Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Seinäjoen Provinssin nimet selvillä

Viihdeuutinen 17.04.2019 klo 16.02

Seinäjoen Provinssin ohjelmisto on valmis. Uusia julkistuksia ovat Macklemore (US), Papa Roach (US), Yelawolf (US), Yungblud (UK), Pyhimys & Saimaa, Herätyskokous-erikoiskonsertin toteuttava Samuli Putro, Asa & Band, Dave Lindholm, Jonna Tervomaa... Lue lisää

0 kommenttia


Idols-suosikki julkaisi ensimmäisen EP:nsä

Viihdeuutinen 17.04.2019 klo 12.37

Viime vuonna Idolsissa suomalaiset hurmannut Leo Luthando julkaisee tänään ensimmäisen EP:nsä. Leo Luthando, oikealta nimeltään Leo Pakarinen, on 17-vuotias räppärilupaus, joka kiinnitti Idolsia tuomaroineen Elastisen huomion heti ensikohtaamises... Lue lisää

0 kommenttia


Game of Thrones -putki 68/73: täti keksii aina parhaat leikit

Viihdeartikkeli 15.04.2019 klo 23.59

Kausi 8: Jakso 1 Winterfell Viimeisistä jaksoista jokainen on kuin leffa? Ei. Viimeinen kausi on kuin leffatrilogia? Ehkä, jos kausi kehittää vahvan identiteetin ja tämä jakso profiloituu lopullisen lopun alun alustamiseksi. Konfliktit alleviiv... Lue lisää

0 kommenttia


Hellboy (2019)

Viihdeartikkeli 15.04.2019 klo 21.00

Saan yhä epätoivoisia hihityskohtauksia nähtyäni "nautiskelunäytöksessä" tämän uuvuttavan pohjanoteerauksen. Ikäraja on 16, mutta saliin ei päästetty ketään, joka ei saa ryypätä. Niin inhimillistä. En kuvaile elämykseksi sitä, että perinteinen taka... Lue lisää

4 kommenttia


V2.fi testasi: Logitech G935 -kuulokkeet

Viihdeartikkeli 12.04.2019 klo 16.39

Logitech on yksi niistä valmistajista, joka lanseeraa uusien tuotteiden lisäksi päivityksiä entisistä laitemalleistaan. Sellainen uutuus on myös sporttisen näköinen G935 -pelikuulokemikrofoni, jota markkinoidaan paranneltuna versiona aikaisemmasta 93... Lue lisää

0 kommenttia


Mortal Engines

Viihdeartikkeli 11.04.2019 klo 21.40

Ajatellaan tätä Brexitin jatko-osana. Ihmiskunta saavutti sivistyksen huipun, mutta tuhosi yhteiskunnan ja planeetan perimmäistä typeryyttään. Lontoo on kirjaimellisesti irtautunut Iso-Britanniasta ja liittynyt Eurooppaan kansainvälisenä suurkaupun... Lue lisää

1 kommentti


Star Trek: Discovery - rohkea matka tutkimattomien rästijaksojen pariin

Viihdeartikkeli 10.04.2019 klo 23.30

Katsoin pari jaksoa, mutta räpäytin silmiä, joten nyt toinen kausi on jo loppusuoralla. Joskus yllätyn, että 4. kausi on ehtinyt alkaa, ennen kuin luovun haaveesta aloittaa. Väkisin katsomani BoJack Horseman paljastui mahtavaksi ja julkinen Game of T... Lue lisää

0 kommenttia


Children of Bodom - Hexed

Viihdeartikkeli 10.04.2019 klo 16.19

Kotimaisen metallimusiikin kiintotähti Children of Bodom lienee monelle yksi niistä ensimmäisistä yhtyeistä, jotka aikanaan kuulijansa johdatti perushevistä raskaamman musiikin pariin. Eikä ihme, sillä huippualbumit tyyliin Hatebreeder, Follow the Re... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500

Viihdeartikkeli 09.04.2019 klo 12.00

Onko sinulla hyvä netti mutta jokin mättää? Pelit pätkivät ja latausnopeudet tahmaavat. Kenties kotiverkkosi kaipaa tekniikkapäivitystä, sillä jos käytät edelleen palvelutarjoajasi lähettämää modeemia, niin syy saattaa olla siinä. Ne kun ovat joskus ... Lue lisää

0 kommenttia


WrestleMania 35: kun naiset virallisesti show'n varastivat

Viihdeartikkeli 08.04.2019 klo 21.20

Yli 7 tunnin leikkitappelushow on elämys väkisinkin. Pääherkku on ensi kertaa naisten matsi, eikä tuo vyöt yhdistävä (tai vyöt samalle henkilölle jättävä) ménage à trois ole nykytaiteen mukainen stuntti tai anteeksipyyntö, vaan aidosti se odotetuin... Lue lisää

2 kommenttia


Shazam!

Viihdeartikkeli 05.04.2019 klo 12.00

Ihmeiden onkalossa kyräilevä tärähtänyt velho taikoo luokseen lapsia löytääkseen turmeltumattoman sielun, joka kykenee kantamaan taakan, joka olisi raskas aikuisellekin. Velho aikoo ladata lapseen voimansa luodakseen sankarin, joka taistelee häntä ... Lue lisää

2 kommenttia


What We Do in the Shadows: nolot kulttivampyyrit tv-sarjassa

Viihdeartikkeli 04.04.2019 klo 19.30

Kausi 1: Jaksot 1 ja 2 Pilot ja City Council Taas dokumenttiryhmä seuraa kimppakämpän vampyyreitä, joiden elämä on nolo yhdistelmä kauhukuvastoa ja arkirealismia. Useimmat eivät tiedä vampyyreistä, mutta dokumentaristit eivät reagoi murhiin tai... Lue lisää

0 kommenttia


Tampere Roller Derby juhlii 10v-synttäreitään kaksipäiväisellä mahtiturnauksella

Viihdeartikkeli 03.04.2019 klo 14.52

Roller derby on kasvanut vuosikymmenessä pieneksi mutta pippuriseksi osaksi suomalaista urheilu- ja huvittelumaailmaa. Tuttavallisesti derbyksi kutsuttu laji tarjoaa monta näkökulmaa, sillä sitä voi sekä ihan vain harrastella huvitellen että suunna... Lue lisää

0 kommenttia


Suspiria

Viihdeartikkeli 01.04.2019 klo 21.20

Kauhuklassikko Suspiria on tyylitelty painajainen ja elävää kuvaa puhtaimmillaan; teos, jota ei tarvitse järkeistää. Lähes tunnin pidempää uutta versiota ei voi haukkua kopioksi, mutta kun tunnelmat ovat jossain määrin säväyttäneet ja epämääräisen ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi katseli: Musikaalisia Oscar-rohmuja ja natsien kaatoa 4K:na

Viihdeartikkeli 30.03.2019 klo 12.00

Kevään toisessa UHD 4K-katsauksessa hemmotellaan niin silmiä kuin korviakin kahdella musiikkiaiheisella elokuvalla, jotka putsasivat viihdegaalojen palkintolaareja ja sitten nollataan aivot hirviönatseilla. A Star is Born “Hollywoodista ovat i... Lue lisää

0 kommenttia


The Dirt - Törkytehdas

Viihdeartikkeli 28.03.2019 klo 23.30

Tukkahevi on elämän jaloja nautintoja, mutta Mötley Crüe on jäänyt etäiseksi. Jos hyväksynkin heidän hittinsä hissimusiikiksi, persoonallista koukkua en löydä kuvataiteenkaan avulla, joten fani kuulee ja kokee eri teoksen. Kun kirjasta The Dirt - T... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi vieraili: Tampere Film Festival

Viihdeartikkeli 28.03.2019 klo 15.14

V2.fi:n toimitus pääsi tekemään pikavisiitin Tampereen vuotuisille elokuvajuhlille. Tapahtumalla on pitkät perinteet, sillä sen juuret ulottuvat aina vuoteen 1969 asti. Tuolloin nimellä Lyhytelokuvapäivät kulkenut kekkeri on vuosien saatossa laajentu... Lue lisää

0 kommenttia


One Punch Man: jopa voittamaton dorka hikeentyy hyttysille

Viihdeartikkeli 25.03.2019 klo 21.00

Game of Thrones -putki on mukava rutiini ainakin kirjoittajalleen, joten testailen muitakin aiheita. Tarkoitus on katsoa tunti tv:tä päivässä ja suoltaa pikkujuttuja: kun sovelias uusi sarja alkaa, se on etusijalla. One Punch Man -anime on ajankohtai... Lue lisää

6 kommenttia


Us

Viihdeartikkeli 25.03.2019 klo 17.30

Äiti ahdistuu lomalla, sillä pikkutyttönä hän uskoi nähneensä kaksoisolentonsa näillä main... huvipuiston peilitalossa. Ehkä olennaista oli eksyminen ja peilikuva jäi symboloimaan turvattomuuden tunnetta. Miten hajalla nainen on? Tiedossa lienee 60... Lue lisää

2 kommenttia


Dream Theater - Distance Over Time

Viihdeartikkeli 22.03.2019 klo 23.59

Progemammutti Dream Theater venytti edellisellä albumillaan ilmaisunsa niin äärimmilleen, ettei bändin seuraavista askeleista osannut muodostaa minkäänlaisia ennakko-odotuksia. The Astonishing oli eeppinen konseptialbumi täynnä vahvoja kappaleita sek... Lue lisää

3 kommenttia


Green Book

Viihdeartikkeli 21.03.2019 klo 23.59

Ja vuoden parhaan elokuvan Oscarin saa Nuijan ja tosinuijan ohjaajan uusin. Ei hän ole tekniikkaansa kehittänyt, mutta hänellä on hyvä sydän ja hän antaa äänen syrjityille ja hän kehottaa meitä katsomaan pintaa syvemmälle! Tilanteessa olisi tiettyä... Lue lisää

2 kommenttia


Love, Death & Robots

Viihdeartikkeli 18.03.2019 klo 18.00

Hahmot toimivat vaikka 50 tuntia, jos ovat toimiakseen. Animoitu antologia Love, Death & Robots osoittaa, että vaikka moni idea innostaa 3 minuuttia (trailerin pituus), 10 minuutin kohdalla mahtavinta on idean vaihtuminen. Tarjolla on pari tarinaa ... Lue lisää

4 kommenttia


Triple Frontier

Viihdeartikkeli 15.03.2019 klo 03.00

Tämän fiiliksen mainitsin viikko sitten: kuluneeseen symboliikkaan turtuneet aivot eivät lopulta näe mitään. Tässä oikean budjetin vaatineessa, hitaassa mutta katsomiskelpoisessa ryöstöjännärissä elämään pettyneet jenkkisotilaat iskevät omin luvin ... Lue lisää

0 kommenttia


Captain Marvel -spoileriarvostelu

Viihdeartikkeli 13.03.2019 klo 17.45

Tiivistän (tai selitän) ensin perusarvostelun. En pidä Teräsmiehestä, discovaloista enkä nakkibileistä, joten en syty, kun setäkerho myhäilee, että firmalla on puhtaat paperit, kunhan firman nimen saanut teräsdiscotyttö on paras. "Voimakkain vanilj... Lue lisää

2 kommenttia


Laibach ihmetytti ja ihastutti - elektro-industriaalinen musikaali Pohjois-Korea-sävyillä

Viihdeartikkeli 13.03.2019 klo 12.17

Laibachin keikalle mennessään kannattaa varautua yllätyksiin, sillä tämä yhtye ei aina asetu ennakko-odotuksiinsa. Vai voiko Laibachia ylipäätään sanoa yhtyeeksi, sillä sehän on yhtaikaa myös varsinainen taiteellisen anarkian sekametelisoppa ja vasta... Lue lisää

0 kommenttia


Beast in Black - From Hell With Love

Viihdeartikkeli 11.03.2019 klo 22.51

Kotimainen Beast in Black oli jo debyyttialbuminsa aikoihin kovassa nousukiidossa eikä vauhti tunnu hyytyvän vieläkään. Ensimmäisellä täyspitkällään ihmisten tietoisuuteen noussut sekä ahkerasti keikkaileva yhtye on tehnyt kovalla työllä nimeään tunn... Lue lisää

2 kommenttia


Captain Marvel

Viihdeartikkeli 11.03.2019 klo 13.00

X-Men-leffojen Rogue vain hiplaa, mutta sarjakuvissani hän lentää ja on haavoittumaton imettyään voimat ja muistot Carol Danversilta. Danvers oli yhä voimakas, mutta myös traumatisoitunut ja alkoholisoitunut. Hahmon esittelevältä mökäleffalta ei va... Lue lisää

10 kommenttia


The House That Jack Built

Viihdeartikkeli 07.03.2019 klo 23.00

Nykyään muun muassa Hannibal-sarja on niin häiriintynyt, että se etäännyttää: lopulta sankaritkaan eivät jaksa reagoida, vaikka oma mummo olisi syötetty heille. The House That Jack Build on sarjamurhaajan muistelmat, jolla Lars von Trier puolustaa ... Lue lisää

5 kommenttia


Bad Times at the El Royale -bonusartikkeli: haastattelu, arvio ja kisa!

Viihdeartikkeli 07.03.2019 klo 19.26

Kilpailun voittaja: "Cybbes". Onnittelut! Sinuun on otettu yhteyttä. Bad Times at the El Royale on aiemmin arvioitu V2.fi:ssä (Peltosen arvio täällä), mutta nyt julkaisemme sen ohjaajan ja käsikirjoittajan Drew Goddardin haastattelun, vilkaisemm... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Motorola Moto G7 Plus

Viihdeartikkeli 04.03.2019 klo 18.20

Amerikkalaisen Motorolan puhelimia ei suomalaisessa katukuvassa kovin usein näy - ei ainakaan sitten 90-luvun ja sieltä ne itsekin parhaiten muistan. Välillä firman omisti Google, nyttemmin Lenovo, mutta Hello Moto! -tunnuslauseet ovat kuitenkin kaik... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova