoon listatut tapetaan Netflix-trillerissä: Death Note -traileri

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 20.48

Elokuussa valmistuva Netflix-elokuva Death Note perustuu suosittuun japanilaiseen sarjakuvaan. Nuori miespuolinen päähenkilö saa käsiinsä yliluonnollisen vihkon, johon on tarkoitus kirjoittaa nimiä. Listatut henkilöt pääsevät hengestään. Mies koettaa... Lue lisää

0 kommenttia


Kun rehtori sekoaa, Kapteeni Kalsari iskee: ensimmäinen traileri

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 17.49

Dav Pilkeyn suosituista lastenkirjoista tuttu Kapteeni Kalsari eli Captain Underpants seikkailee kesällä Dreamworks-animaatiossa. Kapteeni Kalsari on supersankari, jonka henkilöllisyys on niin salainen, ettei hän tiedä sitä itsekään. Hän on tosiasias... Lue lisää

1 kommentti


Riisutut-sarjan Kristoffer hakee kontista todellisen yllätyksen

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 17.40

Subin Riisutut-sarjassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. Heistä jokainen luopuu ensitöikseen kaikista tavaroistaan, joita he saavat kuukauden aikana hakea takaisin yhden päivässä. Kristoffer hakee kolmantena aamuna kontista...sukset... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: karu totuus "klassisesta" Power Rangersista

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 15.00

Päivän pilat......kertovat sen, minkä kertoo 10 sekunnin vilkaisu alkuperäismateriaaliin. Kirjoitushetkellä tv-sarjan megapitkä maraton on yhä käynnissä Twitch-sivustolla. Nyt yleissivistys kuntoon, jos et tiedä, mitä uudelta leffalta on lupa ... Lue lisää

0 kommenttia


Tampereen kaupunkijuhannus Valtteri Festival julkisti artistinimiä

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 14.27

Tampereen juhannuksen jo perinteinen kaupunkijuhla Valtteri Festival soi tulevana kesänä Tullikamarin Pakkahuoneella, Klubilla ja ravintola Telakalla sekä kaikkien festivaaliravintoloiden terassialueilla. Luvassa on tuttuun tyyliin ilmaista, ... Lue lisää

0 kommenttia


Wolverine-ohjaajalta tulossa kunnianhimoinen jännäri kieroista kytistä

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 14.00

Ohjaaja James Mangold ryhtyy kehittelemään elokuvaa The Force. Kyttäjännäri perustuu Don Winslow'n romaaniin, joka julkaistaan kesällä. 20th Century Fox osti oikeudet jo ennen kuin romaanilla oli nimeä. Kohina on myönteistä: Stephen Kingin mukaan rom... Lue lisää

0 kommenttia


Antonio Banderas joutuu koville "piinamaisessa" jännärissä: traileri

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 13.05

Antonio Banderas ja Jonathan Rhys Meyers tähdittävät jännäriä Black Butterfly. Banderasin näyttelemä erakoitunut kirjoittaja yrittää saada jotakin aikaan lähellä vuoristokylää, jossa katoamiset ja murhat ovat muodostuneet ongelmaksi. Kirjoittaja tarj... Lue lisää

0 kommenttia


Levy-yhtiöltä potkut kehutulle brittiartistille, sai tiedon sähköpostilla

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 12.46

Brittiläinen soul-artisti Laura Mvula kertoo saaneensa potkut levy-yhtiöltään Sonylta sähköpostin välityksellä. Mvula on julkaissut kaksi albumia, joista debyyttilevy nousi brittilistan sijalle 9. Mvula oli myös ehdolla Brit Awards -gaalassa ja vo... Lue lisää

0 kommenttia


Viikate somessa, koko kesä lyödään pöytään talviajan loputtua - ventti leuassa, kesä kaikkialla

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 11.02

Viikate uhoaa, "koko kesä lyödään pöytään talviajan loputtua". Mutta sitä ennen Tampereen Klubi lisätty "Ventti leuassa, kesä kaikilla" -kierrokseen. ... Lue lisää

0 kommenttia


Megadeth Scorpionsin lämppärinä!

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 09.58

Mediatietojen mukaan Megadeth toimii lämppärinä Scorpionsin tulevalla Pohjois-Amerikan kierroksella. Tulevista keikoista on varmistunut ainakin Los Angelesin keikka, lokakuun 7. päivä. Megadethin Dave Mustaine hehkutti taannoin tulevaa lämppär... Lue lisää

0 kommenttia


Maria Veitola yökyläilee mestarinyrkkeilijän luona

Viihdeuutinen 22.03.2017 klo 01.22

Maria Veitolan Yökylässä -ohjelmassa vieraillaan tänään keskiviikkona nyrkkeilijä Eva Wahlströmin ja tämän puolison Niklaksen luona Espoossa. Millainen on ammattinyrkkeilijän arkipäivä ja kuinka paljon vastoinkäymisiä Evan hymyn taaksen kätkeytyy... Lue lisää

0 kommenttia


Handsome on Netflixin mysteerikomedia: traileri

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 22.30

Netflixin omat elokuvat ovat katsomiskelpoisia ja "Netflix" on yleensä suosittu sana uutistenkin otsikoissa, joten ei ole ihme, että tulevalle rikoskomedialle on annettu nimi Handsome: A Netflix Mystery Movie. Ensi-ilta on 5. toukokuuta. Jäitä ha... Lue lisää

0 kommenttia


Colin Farrell ajautuu skandaaliin oudon Lobster-ohjaajan sarjassa

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 21.15

Colin Farrell on kiinnitetty nimeämättömään minisarjaan, joka kertoo tositarinan Oliver Northista ja Iran-Contra-skandaalista. Sarjan on tilannut Amazon. 80-luvulla Yhdysvaltain presidentti Ronald Reagan myi salaa aseita Irakin kanssa sotivalle Ir... Lue lisää

0 kommenttia


"James Bondin" dumppaama daami ajautuu agenttipuuhiin

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 16.00

Lionsgate suunnittelee toimintakomediaa The Spy Who Dumped Me, jonka nimi viittaa James Bond -elokuvaan The Spy Who Loved Me (suomeksi 007 rakastettuni). Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (suomeksi Agentti joka tuuppasi minua) teki tempun ensin. ... Lue lisää

1 kommentti


Päivän pila: seksikkäimmät Disney-hahmot surullisten nörttien mukaan

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 15.00

Päivän pilassa......listataan jälleen kerran kuumimmat Disney-hahmot, mutta tällä kertaa listaajat eivät tahdo nolata itseään. Hirviö ei luota naisten älykkyyteen. Sille ei vain voi mitään. ... Lue lisää

0 kommenttia


Marvel-tähti on moderni Mooses agenttijännärissä

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 14.00

Marvelin Captain America eli Chris Evans on kiinnitetty elokuvaan Red Sea Diving Resort, joka kertoo tositarinan operaatio Mooseksesta. Ohjauksesta vastaa Gideon Raff (Sodan vangit). 70-luvun lopulla ja 80-luvun alussa nälänhätä pisti etiopialaise... Lue lisää

0 kommenttia


Robert Downey, Jr. on astetta eeppisempi Eläintohtori

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 13.02

Robert Downey, Jr. on kiinnitetty seikkailuelokuvaan The Voyage of Doctor Dolittle. Kirjailija Hugh Loftingin luoma tohtori John Dolittle osaa keskustella eläinten kanssa. Tohtoria ovat näytelleet aiemmin Rex Harrison ja Eddie Murphy. Murphyn elokuva... Lue lisää

0 kommenttia


American Crime Story värväsi Penélope Cruzin

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 12.02

The People v. O.J. Simpson: American Crime Story löysi yleisönsä ja sai kiitosta ja palkintoja. Suunnitteilla on peräti kolme uutta tuotantokautta, joista jokainen kertoo itsenäisen tositarinan. Toinen kausi kertoo hurrikaani Katrinan jälkeisistä tap... Lue lisää

0 kommenttia


Jussi69 saa oman nimikkoliköörin

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 11.55

Jussi69 saa oman nimikkoliköörin. Huhtikuun alussa julkaistaan lakritsilla ja chilillä maustettu likööriuutuus, jonka etiketissä komeilee yksi maamme kansainvälisesti tunnetuimmista rocktähdistä. The 69 Eyes -yhtyeen Jussi 69 on antanut juomalle k... Lue lisää

0 kommenttia


Yhdysvaltalainen indiesuosikki lokakuussa Suomeen

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 11.30

Viime vuosien suurimpien indie-yhtyeiden joukkoon noussut Future Islands saapuu syksyllä ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Huhtikuussa uuden albumin julkaiseva yhdysvaltalaisbändi saapuu Helsinkiin Tavastia-klubille sunnuntaina 29. lokakuuta. ... Lue lisää

0 kommenttia


Näin Vesa Keskinen elää Brasiliassa

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 11.04

Tuurin kyläkauppias palaa ruutuun uusin 3. kauden jaksoin TV5:lla 18.4. Kausi starttaa tuplajaksoilla, joissa päästään kurkistamaan ensimmäistä kertaa Vesa Keskisen ja hänen perheensä arkeen Brasiliassa. Brasiliassa vietetään mm. Maria-tyttären... Lue lisää

2 kommenttia


Rillit huurussa -jatkolle vahvistus

Viihdeuutinen 21.03.2017 klo 00.23

CBS:n suosikkisarja Rillit huurussa jatkuu kahdella kaudella. CBS on vahvistanut sarjan viiden päänäyttelijän Jim Parsonsin, Johnny Galeckin, Kaley Cuocon, Simon Helbergin ja Kunal Nayyarin tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen. Vuonna 2007 käy... Lue lisää

0 kommenttia


Progemammutti Pink Floyd julkaisee arkistojen aarteen

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 22.34

Progemammutti Pink Floyd julkaisee arkistojen aarteen Records Store Dayn kunniaksi. Interstellar Overdrive , vuonna 1966 äänitetty instrumentaalinen monotallenne, ilmestyy vinyyliversiona 15.4. Syd Barrettin, Roger Watersin, Richard Wrightin ja... Lue lisää

0 kommenttia


Playboy Hugh Hefner muistelee tekoja ja typyköitä: traileri

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 19.30

Ensi kuussa alkava American Playboy on draamasarjan ja dokumentin risteytys, joka kertoo Playboyn perustajan Hugh Hefnerin tarinan "siten kuin hän sen muistaa". Hefneriä haastatellaan ja toisaalta Matt Whelan (Go Girls) on palkattu nuoren Hefnerin nä... Lue lisää

0 kommenttia


Uusi The Matrix ei ole uusi versio kirjoittajan mukaan

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 17.30

Uusi The Matrix -elokuva paljastui viime viikolla. Alkuperäiset tekijät eivät ole mukana suunnitelmassa, mutta mikä tahansa saattaa muuttua. Mukaan ei ole kiinnitetty näyttelijöitä, mutta studiolla on väitetysti mielessä Creed: The Legacy of Rocky -t... Lue lisää

2 kommenttia


Blockfest julkisti raskaan sarjan artistinimen

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 17.26

Tampereen Ratinanniemen Festivaalialueella järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest vahvistaa raskaan sarjan artistinimen - viisinkertainen Grammy-voittaja Lil Wayne saapuu Tampereelle. Lil Waynen lisäksi Blockfestin ohjelmistoon liittyy nippu k... Lue lisää

0 kommenttia


Vanha taru on vastustamaton: Kaunotar ja hirviö hurmasi suomalaisetkin

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 16.00

Beauty and the Beast - Kaunotar ja hirviö oli ylivoimaisesti katsotuin elokuva Suomessa viikonloppuna. Disneyn piirrosmusikaalin uusi, reilusti pidempi versio myi jopa kaksi kertaa enemmän lippuja kuin uusi Viidakkokirja myi vastaavassa ajassa vuosi ... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: karvaisen vauvan traaginen elämä

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 15.00

Päivän taideteos......opettaa arvostamaan sitä, mikä olet. Vaihtoehtoisesti voit olla jotakin ihan muuta. ... Lue lisää

0 kommenttia


Stephen King julkisti Musta torni -julisteen

Viihdeuutinen 20.03.2017 klo 14.01

10 vuotta suunnitteilla ollut Musta torni eli The Dark Tower -elokuva valmistuu vihdoinkin heinäkuussa. Stephen Kingin romaanisarja on pitkä ja kunnianhimoinen ja haasteeseen yritetään vastata. Elokuvan on tarkoitus saada jatkoa ja lisäksi tv-sarja k... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova