Tuorein viihdesisältö

Michael Douglas tähdittää Netflixin komediasarjaa

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 20.05

Oscar-voittajat Michael Douglas ja Alan Arkin tähdittävät pian komediasarjaa The Kominsky Method. Sarjan luoja on Chuck Lorre, jonka aiempia töitä ovat mm. Dharma & Greg, Miehen puolikkaat ja Rillit huurussa. Tekijät viimeistelevät parhaillaan sopimu... Lue lisää

1 kommentti


Kukkulan kuningas saattaa saada jatkoa

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 19.00

Animaatiosarja Kukkulan kuningas (King of the Hill) saattaa saada jatkoa. 20th Century Foxin tv-puolen pomo Dana Walden kertoo, että asiasta on käyty alustava keskustelu sarjan luojien Greg Danielsin ja Mike Judgen kanssa. Walden tahtoisi palata aihe... Lue lisää

0 kommenttia


Peter Dinklage tutkii murhaa sci-fijännärissä: Rememory-traileri

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 17.09

Tieteisjännäri Rememory esittelee laitteen, jolla voi nauhoittaa ihmisten muistot. Kun laitteen keksijä murhataan, Peter Dinklagen näyttelemä mysteerimies ilmestyy paikalle ja varastaa laitteen selvittääkseen, mitä on tapahtunut. Keksijän ja hänen lä... Lue lisää

0 kommenttia


Pohjoismaista jännitystä kahden suosikkisarjan uusien kausien voimin - C Morella

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 16.10

1.9. tulee katsottavaksi C More -suoratoistopalvelussa kahden pohjoismaisen suosikkijännärin uudet tuotantokaudet. Yliluonnollinen jännityssarja Maan povessa (Jordskott) jatkuu toisen tuotantokauden jaksoilla. Poliisietsivä Eva Törnblad on jät... Lue lisää

0 kommenttia


Sebastian Bach lopullisesti ulkona - Skid Row'n alkuperäiseen miehistöön ei ole paluuta

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 15.17

Skid Row'n ja Sebastian Bachin tiet erosivat vuonna 1996. Paluusta on huhuiltu aina tasaisin väliajoin. Mutta, nyt kitaristi Scotti Hill laittaa paluuhuhuille pisteen - "se juna meni jo". Another FN Podcastin haastattelussa Hill toteaa molempien l... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: hervoton parodia pilaa toimintaleffat

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 15.00

Päivän pilaan......tiivistyvät äksönin kaikki metkut. Kuinka elokuva käytännössä myytäisiin yleisölle. ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.testasi: Pitääkö Honor 9 lupauksensa?

Viihdeartikkeli 15.08.2017 klo 12.00

Huawein alamerkkeihin kuuluva Honor 9 on Honor-puhelinsarjan uutukainen, jota löytyy kaupoista noin 500 euron hintalapulla varustettuna. Siinä hintaluokassa älypuhelin kuin älypuhelin pyrkii erottautumaan muista erikoisominaisuuksillaan, joten V2.fi ... Lue lisää

0 kommenttia


Vain elämää -kausi alkaa poikkeustoimilla - jaksojärjestys paljastettu

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 10.37

Vain elämää tekee syyskuussa paluun Satulinnaan, vanhojen tuttujen artistien voimin. Mukana ovat aikaisemmilta kausilta tutut Sanni, Kaija Koo, Jari Sillanpää, Cheek, Jenni Vartiainen, Toni Wirtanen ja Juha Tapio. Seitsemäs Vain elämää -kausi s... Lue lisää

0 kommenttia


Glenn Danzigin talosta puuhataan 'punk rockin Gracelandia'

Viihdeuutinen 15.08.2017 klo 09.43

Misfits ja Danzig-legenda Glenn Danzigin Los Angelesin koti on myynnissä 1.2 miljoonan dollarin hintaan. Danzig on muuttanut talosta jo aikaisemmin ja taloa on käytetty toimistona/varastona. Remonttia kaipaava kohde on saanut hereille myös fani... Lue lisää

0 kommenttia


Jessica Jonesin arkkivihollinen palaa

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 22.30

Jessica Jonesin ensimmäinen tuotantokausi on vahvasti roiston määrittelemä. David Tennantin näyttelemä Kilgrave kykenee hallitsemaan mieliä ja hän on jo ennen sarjan alkua tehnyt hirveitä sankarittarelle, joka on fyysisesti vahva. Kilgraven voittamin... Lue lisää

0 kommenttia


Leonardo DiCaprio näyttelee Leonardo da Vincia

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 21.34

Leonardo DiCaprio on nimetty Leonardo da Vincin mukaan. Hän potkaisi ensimmäistä kertaa äitinsä kohdussa, kun äiti oli katsomassa da Vincin maalausta Italiassa. DiCaprio aikoo näytellä da Vincia tuottamassaan elokuvassa, joka perustuu Walter Isaac... Lue lisää

0 kommenttia


Sony veti Bad Boys 3:n kalenterista; Silver and Black ja Sicario 2 on ajoitettu

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 20.20

Sony on asettanut elokuvilleen päivämääriä. Yksi jäi ilman: Bad Boys 3 on lykkääntynyt useampaan kertaan ja nyt myös ensi-iltapäivä 9. marraskuuta 2018 on peruttu. Käsikirjoituksen työstämistä jatketaan. Väitetysti Will Smith on yhä kiinnostunut palu... Lue lisää

0 kommenttia


Vuonna 1986 kuolleen Metallica-basistin isä paljastaa poikansa vuotuisten tekijänoikeuskorvausten kohtalon

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 18.01

Metallican basisti Cliff Burton menehtyi bussionnettomuudessa Ruotsissa vuonna 1986. Siitä huolimatta Burtonin edelleen ansaitsemat tekijänoikeustulot menevät hyvään tarkoitukseen. Edesmenneen basistin isä, Ray Burton, on lahjoittanut poikansa ... Lue lisää

0 kommenttia


Annabelle murskasi pähkinät ja lasilinnat Yhdysvalloissa

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 17.17

Demoninuken uusin oma leffa Annabelle: Creation oli viikonlopun katsotuin elokuva Yhdysvalloissa. Kirottu-sarjaan kuuluvat filmit ovat tasaisia suorittajia: Kirotut tienaavat noin 40 miljoonaa ja Annabellet noin 35 miljoonaa dollaria avausviikonloppu... Lue lisää

0 kommenttia


Voi (kuva paskasta): Emoji-elokuva nousi kärkeen Suomessa

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 16.00

Älypuhelimen sisäisestä maailmasta kertova animaatio Emoji-elokuva oli viikonlopun katsotuin elokuva Suomessa. 8% kriitikoista suosittelee sitä sivuston Rotten Tomatoes mukaan. Tilanne IMDb:ssä on tällä hetkellä se, että Emoji-elokuva on kaikkien aik... Lue lisää

3 kommenttia


Päivän pila: Guardians of the Galaxy 2 korjattuna

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 15.00

Päivän pila......sakottaa typeryydestä, joten sankarit ovat helisemässä. Taru sormusten herrasta tiivistettynä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Elvis Presleyn kuolemasta 40 vuotta - vielä on tilaa erilaiselle Elvis-kirjalle

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 13.14

Kirjailija Leena Leskisen kirja "Tunnit Elviksen kanssa" julkistetaan Turun Kirjamessuilla lokakuun alussa. Kirja koostuu faktasta ja fiktiosta, dokumentaarisesta elämäkerta-aineistosta ja esseistä. Elvis Presleystä on kirjoitettu tuhansia sivuja,... Lue lisää

0 kommenttia


Klamydian kesäkeikat soitettu - ei muuta kuin syksyn keikkoja odottamaan

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 12.33

Klamydian kesäkeikat on soitettu. Ei muuta kuin syksyä kohti! Lyhyen tauon jälkeen Klamydian syksyn keikat käynnistyvät 22.9. Joukossa mm. parit laivaristeilykeikat sekä muutama kimppakeikka 40-vuotisjuhliaan viettävän Popedan seurassa. 22... Lue lisää

0 kommenttia


Sara Forsberg, 'please don't watch this video'

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 10.27

Sara Forsbergin tuoreessa YouTube-videossa Sara intoutuu syvälliseksi. Sara kirjoittaa uutta musiikkia Lontoossa. Syksyn aikana on tulossa uusi biisijulkaisu. Mitä muuta, Saran rönsyilevä jutustelu tarttuu asiaan jos toiseenkin; ... Lue lisää

4 kommenttia


3441 Twitter-seuraajaa ei voi olla väärässä - Kari Peitsamo on aito asia

Viihdeuutinen 14.08.2017 klo 01.30

Rockin ikiliikkuja Kari Peitsamo on noussut kansan huulille Cheekin suuntaan osoitettujen somepiikkien avulla. Myös Cheekin ja Elastisen muodostama Profeetat on saanut muutaman terävän sometölväisyn. Peitsamo uskaltaa sanoa. Peitsamon Twitter-sivu... Lue lisää

3 kommenttia


Okja

Viihdeartikkeli 13.08.2017 klo 23.00

Okja on virtahepomainen mutanttipossu, jonka olemuksessa on paitsi lempeyttä ja viisautta, myös hupaisaa neuroottisuutta. Otus on notkeahko, mutta se vaikuttaa tiedostavan, ettei sen painoluokassa sovi innostua koiruuksista. Jos fotorealismiin ei yll... Lue lisää

2 kommenttia


Päivän pila: Spider-Man on feikimpi kuin vaimonsa tissit

Viihdeuutinen 13.08.2017 klo 15.00

Päivän pilan......otsikko on V2.fi:n juristin hyväksymä. Virallisen tiedon mukaan tällä pariskunnalla yksinkertaisesti on elämyksellinen rasvaprosentti, eikä otsikko muuta väitä. Nörtin ei ole hyvä olla yksin. ... Lue lisää

0 kommenttia


Ja näin heiluu peppu, huippumalli Cara Delevingnen synttäreillä riitti naiskauneutta

Viihdeuutinen 13.08.2017 klo 02.19

Huippumalli Cara Delevingne juhlisti 25-vuotissynttäreitään kavereidensa kanssa Meksikossa. Paikalla olikin reilu nippu todellisia kaunottaria; Suki Waterhouse, Jaime Winstone, Georgia May Jagger sekä Caran sisaret Poppy ja Chloe Delevingne. ... Lue lisää

3 kommenttia


Komedia paljastaa, kuinka Stalin kuoli: traileri

Viihdeuutinen 12.08.2017 klo 20.30

Syksyllä valmistuva komedia The Death of Stalin kertoo isä aurinkoisen viimeisistä päivistä ja siitä, minkälaiseen kaaokseen hallinto ajautui rakastetun johtajan poismenon johdosta. Ensimmäinen traileri pysyy faktoissa tietyissä määrin. Kun mies on "... Lue lisää

2 kommenttia


Pahasta onnettomuudesta selvinnyt Richard Hammond pitkästä aikaa auton ratin takana - katso video

Viihdeuutinen 12.08.2017 klo 19.31

Autoilujuontaja Richard Hammond loukkasi polvensa kesäkuun alussa Sveitsissä sattuneessa onnettomuudessa. Hammondin ajama superauto karkasi käsistä ja vyöryi alas vuoren rinnettä. Hammond selvisi lopulta vähällä sillä hengenlähtö oli lähellä - auto p... Lue lisää

0 kommenttia


Jennifer Garner hautoo kostoa Taken-ohjaajan kanssa

Viihdeuutinen 12.08.2017 klo 19.05

Jennifer Garner neuvottelee elokuvan Peppermint pääosasta. Kostoaiheinen toimintajännäri kertoo naisesta, jonka aviomies ja tytär murhataan. Naisella ei ole mitään menetettävää ja vuosikymmentä myöhemmin hän on valmis tasaamaan tilit. Hänellä on kiik... Lue lisää

0 kommenttia


Päivän pila: kuinka väistät Game of Thrones -spoilerit

Viihdeuutinen 12.08.2017 klo 15.00

Päivän pila......selventää, miksi Ylen lähetystä vartovista faneista on tullut käsite psykiatrian saralla. Talk-show-isäntä leikkii hengellään. ... Lue lisää

1 kommentti


Arman Alizad yllättää kauppaketjun mainoskasvona - kolme asiaa, jotka Arman tiesi Suomesta pienenä poikana

Viihdeuutinen 12.08.2017 klo 00.44

Arman Alizad yllättää Citymarketin mainoksessa. "Tiesitkö mitkä oli ne kolme asiaa, mitä mä tiesin Suomesta kun olin vielä pieni poika Iranissa?" ... Lue lisää

0 kommenttia


GLOW jatkuu Netflixissä, Naomi Wattsin Gypsy ei

Viihdeuutinen 11.08.2017 klo 23.59

Netflix on vetänyt töpselin jännärisarjalta Gypsy, joka jää täten 10 jakson mittaiseksi. Naomi Watts näytteli terapeuttia, joka sotkeutui potilaidensa elämiin vaarallisilla tavoilla. Kaikki jaksot putkahtivat Netflixiin 30. kesäkuuta, joten firma toi... Lue lisää

0 kommenttia


Hannibal Lecterin paluusta keskustellaan parhaillaan

Viihdeuutinen 11.08.2017 klo 22.49

Mads Mikkelsenin ja Hugh Dancyn tähdittämä tv-sarja Hannibal loppui aiemmin kuin tekijät tahtoivat. Sarjan luoja Bryan Fuller on elätellyt toivoa jatkosta. Hän kertoi viime vuonna, että kaksi vuotta viimeisen jakson jälkeen tiimi pääsee tutkimaan til... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova