Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Provinssin perjantai ja Sunrise Avenue mainittu samassa lauseessa

Viihdeuutinen 27.01.2020 klo 11.50

Sunrise Avenue jättää jäähyväisiä myös Seinäjoen Provinssissa. Provinssi on siis kahden Helsingin Olympiastadionilla järjestettävän konsertin ohella viimeinen mahdollisuus nähdä Sunrise Avenue Suomessa. PROVINSSI 2020 (To 25.6.2020 - La 27.6.20... Lue lisää

0 kommenttia


Taistelulähetit - 1917

Viihdeartikkeli 25.01.2020 klo 21.00

Yhden otoksen sota eli leikkaukset naamioiva reaaliaikainen leffa vaatii sen tason ammattitaitoa, että pidin tätä varmana nakkina, mitä tämä on. Reaaliaikaisuus lisää läsnäolon tuntua. Uskottavuudessa taakse jää mm. Christopher Nolanin yritys sotia... Lue lisää

0 kommenttia


Star Trek: Picard 1-1: saatiinkohan Data pilvipalveluun

Viihdeartikkeli 24.01.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 1: Remembrance Pelkurimaisten esiosien jälkeen Star Trek oikeasti jatkuu Jean-Luc Picardin palatessa tänään, ja kuulemmahan myös Star Trek: Discovery aikoo muuttua puhtaaksi jatko-osaksi. Tarkkaan en sisäistä, mikä kaikki on uut... Lue lisää

0 kommenttia


Jojo Rabbit

Viihdeartikkeli 21.01.2020 klo 20.30

Pasifismi on vain naamioitua pelkuruutta! Ihmiskunta on karaistunut voimakkaaksi ikuisissa taisteluissa, ja ikuinen rauha merkitsisi sille vain rappiota! Adolf Hitler on poikamaisen energian symboli. Vaikka ja varsinkin jos tappaminen ahdistaa ja m... Lue lisää

1 kommentti


Avenue 5: Star Trek Voyagerin ja Lemmenlaivan sarkastinen kombo

Viihdeartikkeli 20.01.2020 klo 23.00

Kausi 1 – Jakso 1: I Was Flying Kun avaruuslaivat yleistyivät, ne eivät vielä olleet lentsikoiden tavoin ohjautuvia munanjatkeita. Avenue 5 on vakaalla kurssilla, kunnes kurssin muuttaa pysyvästi onnettomuus simuloidun painovoiman kanssa. Matku... Lue lisää

0 kommenttia


Bad Boys for Life

Viihdeartikkeli 17.01.2020 klo 19.00

Patut liittoutuvat pentujen kanssa. Voi ei, pentujen kerholla on korni nimikin? Pennut eivät saa takaumia. Pentujen on turha haaveilla omista seikkailuista elokuvauniversumissa. Pennut hoitavat taustatyöt, joita poliisioperaatioissa yleensäkin on j... Lue lisää

1 kommentti


Servant: M. Night Shyamalan pelottelee kumivauvalla

Viihdeartikkeli 15.01.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 1: Reborn Applen kauhusarja yhdistää kaksi tai neljä ideaa jo ennen varsinaisia käänteitä. Varakas pariskunta palkkaa tytön "kädeksi, joka kehtoa keinuttaa". Varautuneen likan uskonnollisuus on kärkevää, mutta oudointa on se, et... Lue lisää

0 kommenttia


Marriage Story

Viihdeartikkeli 14.01.2020 klo 22.00

Marriage Story on 6 Oscar-ehdokkuuden arvoinen ihmissuhdedraama, kunhan olet oikeista ongelmista vapaa taiteellisesti turhautunut seksikäs elitisti elokuva-alalla. Nicole on näyttelijä ja entinen maaninen unelmakeijutyttö, josta tuli hyvä äiti. Cha... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Blue Yeti X -mikrofoni

Viihdeartikkeli 14.01.2020 klo 14.57

Blue on päivittänyt ilmeikkään Yeti-mikrofoninsa X-versioksi. Mitä ajatuksia herättää parinsadan euron mikki ja millainen on uusi Blue Voice -ohjelmisto? Blue Yeti X hintaluokka: 200 eur lisätietoa: Blue Kuvaus, leikkaus: Nanne Kukk... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Philips PH805 -vastamelukuulokkeet

Viihdeartikkeli 13.01.2020 klo 15.00

Vastamelukuulokkeista V2.fi:ssä on aiemmin arvosteltu hintavammasta luokasta Bosen QC25:t (Artikkeli | V2.fi testasi: Bose QC25) ja Bluen Satellitet (Artikkeli | V2.fi testasi: Blue Satellite) sekä hieman halvemmasta hintaluokasta Marshall Mid ANC:t ... Lue lisää

0 kommenttia


Netflixin Dracula 1/3: I vanttu suck

Viihdeartikkeli 11.01.2020 klo 23.00

Dracula 1/3: The Rules of the Beast Uuden Sherlockin luojien mukaan se oli aluksi vitsi, että heidän pitäisi käsitellä vielä kuluneempaa hahmoa. Teoriassa Sherlock, Dracula ja Saiturin joulu ovat jo lajityyppejä, jotka takaavat uusille ideoille ... Lue lisää

2 kommenttia


The Aeronauts

Viihdeartikkeli 11.01.2020 klo 18.30

Hyvän trailerin tavoin The Aeronauts myy ajatuksen siitä, kuinka ikimuistoinen elämys The Aeronauts voisi olla. Ihmiskunnan korkeusennätys rikotaan kuumailmapallolla 1800-luvulla. Elokuva ei oivalla tarinan olevan elokuvan mittainen. Kaksi ihmistä ... Lue lisää

0 kommenttia


Vuosikymmenen vaikuttavimmat elokuvat 2/2: tällä kertaa se on henkilökohtaista

Viihdeartikkeli 09.01.2020 klo 16.30

Osa 1/2 löytyy täältä. Rakastaa saa mitä haluaa? Todellinen solvaus on se, mitkä elokuvat jäivät pois. On pari pienenpientä hylkäystä, joille sanon itsekin "mitä jukolauta", kun muistot haalistuvat. Perustelen ne kommenttikentässä. Ensin käymme... Lue lisää

4 kommenttia


Cats

Viihdeartikkeli 05.01.2020 klo 14.30

Olin valehtelematta jo takki päällä näytökseen lähdössä, kun Kaija Koo lauloi radiossa "silmiä se kirvelee, kun on nähnyt liikaa", mihin reagoin vaistomaisesti ajatuksella "ole sinä akka hiljaa". Maailma vihaa Catsia. Jos lähipiiristäsi ei löydy va... Lue lisää

9 kommenttia


Vuosikymmenen vaikuttavimmat elokuvat 1/2

Viihdeartikkeli 02.01.2020 klo 22.30

Päättyneellä vuosikymmenellä käytin enemmän aikaa arvostelemiseen kuin keskustelemiseen, joten jutuista on mallinnettavissa sieluni. Ilmoitan nyt parhaat leffat. Taiteella ja kritiikillä on vain annettu arvo, joten "objektiivinen" kriitikko on kui... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: Creative SXFI Air -kuulokkeet

Viihdeartikkeli 30.12.2019 klo 14.00

Muutama viikko sitten Mikko testasi Creativen Aurvana SE -kuulokkeet ja ‘holografisen äänimaiseman’ luovan SXFI AMP -kuulokevahvistimen (V2.fi testasi: Creative Aurvana SE -kuulokkeet ja SXFI AMP). Aurvana SE:t liittyvät SXFI-teknologiaan siten, että... Lue lisää

0 kommenttia


Frozen II

Viihdeartikkeli 29.12.2019 klo 21.00

Kulttuurinen omiminen on riistäytynyt lapasesta, enkä puhu saamelaisvaikutteista. Hämmästelin Frozenin suosiota jo 2013. Toki sosiaaliset paineet ovat samaistuttavia ja ehkä joku koki tarinan Annan silmin, eli eristäytyvää lähimmäistä ihmetellen. S... Lue lisää

1 kommentti


Kaksi paavia

Viihdeartikkeli 23.12.2019 klo 20.00

Leffa-arvioon mahtuu vain puolitotuuksia, mutta ei filosofia tiedettä ole. Paavit ovat jatko-osia Pietarille: kalliolle, jolle Jeesus rakensi kirkkonsa. Pietari sai "taivasten valtakunnan avaimet" eli vallan tehdä päätöksiä, joita kunnioitetaan tai... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Insta360 EVO on oiva 180-, 360- ja 3D-kamera

Viihdeartikkeli 21.12.2019 klo 12.00

Action- ja videokamerat ovat kehittyneet hurjasti viimeisten viiden vuoden aikana. Yksi veikeimmistä kohtaamistani kuvauslaitteista on Insta360 EVO, jolla voi kuvata kätevästi niin kolmiulotteista kuin myös 180- ja 360-asteen videoita. Insta360... Lue lisää

0 kommenttia


The Witcher - Noituri: Netflixin isku fantasiasarjojen sodassa

Viihdeartikkeli 20.12.2019 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 1: The End's Beginning Tämä ei viittaa siihen, että noituri kokee syrjintää, eikä tämä ole vihaisten nuorten miesten vakiovitsi: noiturin pitäisi olla hullu lesbokääpiö, virkaintoinen musta leidi tai autistinen dinosaurus. Nuo o... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi BenQ PD3220U 4K-näyttö grafiikkaa rakastaville

Viihdeartikkeli 19.12.2019 klo 12.00

BenQ PD3220U on näyttö, johon on helppo mieltyä. Liki 32 tuumaa upeaa 4K-tarkkuuksellista näyttöä tekee hyötykäytöstä suorastaan nautinnollista, mutta puhtaaksi pelinäytöksi sitä ei kannata hankkia, vaikka miten nauttisi suuresta pikselitontista ja... Lue lisää

0 kommenttia


Star Wars: The Rise of Skywalker

Viihdeartikkeli 19.12.2019 klo 11.00

Kun The Last Jedi yhdisteli Imperiumin vastaiskun ja Jedin paluun lopetuksia, avaruushulluudesta kärsivä Stimpy Ren kysyi Reyltä, kiinnostaisiko ryhtiliike. Sithin kostossa Anakin suostui, mutta Last Jedissä myöntävä vastaus olisi rinnastunut Luken... Lue lisää

19 kommenttia


V2.fi testasi: Creative Aurvana SE -kuulokkeet ja SXFI AMP

Viihdeartikkeli 18.12.2019 klo 18.20

Creativen uutuustuotteita mainostetaan kaiutinholografialla eli kyvyllä luoda vaikutelma siitä, että kuulokkeiden sijaan istutaankin oikeiden kaiuttimien keskellä. Toimiiko se ja millaisia laitteet noin muuten ovat? Creative Aurvana SE Hi... Lue lisää

2 kommenttia


6 Underground

Viihdeartikkeli 15.12.2019 klo 18.00

Käyttääkseni teoksen omaa termistöä, nimen pitäisi olla 6 Fucking Fucktard Assholes from a Cumstain Bullshit Director. Tuon vielä sanoin rakkaudella. Tykkään Michael Bayn provosoinneista tyyliin Bad Boys II ja Pain & Gain, koska hän todella nauttii... Lue lisää

3 kommenttia


The Handmaid's Tale 2-10: täydellisen kamala tunti televisiota

Viihdeartikkeli 14.12.2019 klo 23.00

Täydellinen jakso on syy ahmia lisää? Vanha tietää paremmin. Tämä on se jakso, jota haluan märehtiä, kunnes jatkan seurantaa lähempänä 4. kautta. Kausi 2: Jakso 10 The Last Ceremony On kehno väli harrastaa sarkasmia, joten odota, kun kirjoit... Lue lisää

0 kommenttia


Midsommar - loputon yö

Viihdeartikkeli 11.12.2019 klo 20.30

Perverssi kauhupätkä Midsommar toimii satiirina ruotsalaisuudesta, jos pidämme ruotsalaisuutena sitä, kun Pelle & Palle leikkivät pershippaa juhannussalon ympärillä ja ovat kaikesta jättekivasta samaa mieltä. Länsinaapurin tylytystä hauskempaa muuk... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Motorola One Macro

Viihdeartikkeli 10.12.2019 klo 17.21

Tänä vuonna Motorola on tuonut matkapuhelinmarkkinoille useampia tuotteita, joita on mainostettu jokin erityinen kameraominaisuus edellä. Samaan sarjaan kuuluu myös Motorola One Macro, joka nimensä mukaisesti sisältää erityisen makrokuvaukseen pyhite... Lue lisää

0 kommenttia


Jumanji: The Next Level

Viihdeartikkeli 07.12.2019 klo 13.00

Pitäisi kehua leffaa, jota ei saa ajatella - ei yhtään. Juonella ei väliä ole, mutta näin se menee. Viimeksi tyttö- ja poikanörtti löysivät itseluottamusta ja toisensa maagisen videopelin avulla, kun he saivat pelata seksikkäimmällä latvattomalla t... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: LIFX A19 - ja Mini Colour -älylamput

Viihdeartikkeli 04.12.2019 klo 10.00

Kun kännykällä säädettäviä LED-lamppuja alkoi saada järkihintaan, hommasin sellaisen aika alkuvaiheessa. Alun leikkimisen jälkeen sen ominaisuuksia (lähinnä siis himmentäminen, värin vaihtaminen ja sammutus kännykän appilla) ei tullut paljonkaan kä... Lue lisää

3 kommenttia


Veitset esiin - Kaikki ovat epäiltyjä

Viihdeartikkeli 03.12.2019 klo 17.00

Ruumiskin on epäilty, tai jopa pääepäilty. Iäkäs kirjailija vaikuttaa tehneen itsemurhan veitsellä. Mysteerijännärit olivat hänen lajityyppinsä, joten on myös kysyttävä, tahtoiko hän lähteä taitojaan tosielämään soveltaen. Tuntematon taho on värvän... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova