Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

Jalkapallo kasvattaa suosiotaan myös Suomessa - lätkä edelleen ykkönen

Viihdeuutinen 17.02.2017 klo 08.45

Suomi ei ole enää pelkkä jääkiekkomaa. Enemmistö suomalaisista seuraa sekä lätkää että futista - Barcelona ja Liverpool suosituimmat seurat. Maksu-TV-operaattori Viasatin teettämä tutkimus osoittaa, että suurin osa 18-65-vuotiaista urheilun... Lue lisää

0 kommenttia


Progeveteraani Roger Watersin uuden levyn nimi selvillä

Viihdeuutinen 17.02.2017 klo 07.45

Pink Floydista tuttu Roger Waters julkaisee seuraavaksi sooloalbumin nimeltään 'Is This The Life You Really Want?'. Watersin mukaan lauluosuudet on juuri saatu pakettiin. Tuottaja Nigel Godrich on aloittanut levyn miksauksen. Waters suuntaa Us... Lue lisää

0 kommenttia


Secret Entertainmentin tallista Tarja Turuselle kiertuekumppani

Viihdeuutinen 17.02.2017 klo 01.10

Luxemburgilainen My Own Ghost julkaisi musiikkivideon/singlen Life On Standby . Biisi on samannimiseltä albumilta, joka julkaistaan 7.4. Julkaisijana toimii suomalainen Secret Entertainment. Albumin on tuottanut Hiili Hiilesmaa (HIM, Apocalyptica,... Lue lisää

0 kommenttia


American Horror Story kiinnostui möröstä nimeltä Donald Trump

Viihdeuutinen 17.02.2017 klo 00.27

Säälimätön kauhusarja American Horror Story on käsitellyt noitia, friikkejä, mielipuolia ja murhaajia. Seitsemäs kausi käsittelee Yhdysvaltain presidentinvaaleja. Aivan: niitä vaaleja, jotka päättyivät äskettäin. Sarjan luoja Ryan Murphy on puhunut a... Lue lisää

0 kommenttia


Linkin Parkin uusi viisu löytyy verkosta, albumi ilmestyy toukokuussa

Viihdeuutinen 17.02.2017 klo 00.06

Linkin Parkin tuore biisi Heavy löytyy verkosta. Biisillä laulaa Kiara Saulters eli Kiiara. Kyseessä on ensimmäinen näyte One More Light -nimiseltä albumilta, joka ilmestyy 19.5. Bändin edellinen studiolevy The Hunting Party ilmestyi vuonna ... Lue lisää

1 kommentti


Yoga Hosers

Viihdeartikkeli 16.02.2017 klo 23.00

Ohjaaja Kevin Smithin alaikäinen tytär näyttelee tiukkaan jooga-asuun puristettua pissistä, joka ajautuu taisteluun Smithin itsensä näyttelemää makkaramiestä vastaan. Nakki on natsi. Sen suosima murhatekniikka on peräsuoleen tunkeutuminen. Sakkolihas... Lue lisää

4 kommenttia


Adam Sandlerin narina onkin harkittua? Uusi traileri Netflix-komedialle

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 20.53

"Sandy Wexler on Adam Sandlerin surkein elokuva tähän mennessä." Tällaisia tunnelmia oli havaittavissa internetissä, kun ensimmäinen mainos Sandlerin kolmannelle Netflix-komedialle julkaistiin. Kyseisessä mainoksessa Sandler lässyttää teennäisesti ... Lue lisää

1 kommentti


Love Actually saa pienen jatko-osan: mm. Liam Neeson, Keira Knightley ja Rowan Atkinson palaavat

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 18.42

Suosittu episodimainen komedia Love Actually eli Rakkautta vain saa jatko-osan. Se on valitettavasti vain 10 minuutin mittainen lyhytelokuva, mutta alkuperäinen ohjaaja ja kirjoittaja Richard Curtis ja tutut tähdet palaavat töihin. Mukana ovat Hug... Lue lisää

0 kommenttia


Päivä pilalla: Forrest Gump sijoittuu The Matrixiin

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 15.00

Päivän pila......pohtii, onko lähihistorian jokaiseen tapahtumaan sotkeutunut tomppeli The One. Tom Cruise löytää todellisuudesta bugin. ... Lue lisää

0 kommenttia


Sweden Rock lisäsi nimiä, mukana myös Apocalyptica

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 14.43

Kesäkuussa juhlittava Ruotsin suurfestari Sweden Rock julkistaa lisää artistinimiä. Lilyhammer-televisiosarjasta tuttu Bruce Springseenin luottokitaristi Steven Van Zand, Steel Panther, Saxon, Carcass, Coheed And Cambria, Apocalyptica (Plays Metal... Lue lisää

1 kommentti


Nuori suomalainen poppari USA:n kiertueelle - keikkapaikkana myös maineikas Viper Room

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 13.15

Suomalainen, Englanniksi esiintyvä laulajalupaus Katéa starttaa Yhdysvaltain kiertueensa helmikuun lopulla. Eteläkaliforniasta länsirannikkoa pohjoiseen matkaava ja New Yorkiin päättyvä kiertue on tämän nuoren naisen ensimmäinen, vaan tuskin viimeine... Lue lisää

0 kommenttia


Mel Gibson saattaa ohjata Suicide Squad 2:n

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 13.00

Mel Gibson on palannut. Muutamia vuosia sitten häntä ei huolittu pieneen rooliin Kauhean kankkusen jatko-osaan, koska kuvausryhmän jäsenet protestoivat. Tällä hetkellä hän neuvottelee Suicide Squadin jatko-osan ohjaamisesta. Tämä on uutinen, kävipä n... Lue lisää

0 kommenttia


Evelinalla hemmottelupäivä, korkki auki mutta meno tuskin lähtee lapasesta!

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 11.17

Nuori laulajtähti Evelina on julkistanut somekuvan hemmottelupäivästään. Oi niitä aikoja. Aikoinaan artistin "hemmottelupäivä" olisi saattanut pitää sisällään ankaraa bilettämistä ja alkoholijuomien runsasta nauttimista. Evelinankin suhteen kor... Lue lisää

1 kommentti


Ilosaarirock julkisti mielenkiintoiset artistilisäykset

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 11.03

Joensuun Ilosaarirock julkistaa kaksi merkittävää kiinnitystä. Brittiläinen kehuttu ja palkittu laulaja-lauluntekijä Rag'n'Bone Man voitti alkuvuodesta Brit Awardsien Critics' Choice -palkinnon. Aikaisemmin vastaavan pystin ovat vastaanottanee... Lue lisää

0 kommenttia


Norja on Venäjän miehittämä - infoa suositun jännityssarjan toisesta kaudesta

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 08.04

Miehitetty (Okkupert) oli aikoinaan Norjan kaikkien aikojen kallein tv-sarja. Suositun trillerisarjan toinen kausi valmistuu maaliskuun aikana ja se tullaan näkemään Suomessa suoratoistopalvelu Viaplayssa syksyn aikana. Sarjan ensimmäinen kausi o... Lue lisää

0 kommenttia


Valoa Festivaali viikonloppuna Tampereella

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 01.15

Tampereen ydinkeskustassa jo kahdeksatta kertaa järjestettävä Valoa Festival valtaa Pakkahuoneen, Klubin, Olympia-korttelin sekä Telakan tulevana viikonloppuna. Monipuolisen musiikkikattauksensa lisäksi festivaalin yhteydessä toteutetaan näy... Lue lisää

0 kommenttia


Rollarit vai Dylan, musiikkimaailman ahkerin kiertolainen yllätys

Viihdeuutinen 16.02.2017 klo 00.10

Matkailuyritys TravelBird on laskenut musiikkimaailman kiertolaisten joukosta ahkerimmat matkustajat. Listalle otettiin mukaan sekä legendaarisia muusikkoja että uusia tähtiä eri genreistä. Artistien kiertueiden matkakilometrit laskettiin ottamall... Lue lisää

0 kommenttia


Noomi Rapace ja Orlando Bloom terroristijahdissa: traileri

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 21.30

Noomi Rapacen näyttelemä CIA-agentti tarvitsee Orlando Bloomin näyttelemän MI5-agentin apua toimintajännärissä Unlocked. CIA-agentti saa kesken tehtävän tietää, että hän on toimittanut tietoja väärälle osapuolelle. Terroristit yrittävät iskeä Lontoos... Lue lisää

0 kommenttia


Antaisitko Robert Downey, Jr:n ommella vuohen kivekset sisääsi?

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 18.50

Robert Downey, Jr. on kiinnitetty nimeämättömään elokuvaan, jonka ohjaa Richard Linklater. Elokuva perustuu tositarinaan, joka on kerrottu hiljattain Reply All -podcastissa. Downey näyttelee John R. Brinkleytä, joka oli vuosina 1885-1942 elänyt am... Lue lisää

0 kommenttia


Munkki Tuck on palkattu: Robin Hoodin jengi on kasassa

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 17.45

Isosta elokuvasta nimeltä Robin Hood on tovi, joten iso elokuva nimeltä Robin Hood saapuu teattereihin maaliskuussa 2018. Projektin nimi oli alunperin Robin Hood: Origins. Lukuisia muitakin Hood-leffoja on suunnitteilla. Taron Egerton (Kingsman: S... Lue lisää

0 kommenttia


Keanu Reeves ja Jason Momoa oudossa kannibaalifilmissä: traileri

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 16.48

Dystopiaan sijoittuva The Bad Batch kertoo naisesta, joka jätetään autiomaahan, jossa elää kannibaaleja. Hän jää vangiksi, mutta jatkaa eloonjäämiskamppailua. Lyyli oppii, että se, kuinka hyvä tai paha olet, riippuu joskus siitä, kenen vieressä seiso... Lue lisää

0 kommenttia


Päivä pilalla: karu totuus Batman Beginsistä

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 15.00

Päivän pila......muistelee suhteellisen realistista Kaivomiestä. Myös Thor: Ragnarok palaa perusasioiden äärelle? ... Lue lisää

0 kommenttia


Disneyn Mulanin uusi versio etenee

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 13.53

Disneyn uusi Mulan valmistuu marraskuussa 2018. Tieto on nyt astetta uskottavampi, sillä ohjaaja on löytynyt: haasteeseen tarttuu Niki Caro, jonka aiempia töitä ovat mm. Valasratsastaja ja McFarland, USA. Hän on ensimmäinen naispuolinen Disneyn s... Lue lisää

0 kommenttia


Juva Rokkaa jo viidettä kertaa

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 10.34

Juvan Juva Campingilla järjestetään Juva Rokkaa -festari 30.6-2.7.2017. Jo viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma saavutti viime kesänä yleisöennätyksen, 10 800 kävijällä. Tapahtumassa esiintyvät; Perjantaina 30.6. Antti Tuisku, Apulanta... Lue lisää

0 kommenttia


Madonnan paljailla rinnoilla saatiin aikaiseksi jälleen pienimuotoinen kohu

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 09.43

Madonna pyrkii yhä kohauttamaan ja aiheuttamaan hämmennystä. Italian Voguen kuvat ovat jo saaneet muutaman mielensäpahoittajan kohottamaan ääntään. ... Lue lisää

0 kommenttia


Top Gearista tuttu Richard Hammond ruudussa ilman tuttua kaksikkoa, C More Maxilla maaliskuussa

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 08.13

Top Gearista ja The Grand Tourista tutun Richard Hammondin sarja Richard Hammond ja tekniset ihmeet nähdään 6.3. alkaen C More Maxilla. Richard Hammond tutustuu tällä kertaa teknisten ihmeiden maailmaan. Hammond tutkii huipputeknologiaa sisältäviä... Lue lisää

0 kommenttia


Puolassa liikenneonnettomuuteen joutuneen jenkkibändin kiertue seis - osa porukasta vielä sairaalassa

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 00.43

Jenkkimetallisti Dillinger Escape Plan joutui vakavaan onnettomuuteen Puolan keikkareissullaan. Rekka törmäsi bändin pysäköityyn kiertuebussiin ja seurauksena yli kymmenen ihmistä joutui paikkailtavaksi sairaalaan (V2.fi-uutinen). Bändi perui kier... Lue lisää

1 kommentti


Dark River Festival on julkistanut ensimmäiset artistinimet

Viihdeuutinen 15.02.2017 klo 00.10

"Suomen kymiläisin" metallifestivaali Dark River Festival järjestetään ensi kesänä tavallisesta ajankohdasta hieman aikaistuen elokuun ensimmäinen viikonloppu. Tämän vuoden tapahtumassa nähdään mm. Maj Karma, Nicole, Blind Channel ja Ember Falls.... Lue lisää

0 kommenttia


Hulk ja Thor gladiaattorimatsissa: konseptitaidetta

Viihdeuutinen 14.02.2017 klo 23.40

Se ei ole salaisuus, että elokuva Thor: Ragnarok lainaa elementtejä sarjakuvasta Planet Hulk. Sarjakuvassa vieraalle planeetalle päätynyt Hulk toimii gladiaattorina. Marvel-väki on kommentoinut aiemmin, että tämä suosittu tarina olisi hankala kääntää... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi arvosteli: John Wick: Chapter 2, Lego Batman elokuva, The Ones Below

Viihdeartikkeli 14.02.2017 klo 23.00

Neljästä ensi-illasta vähiten kiinnostava on Batman? Jo ensimmäinen John Wick olisi pitänyt arvostella? Jätänkö väliin 8 Oscarista kisaavan draaman? En nyt ainakaan sadomasokistiromanssia. Fifty Shades Darker on arvosteltu täällä ja Moonlight tääl... Lue lisää

6 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova