Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Star Wars -sarja The Mandalorian käyttää uutta teknologiaa: vilkaisu kulisseihin

Viihdeuutinen 20.02.2020 klo 20.46

The Mandalorian on Disneyn suoratoistopalvelun lippulaivasarja, joka on saanut pääasiassa kiitosta, siinä missä viimeaikaiset Star Wars -elokuvat ovat jakaneet mielipiteet tehokkaasti. George Lucas tahtoi aikanaan tehdä Star Wars -aiheisen tv-sarjan,... Lue lisää

0 kommenttia


Sylvester Stallonen tytär kävi kuvauspaikalla ihmettelemässä, kun isi sai kokea kovaa kohtelua

Viihdeuutinen 20.02.2020 klo 20.26

Sylvester Stallone kuvaa parhaillaan Julius Averyn ohjaamaan scifidraamaa Samaritan. Leffaan varten Stallone on joutunut "vanhentamaan" itseään - tai ehkä voidaan tarkemmin sanoa Stallonen näyttävän ikäiseltään. Vaalea parta ja hiustyylin muokkaus... Lue lisää

0 kommenttia


Kärsimys ja kunnia

Viihdeartikkeli 18.02.2020 klo 22.00

Elokuvaohjaaja kärsii paitsi elämäntuskasta, joka saa ohjaamaan elokuvia elämäntuskasta kärsivistä ohjaajista, myös fyysisistä vaivoista. Vikalista tulee 90-luvun multimedia-CD:n tyylillä ja ennen sitä kaleidoskooppi oksentaa alkutekstit. Pian ohja... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Trust GTX 698 Torro - pelaajan edulliset 5.1-tilaäänet

Viihdeartikkeli 16.02.2020 klo 11.00

Kaipaatko elämääsi lisää ääntä, bassoa ja kenties värejäkin? Say nou more, Trust Gaming nostaa kätensä ja haluaa tulla pöydällesi. Trustin GTX 698 Torro -kaiutinsarja on näppärä ja edullinen 5.1-tilaäänijärjestelmä, jolla saa mukavaa musiikillis... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Airbus-virtuaalilentäjän huippuvehkeet Alpha Switch Controls Yoke

Viihdeartikkeli 15.02.2020 klo 09.00

Vuonna 2020 kelpaa olla lentosimulaattoriharrastaja. Genressä tapahtuu yhtä sun toista, eikä suinkaan vähiten tärkeimpänä Microsoft Flight Simulator -sarjan comeback. Monien uusien simulaattorien innoittamana myös simuohjainrintamalla tapahtuu, mis... Lue lisää

2 kommenttia


Bombshell - hiljaisuuden rikkojat

Viihdeartikkeli 14.02.2020 klo 12.00

Nyt menee juttu selittelyksi ja saarnaksi. Tuokin pitää selittää: en sano mitään outoa pääaiheesta eli seksuaalisesta häirinnästä, mutta on myös asiayhteys, joka olisi erikoinen ilman häirintääkin. Tositarinassa Jabba the Hutt ahdisteli naisia, kun... Lue lisää

0 kommenttia


Locke & Key: kliseisiin lukkiutunutta Netflix-fantasiaa

Viihdeartikkeli 11.02.2020 klo 23.30

Kausi 1 - Jakso 1: Welcome to Matheson Avain on stimuloiva esine kaikille. Autisteille. Nymfomaaneille. Uteliaille ja pelokkaille. Tarinan taika-avaimilla voi tehdä vaikka teleportin tai muuttaa ominaisuuksiaan. Alussa aasialainen avaa sydämens... Lue lisää

0 kommenttia


Oscar-gaala 2020 vastaan vatun huono Cats

Viihdeartikkeli 10.02.2020 klo 00.10

Surun 5. vaihe: hyväksyminen. Oscar-gaala tarjoaa leffavinkkejä Putous-tason jännityksellä ja Niinistön kättelyglamourilla. Gaala on myös outoa "identiteettipolitiikkaa", jossa suvakit raivoavat toisilleen. Se oli viimeinen pisara - ennen vuoden ta... Lue lisää

0 kommenttia


Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Viihdeartikkeli 07.02.2020 klo 22.00

Tunsin Harleyn jo ennen Spider-Mania, mutta kesti 17 vuotta selvitä Spider-Man-leffojen tuottamasta pettymyksestä, joten en ota tilannetta liian vakavasti. Kumpikin hahmo sopisi trilogiaan oivemmin kuin useimmat. Spider-Manin tapauksessa Ben-sedän,... Lue lisää

0 kommenttia


Hiomattomat timantit

Viihdeartikkeli 04.02.2020 klo 22.30

Ryhmäpaineet määrittelevät statussymbolit, mutta kuka oikeasti intoilee valoa heijastavista kivistä 2020, kun ranteeseen voi teipata television? Leffa vaikuttaa selittävän sen ja arvostelevan itsensä, kun kamera zoomaa sisälle opaalin taianomaiseen... Lue lisää

1 kommentti


Annihilator - Ballistic, Sadistic

Viihdeartikkeli 04.02.2020 klo 14.52

Yli 35 vuoden ikäinen Annihilator ei osoita väsymisen merkkejä. Yhtyeen perustaja Jeff Waters on piiskannut bändiä eteenpäin vuosikymmenten ajan, vaikka bändikaverit nokkamiehen ympärillä ovat vaihtuneet tiuhaan tahtiin. Sävellyspuolella langat ova... Lue lisää

0 kommenttia


Parasite

Viihdeartikkeli 01.02.2020 klo 21.00

Rikkaita ja köyhiä on yhtä helppo haukkua parasiiteiksi, ja jos koet olevasi yhteiskunnan tukipilari siitä keskeltä, niin vilkaistaanpa, mikä on hiilijalanjälkesi yhtä läskiin apinaan verrattuna. The Matrixin agentti Smith vertasi ihmisiä viruksiin... Lue lisää

2 kommenttia


Good Boys

Viihdeartikkeli 28.01.2020 klo 21.00

Tämä lasten Superbad kerjäsi lastensuojeluilmoituksia jo mainostamalla, etteivät näyttelijät saa katsoa leffaansa. Kirosanat ja väärinymmärretyt aikuisten jutut ovat uskottavia 12-vuotiaan suussa, mutta likaiset seksilelut olisi voinut jättää sielt... Lue lisää

0 kommenttia


Taistelulähetit - 1917

Viihdeartikkeli 25.01.2020 klo 21.00

Yhden otoksen sota eli leikkaukset naamioiva reaaliaikainen leffa vaatii sen tason ammattitaitoa, että pidin tätä varmana nakkina, mitä tämä on. Reaaliaikaisuus lisää läsnäolon tuntua. Uskottavuudessa taakse jää mm. Christopher Nolanin yritys sotia... Lue lisää

0 kommenttia


Star Trek: Picard 1-1: saatiinkohan Data pilvipalveluun

Viihdeartikkeli 24.01.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 1: Remembrance Pelkurimaisten esiosien jälkeen Star Trek oikeasti jatkuu Jean-Luc Picardin palatessa tänään, ja kuulemmahan myös Star Trek: Discovery aikoo muuttua puhtaaksi jatko-osaksi. Tarkkaan en sisäistä, mikä kaikki on uut... Lue lisää

0 kommenttia


Jojo Rabbit

Viihdeartikkeli 21.01.2020 klo 20.30

Pasifismi on vain naamioitua pelkuruutta! Ihmiskunta on karaistunut voimakkaaksi ikuisissa taisteluissa, ja ikuinen rauha merkitsisi sille vain rappiota! Adolf Hitler on poikamaisen energian symboli. Vaikka ja varsinkin jos tappaminen ahdistaa ja m... Lue lisää

1 kommentti


Avenue 5: Star Trek Voyagerin ja Lemmenlaivan sarkastinen kombo

Viihdeartikkeli 20.01.2020 klo 23.00

Kausi 1 – Jakso 1: I Was Flying Kun avaruuslaivat yleistyivät, ne eivät vielä olleet lentsikoiden tavoin ohjautuvia munanjatkeita. Avenue 5 on vakaalla kurssilla, kunnes kurssin muuttaa pysyvästi onnettomuus simuloidun painovoiman kanssa. Matku... Lue lisää

0 kommenttia


Bad Boys for Life

Viihdeartikkeli 17.01.2020 klo 19.00

Patut liittoutuvat pentujen kanssa. Voi ei, pentujen kerholla on korni nimikin? Pennut eivät saa takaumia. Pentujen on turha haaveilla omista seikkailuista elokuvauniversumissa. Pennut hoitavat taustatyöt, joita poliisioperaatioissa yleensäkin on j... Lue lisää

1 kommentti


Servant: M. Night Shyamalan pelottelee kumivauvalla

Viihdeartikkeli 15.01.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 1: Reborn Applen kauhusarja yhdistää kaksi tai neljä ideaa jo ennen varsinaisia käänteitä. Varakas pariskunta palkkaa tytön "kädeksi, joka kehtoa keinuttaa". Varautuneen likan uskonnollisuus on kärkevää, mutta oudointa on se, et... Lue lisää

0 kommenttia


Marriage Story

Viihdeartikkeli 14.01.2020 klo 22.00

Marriage Story on 6 Oscar-ehdokkuuden arvoinen ihmissuhdedraama, kunhan olet oikeista ongelmista vapaa taiteellisesti turhautunut seksikäs elitisti elokuva-alalla. Nicole on näyttelijä ja entinen maaninen unelmakeijutyttö, josta tuli hyvä äiti. Cha... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Blue Yeti X -mikrofoni

Viihdeartikkeli 14.01.2020 klo 14.57

Blue on päivittänyt ilmeikkään Yeti-mikrofoninsa X-versioksi. Mitä ajatuksia herättää parinsadan euron mikki ja millainen on uusi Blue Voice -ohjelmisto? Blue Yeti X hintaluokka: 200 eur lisätietoa: Blue Kuvaus, leikkaus: Nanne Kukk... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Philips PH805 -vastamelukuulokkeet

Viihdeartikkeli 13.01.2020 klo 15.00

Vastamelukuulokkeista V2.fi:ssä on aiemmin arvosteltu hintavammasta luokasta Bosen QC25:t (Artikkeli | V2.fi testasi: Bose QC25) ja Bluen Satellitet (Artikkeli | V2.fi testasi: Blue Satellite) sekä hieman halvemmasta hintaluokasta Marshall Mid ANC:t ... Lue lisää

0 kommenttia


Netflixin Dracula 1/3: I vanttu suck

Viihdeartikkeli 11.01.2020 klo 23.00

Dracula 1/3: The Rules of the Beast Uuden Sherlockin luojien mukaan se oli aluksi vitsi, että heidän pitäisi käsitellä vielä kuluneempaa hahmoa. Teoriassa Sherlock, Dracula ja Saiturin joulu ovat jo lajityyppejä, jotka takaavat uusille ideoille ... Lue lisää

2 kommenttia


The Aeronauts

Viihdeartikkeli 11.01.2020 klo 18.30

Hyvän trailerin tavoin The Aeronauts myy ajatuksen siitä, kuinka ikimuistoinen elämys The Aeronauts voisi olla. Ihmiskunnan korkeusennätys rikotaan kuumailmapallolla 1800-luvulla. Elokuva ei oivalla tarinan olevan elokuvan mittainen. Kaksi ihmistä ... Lue lisää

0 kommenttia


Vuosikymmenen vaikuttavimmat elokuvat 2/2: tällä kertaa se on henkilökohtaista

Viihdeartikkeli 09.01.2020 klo 16.30

Osa 1/2 löytyy täältä. Rakastaa saa mitä haluaa? Todellinen solvaus on se, mitkä elokuvat jäivät pois. On pari pienenpientä hylkäystä, joille sanon itsekin "mitä jukolauta", kun muistot haalistuvat. Perustelen ne kommenttikentässä. Ensin käymme... Lue lisää

4 kommenttia


Cats

Viihdeartikkeli 05.01.2020 klo 14.30

Olin valehtelematta jo takki päällä näytökseen lähdössä, kun Kaija Koo lauloi radiossa "silmiä se kirvelee, kun on nähnyt liikaa", mihin reagoin vaistomaisesti ajatuksella "ole sinä akka hiljaa". Maailma vihaa Catsia. Jos lähipiiristäsi ei löydy va... Lue lisää

9 kommenttia


Vuosikymmenen vaikuttavimmat elokuvat 1/2

Viihdeartikkeli 02.01.2020 klo 22.30

Päättyneellä vuosikymmenellä käytin enemmän aikaa arvostelemiseen kuin keskustelemiseen, joten jutuista on mallinnettavissa sieluni. Ilmoitan nyt parhaat leffat. Taiteella ja kritiikillä on vain annettu arvo, joten "objektiivinen" kriitikko on kui... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: Creative SXFI Air -kuulokkeet

Viihdeartikkeli 30.12.2019 klo 14.00

Muutama viikko sitten Mikko testasi Creativen Aurvana SE -kuulokkeet ja ‘holografisen äänimaiseman’ luovan SXFI AMP -kuulokevahvistimen (V2.fi testasi: Creative Aurvana SE -kuulokkeet ja SXFI AMP). Aurvana SE:t liittyvät SXFI-teknologiaan siten, että... Lue lisää

0 kommenttia


Frozen II

Viihdeartikkeli 29.12.2019 klo 21.00

Kulttuurinen omiminen on riistäytynyt lapasesta, enkä puhu saamelaisvaikutteista. Hämmästelin Frozenin suosiota jo 2013. Toki sosiaaliset paineet ovat samaistuttavia ja ehkä joku koki tarinan Annan silmin, eli eristäytyvää lähimmäistä ihmetellen. S... Lue lisää

1 kommentti


Kaksi paavia

Viihdeartikkeli 23.12.2019 klo 20.00

Leffa-arvioon mahtuu vain puolitotuuksia, mutta ei filosofia tiedettä ole. Paavit ovat jatko-osia Pietarille: kalliolle, jolle Jeesus rakensi kirkkonsa. Pietari sai "taivasten valtakunnan avaimet" eli vallan tehdä päätöksiä, joita kunnioitetaan tai... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova