Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Nolot supersankarit seikkailevat Netflix-leffassa: Freaks - You're One of Us -traileri

Viihdeuutinen 12.08.2020 klo 19.20

Supersankarielokuvia on muutama nähty, mutta pian debytoiva Freaks - You're One of Us rakentaa omaa identiteettiä sellaisella villillä tempulla, että he ovat saksalaisia, jotka kokeilevat tehdä komediaa. Sävy on ironinen, kun nuori työssäkäyvä ä... Lue lisää

0 kommenttia


The Peanut Butter Falcon

Viihdeartikkeli 12.08.2020 klo 14.00

The Peanut Butter Falcon on kohtalaisen hyvin ohjattu kotivideo, jossa Shia LaBeoufin näyttelemä huithapeli Tyler ja hoitokodista karannut Down-henkilö Zak kävelevät eteenpäin. On muitakin niminäyttelijöitä ja vetisissä maisemissa on postikorttien ... Lue lisää

0 kommenttia


Perry Mason: kauden päätös pyrkii väistämään kliseet

Viihdeartikkeli 10.08.2020 klo 22.00

Kausi 1 - Jakso 8 Vertasin lapsen henkiinherätys -farssia Aku Ankka -juoniin, mutta kauden päätös jättää sellaisen taustalle ja tavoittelee kypsää otetta. Perry vaikuttaa valmiilta tv-sarjan asianajajalta selittäessään valamiehistölle sen, mi... Lue lisää

0 kommenttia


Queen & Slim

Viihdeartikkeli 06.08.2020 klo 20.00

Lupasin olla kritisoimatta menneisyyteen sijoittuvia ihmisoikeustarinoita kuluneiksi. Ei muttia. Tosin: on jännittävämpää katsoa moderni kertomus, joka ottaa harkitun askeleen fiktion puolelle. Thelma & Louise vahvisti kurssin, kun miehiin turhautu... Lue lisää

0 kommenttia


The Hunt

Viihdeartikkeli 01.08.2020 klo 18.50

Vihdoinkin tästä saa puhua. On yksi fantasia ylitse muiden, joka saa meidän suvaitsevaisten, puita halailevien, vegaanisten pasifistien mättäät kostumaan ja soijanakit sojottamaan: konservatiivisten valkoihoisten duunarien teurastaminen viimeiseen ... Lue lisää

1 kommentti


Double World

Viihdeartikkeli 28.07.2020 klo 22.00

Kun britit ja skotit mätkivät, heidän saarensa oli selkeä "Tuplamaailma" todella kankeasti ilmaistuna. Tämä leffa sijoittuu aikaan, jolloin Kiina koostui useista keisarikunnista. Sotajalalla on kaksi. Toinen etsii uutta kenraalia turnauksella, joss... Lue lisää

0 kommenttia


The Invisible Man

Viihdeartikkeli 25.07.2020 klo 22.00

Kontrolloiva ja väkivaltainen poikaystävä muuttuu näkymättömäksi tieteisjännärissä, joka on vuoden isoin hitti pienen budjetin huomioiden. Jos rakastit Tom Cruisen flopannutta The Mummya ja jäit toivomaan, että Johnny Depp tähdittäisi The Invisible... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Honor 9A - Android-puhelin ilman Googlen palveluita

Viihdeartikkeli 24.07.2020 klo 16.28

Tässä se nyt sitten on: Honorin ensimmäinen Suomessa myytävä puhelin, jossa ei ole Google Play -kauppaa eikä muita Google-palveluita. Miltä se tuntuu? V2.fi:n toimitus testasi ja Mikko tuumailee asioiden tilaa alla olevalla videolla. Hon... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Adata SD600Q ja SC680 - ulkoiset SSD-levyt

Viihdeartikkeli 23.07.2020 klo 13.59

SSD-juttuja: V2.fi:n testissä Adatan ulkoiset SSD-levyt. ADATA Durable SD600Q 960 GB Hintaluokka: 115 eur Lisätietoa: ADATA ADATA SC680 480 GB Hintaluokka: 70 eur Lisätietoa: ADATA ... Lue lisää

0 kommenttia


Greyhound

Viihdeartikkeli 22.07.2020 klo 22.20

Jos tahdot tehdä Tom Hanksin todella vihaiseksi, katso Greyhound torilla kymmenen tuntemattoman kanssa pystyasentoon nostetusta iPhonesta ilman naamiota. Hanks oli ensimmäinen koronaviruksen saanut megajulkkis ja sitten virus vei hänen leveää kuvas... Lue lisää

3 kommenttia


Cursed: kunnianhimoista keskiaikafantasiaa pikakelauksella Netflixissä

Viihdeartikkeli 21.07.2020 klo 21.00

Kausi 1 - Jakso 1: Nimue Ennen kuin kuningas Arthur keksi Ikean, kirotusta tytöstä varttui lammikossa makoileva outo nainen, jonka toimittama miekka toimi pohjana hallitusmuodolle. On verta, vaikka värimaailma on viritetty keijutaajuudelle. ... Lue lisää

4 kommenttia


V2.fi testasi: Moto g Pro -puhelin

Viihdeartikkeli 20.07.2020 klo 17.30

Olen testannut V2.fi:ssä viime vuosina useita Motorolan puhelinmalleja ja jotakuinkin aina loppupäätelmä on ollut se, että hinta-laatu-suhde on kohdillaan. Motorolalla alkaa kuitenkin olla sama ongelma kuin monilla kilpailijoilla, eli se, että markki... Lue lisää

0 kommenttia


The Gentlemen

Viihdeartikkeli 19.07.2020 klo 17.30

"Täältä tulevat herrasmiehet, tuovat tuhon merrassaan! Kaupunki kumotaan kyljelleen, on kelpo poikia kerrassaan!" - YUP Toisin sanoen väkivaltaiset ja röyhkeät, mutta karismaattiset huumerikolliset puhuvat hassusti. Hugh Grant kuulostaa Wallace ... Lue lisää

0 kommenttia


Brave New World: kaljaa ja kivääreitä, tai scifihippien orgiat, tee valintasi

Viihdeartikkeli 16.07.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 1: Pilot Klassisen tieteisromaanin tv-sarjaversio alkaa ramaisevasti, mutten vielä tiedä, mitkä ovat epäkohtia ja mitkä ominaisuuksia. Tulevaisuuden dystopia panostaa "onnellisuuteen" pillereiden, valvonnan ja vapaan seksin kein... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Arlo Video Doorbell

Viihdeartikkeli 16.07.2020 klo 09.09

Suuressa maailmassa, etenkin rapakon tuolla puolen, video-ovikellot ovat suurempi juttu kuin meillä Pohjolassa. Video-ovikello on koettu meilläpäin lähinnä Vuoristoneuvos Tuuran kaltaisten henkilöiden yksinoikeudeksi ja jonkinlaiseksi turhakkeeksi ... Lue lisää

0 kommenttia


Erämaan kutsu

Viihdeartikkeli 15.07.2020 klo 20.40

Konsensus tuntuu olevan se, että Harrison Ford pitää kehnosti animoidun koiruuden katsottavana, mutta olen päinvastaista mieltä. Ford toki tuo tarinaan lämpöä ja uskottavuutta erakkona, joka ainoana ihmisenä ei vaadi koiralta mitään, mutta 10 minuu... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Creative BT-W3 -Bluetooth-lähetin

Viihdeartikkeli 14.07.2020 klo 21.30

Ei tiennyt Creative, kuinka sopivaan kolotukseen kyselivät testihaluja, kun PR-toimistolta udeltiin, haluaisinko testata BT-W3-Bluetooth-lähetintä. Juuri muutamaa päivää aiemmin olin nimittäin Skullcandyn langattomia nappikuulokkeita testatessani (V2... Lue lisää

0 kommenttia


Lamb of God - Lamb of God

Viihdeartikkeli 12.07.2020 klo 22.55

Yhdysvaltojen suurimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Lamb of God julkaisi tänä kesänä kauan odotetun uutuusalbuminsa. Edellisen kiekon julkaisun jälkeen maailmalla on tapahtunut paljon, jonka lisäksi myös Lamb of God on päivittänyt soittomiehistöään.... Lue lisää

0 kommenttia


The Old Guard

Viihdeartikkeli 12.07.2020 klo 16.10

"Who wants to live forever" kun koronavuoden harvat leffat ovat kakkaa? "What is this thing that builds our dreams" kohti kaljan hakemista? En hakenut, koska - ja tämä läppäkin on laiskaa kierrätystä - juomapeli tappaa, jos siemaiset aina, kun Netf... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Huawei Matebook X Pro -kannettava

Viihdeartikkeli 10.07.2020 klo 12.33

Mac-mieheksi tunnustautuva V2.fi:n Ville ryhtyi testaamaan Huawein Matebook X Pro -läppäriä. Miten moinen laite taipui media-alan ammattilaisen käyttöön ja onko Windows sittenkään kirosana? Huawei Matebook X Pro Hintaluokka: 1800-2000 e... Lue lisää

3 kommenttia


Capone

Viihdeartikkeli 08.07.2020 klo 19.15

Tom Hardy on uusi Johnny Depp: karisma ja kyvyt riittävät mihin tahansa, mutta takaraivossa pieni piru kysyy, onko tänään tillin tallin -päivä. Tänään on. Hardy hourii ja sössöttää sekavia tulkitessaan Al Caponea, jonka todellisuudentaju rakoilee m... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: OnePlus 8 Pro -puhelin

Viihdeartikkeli 08.07.2020 klo 16.00

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus perustettiin vuonna 2013 ja se on julkaissut yhteensä viisitoista älypuhelinta. Uutta 8 -sarjaa edeltävä 7 -sarja saapui kauppoihin viime vuonna. V2.fi:n toimitus sai kokeiltavakseen Onyx Black -värisen OnePlu... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Bose QC35 II -kuulokkeet ja saman Wish-versio

Viihdeartikkeli 06.07.2020 klo 14.00

Testasimme Bosen NCH-700 -vastamelukuulokkeet jonkin aikaa sitten ja Bose toimitti ystävällisesti verrokkitestiin myös edellisen sukupolven QC 35 II -kuulokkeensa. Mutta miksi maksaa niistä 270 euroa Suomeen, kun Kiinasta saa saman tuotteen murto-o... Lue lisää

5 kommenttia


Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Viihdeartikkeli 04.07.2020 klo 20.15

Haluatko huutaa ruudulle, kun amerikkalaisten Euroviisuissa esiintyy Lordi-klooni, mutta vasta (ja välittömästi) hirviöiden jälkeen lavalle astelee Suomen edustaja? Tunarit! On elämys paheksua pisteenlaskun virheitä, kun aitokin pisteenlasku on tyl... Lue lisää

1 kommentti


Peltonen: eikö paskaakaan saa enää päästää kummastakaan päästä?

Viihdeartikkeli 02.07.2020 klo 19.00

Pingviini Eskimo on hätävara lapsille, kuten Erikeepperi on nistille: tolkun herkkusuu täyttää pakastimen Kingis-puikoilla, kun vielä saa. Disneyn soisin harkitsevan, onko Prinsessa ja sammakko paras uusi teema Veli Kanin rasistiselle huvipuistoveh... Lue lisää

5 kommenttia


V2.fi testasi: Honor 9X Lite

Viihdeartikkeli 02.07.2020 klo 16.31

Kauppapakotteiden keskellä luoviva Honor on esitellyt uuden mallin, jossa mainostetaan kuitenkin olevan Googlen palvelut. Miten tällainen temppu on tehty, ja miksi jokin tuntuu nyt kovin tutulta? V2.fi:n Mikko tutkii ja arvioi. Honor 9X ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Philips Brilliance 346P1CRH -näyttö

Viihdeartikkeli 01.07.2020 klo 19.39

Katsastin jonkin aikaa sitten Philipsin SuperWide-näytön Brilliance 439P9H:n (V2.fi testasi: Philips Brilliance 439P9H SuperWide -näyttö). Nyt V2.fi:n portaille kannettiin toinen kaareva P-sarjan Philips, jota voisi ehkä nimittää edellisen pikkuserku... Lue lisää

0 kommenttia


The Jesus Rolls

Viihdeartikkeli 26.06.2020 klo 16.30

Sarkastinen tuhahdus "missä piti nauraa" muuttuu asialliseksi kysymykseksi John Turturron amatöörimäistä kotivideota ihmeteltäessä. Turturro oli hauska psykopaattikeilaaja Jesus Quintanan roolissa Coenin veljesten The Big Lebowskissa, mutta jos hän... Lue lisää

1 kommentti


Dark 1/26: Saksan Stranger Things taitaa ainakin vihjailun

Viihdeartikkeli 25.06.2020 klo 23.00

Kausi 1 - Jakso 1: Geheimnisse Arvostelua harvoin toivotaan (kahdesti!), joten pohdin puoli vuotta, miten selviän 18 tunnin rästeistä tyylikkäästi ennen viimeisen kauden ensi-iltaa. En selvinnyt. Mutta nyt katson tätä. Salli ensin päästää pa... Lue lisää

0 kommenttia


Color Out of Space

Viihdeartikkeli 23.06.2020 klo 14.20

H.P. Lovecraftin tarinassa avaruusväriä ei voi sanoin kuvailla. Niin väittää leffakin, joka joutuu näyttämään sen: pinkki sohahdus on koristeltu glitterillä. Ilmiö vaikuttaa kaikkeen elävään kuin radioaktiivinen säteily sarjakuvissa, joten näemme p... Lue lisää

3 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova