Tuorein sisältö

Tuorein viihdesisältö

V2.fi tutustui: Samsung Smart Monitor M8 -näyttö

Viihdeartikkeli 26.11.2022 klo 19.54

Samsung lähetti kokeiltavaksemme Smart Monitor M8:n, joka yhdistää tietokoneen näyttöön älytelevision ominaisuuksia. Otimme sen pakkauksesta, yhdistimme tietokoneeseen ja yritimme keksiä, onko se lintu, lentokone vai kenties Teräsmies. Samsu... Lue lisää

0 kommenttia


The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Viihdeartikkeli 26.11.2022 klo 19.30

Melkein muistan missä sarjakuvassa sähelletään kuten tässä 40 minuutin spesiaalissa, lähinnä pirteät laulut poislaskien. Se on tyhmää ja fanille kivaa, kun puolijumalat vaihtavat vapaalle saagojen välissä ja ihmettelevät aitoa julkkista kuin pullia... Lue lisää

1 kommentti


Bambin äidin ampuminen oli massiivinen virhe muistaen, että Nalle Puh ja Nasu ovat jo sarjamurhaajia

Viihdeuutinen 26.11.2022 klo 16.15

Ensi vuoden alussa debytoiva kauhuleffa Winnie the Pooh: Blood and Honey tekee Nalle Puhista ja Nasusta sarjamurhaajia sillä perustelulla, että Risto Reipas hylkäsi heidät ruokittuaan heitä lapsuudessaan. Tekijänoikeudet ovat vanhentuneet, joten tä... Lue lisää

0 kommenttia


Wednesday 1-1: Tim Burtonin Addams Family, parasta ennen 1991

Viihdeartikkeli 24.11.2022 klo 16.00

Kausi 1 - Jakso 1: Wednesday's Child is Full of Woe Ohjaaja Tim Burtonille tarjottiin vuoden 1991 The Addams Family -leffaa, mutta kiireisenä hän ei edes tuottanut sitä. Silti se ja sen jatko-osa ovat "aidompia" "Burton-leffoja" kuin 2000-luvun... Lue lisää

3 kommenttia


Slumberland

Viihdeartikkeli 23.11.2022 klo 02.00

Unet eivät olekaan alitajuntasi syytä, vaan unien valtiaat pyrkivät niiden avulla johdattelemaan sinua maallisella matkallasi. Huh - ne sairaat siat saisivat istua loppuikänsä linnassa, eikö? Taistellaan vastaan. Tsempataan Jason Momoan näyttelemää... Lue lisää

0 kommenttia


Lumottu 2

Viihdeartikkeli 19.11.2022 klo 20.30

On sietämätöntä asua Disney-aikuisten kanssa ja puhun nyt sivupersoonista päässäni. Lumottu 2 (Disenchanted) on ala-arvoinen satu, mutta jos toivomme Amy Adamsin hurmaavan keinoinaan keijupöly ja Alan Menkenin ylijäämänuotit, leffa on rahalla ja ta... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi haastatteli: Tim Allen ja muut The Santa Clauses -sarjan tähdet

Viihdeartikkeli 19.11.2022 klo 17.35

Mutta mitä tapahtui Joulupukille -nimellä Suomessa tunnettu The Santa Clause -elokuvasarja sai jatkokseen kuusiosaisen minisarjan, joka sijoittuu nykyajan haasteelliseen maailmaan. Joulupukkina lähes 30 vuotta puuhastellut Scott Calvin tajuaa olevans... Lue lisää

0 kommenttia


1899, jakso 1: aavelaivoja ja ihme tyyppejä Darkin tekijöiden Netflix-mysteerissä

Viihdeartikkeli 18.11.2022 klo 13.00

Kausi 1 - Jakso 1: The Ship Riippumatta siitä oliko Dark-sarjassa järkeä, se oli kiitettävän yritteliäs kertomus aikamatkustuksen paradokseista. Samojen tekijöiden uutuus sijoittuu laivaan. Jo alku ilmoittaa toisen paatin kadonneen ja viittaa a... Lue lisää

1 kommentti


The Lost City

Viihdeartikkeli 15.11.2022 klo 23.30

The Lost City on uusi Vihreän timantin metsästys (Romancing the Stone) hokeman mukaan ja sillä perustelulla, että hömppäkirjailija joutuu taas aitoon seikkailuun. Timanttia metsästettiin Indiana Jonesin kulta-aikana, jolloin velmu komedia luki ilma... Lue lisää

1 kommentti


Black Panther: Wakanda Forever

Viihdeartikkeli 12.11.2022 klo 18.20

Wakandan kuningas Black Panther on kuollut. Asiaa ei käsitellä. Vuotta myöhemmin hän voi jo paremmin. Koska näyttelijä Chadwick Boseman kuoli, hahmo kuolee heti uudestaan. No sehän on maailmanpolitiikkaan vaikuttava ja surutyötä vaativa tragedia! K... Lue lisää

1 kommentti


Don't Worry Darling

Viihdeartikkeli 09.11.2022 klo 23.30

Tämä tapahtui noin viidesti: Some: My policeman, mölöm... Minä: Häh? Some: Don't worry darling, mölöm... Minä: Ei sitten. Nyt opin: nuo ovat syyskuun Harry Styles -leffoja. Don't Worry Darling on ollut otsikoissa usein mm. koska Shia LaBeo... Lue lisää

1 kommentti


Enola Holmes 2

Viihdeartikkeli 06.11.2022 klo 17.00

Oman etsiväfirman perustaminen on haastavaa Sherlock Holmesin pikkusiskolle, jota tytötellään 1800-luvulla, mutta lopulta pro bono -tapaus löytyy ja kantaa lopputeksteihin saakka. Enola ei ole enää veljiensä jäljittämä karkulainen, mutta nuorekas s... Lue lisää

0 kommenttia


Ensifiilistelyssä BESSin tuore kappale Sammumaton - ‘Ylistys kaikille myöhäisten öiden bileurhoille vai jotain ihan muuta?’

Viihdeartikkeli 05.11.2022 klo 19.12

Rampamamapanan - vai miten se meni? Maailmasta ei varmasti löydy montaakaan ihmistä, jotka eivät olisi kyseistä rallatusta jossain vaiheessa kuulleet. Ja mahdotonta kyseistä biisiä on ollut välttää, sillä tämä on rikkonut lähes kaikki mahdolliset enn... Lue lisää

0 kommenttia


Wendell & Wild

Viihdeartikkeli 01.11.2022 klo 23.00

Jos ohjaaja Henry Selick saisi lentosuukon aina kun Painajainen ennen joulua -rihkamaa ostetaan, hurrikaani olisi jo heittänyt hänet Alfa Centauriin. Noin muuten hän ei voittoja harrasta, joten on kiva, että hän sai väsätä yhden ilotulituksen ennen... Lue lisää

0 kommenttia


Ensifiilistelyssä Rihannan uutuusbiisi Lift Me Up - 'Peruvarma pop-balladi niin hyvässä kuin pahassakin'

Viihdeartikkeli 29.10.2022 klo 21.09

Pop-tähti Rihanna katkaisee monen vuoden hiljaisuuden uudella kappaleellaan Lift Me Up. Täysin tyhjästä ja syyttä tuoretta materiaalia ei siltikään syydetä ilmoille, sillä uutuuskappale kuullaan Marvelin "Black Panther: Wakanda Forever" -elokuvassa. ... Lue lisää

0 kommenttia


Barbarian

Viihdeartikkeli 29.10.2022 klo 16.00

Mysteerijännäristä ei kuulemma kannata tietää mitään etukäteen. Kuulemma? Sekin on johdatteleva tieto. Synkkänä ja myrskyisenä yönä nainen oppii, että hänen vuokraamaansa taloon on asettunut mies. Kumpikin vilauttaa kuittia. Nainen empii talon j... Lue lisää

1 kommentti


The School for Good and Evil

Viihdeartikkeli 25.10.2022 klo 23.00

Luihuisten tupa ei ole tarkkisluokka Harry Potter -saagassa, vaan ylpeyden aihe omilleen kuin kokoomuksen jäsenkirja. En muista, miksi tällainen sallitaan. Jotta yksi nilkki sadasta voi kelmiksi ensin kouluttauduttuaan todistaa elävänsä ihmisiksi? ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Xiaomi 12T Pro -puhelin

Viihdeartikkeli 25.10.2022 klo 19.10

Xiaomi 12T Pro on 12 -sarjan syksyn lippulaivamalli, jonka on tarkoitus tarjota nopeutta ja vahvoja ominaisuuksia korkeamman hintaluokan alemmassa päädyssä. Puhelin on saatavilla testissäkin olleen mustan värisen version lisäksi kauniin sinisenä. ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Motorola edge 30 fusion - ja edge 30 neo -puhelimet

Viihdeartikkeli 23.10.2022 klo 17.33

Viime kuussa Motorola julkisti kolme edge-sarjan puhelinta: 30 ultran, 30 fusionin ja 30 neon. Otimme niistä alkutuntumat julkistustilaisuudessa (artikkeli täällä) ja ultra-versioon tutustuimme paremmin viime kuun lopulla (arvostelu täällä). Se osoit... Lue lisää

0 kommenttia


Black Adam

Viihdeartikkeli 22.10.2022 klo 16.00

5 000 vuotta sitten Dwayne Johnsonin tulkitsema barbaari sai jumalten voimat Egyptin liepeillä. Nyt kaikkia pelottaa, kun hän nousee haudastaan muovisena rapukentaurina. Öh, väärä leffa? Black Adam on typerä mutta siedettävä ilotulitus. Muinaise... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Jabra Elite 5 -nappikuulokkeet

Viihdeartikkeli 19.10.2022 klo 18.51

Jabra lähetti testiin jokin aika testatun kuulokemikrofoninsa lisäksi myös toisen tuotteensa, vastamelutoiminnolla varustetut Bluetooth-nappikuulokkeet. Miten niillä sujuu musiikin kuuntelu ja puheluiden soittaminen? Jabra Elite 5 Hinta... Lue lisää

0 kommenttia


Licorice Pizza

Viihdeartikkeli 18.10.2022 klo 23.00

Tunnista ero. Kun parikymppinen ahdistelee 14-vuotiasta näyttelijäpiireissä, kyse on tuoreesta oikeusjutusta, jossa syytettynä on Kevin Spacey. Kun 15-vuotias kerjää lempeä parikymppiseltä näyttelijäpiireissä, kyse on Paul Thomas Andersonin Oscar-e... Lue lisää

2 kommenttia


Ensifiilistelyssä Queenin yllätyskappale Face it Alone - 'Timantti, rahastus vai pyhäinhäväistys?'

Viihdeartikkeli 15.10.2022 klo 22.46

Rock-musiikin suurimpiin ja menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Queen jysäytti melkoisen pommin jokin aika takaperin. Yhtye aikoi pistää pihalle ennen julkaisemattoman kappaleen, jolla kuultaisiin itsensä Freddie Mercuryn vokalisointia. Vaan mitäs i... Lue lisää

0 kommenttia


Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset 1-8: kolme haltiakuninkaille alla auringon

Viihdeartikkeli 15.10.2022 klo 00.30

Kausi 1 - Jakso 8: Alloyed Nautin jaksosta enemmän kuin useimmista asioista tänä vuonna. Tämä on fantasiaa; ja kaiken huomion vaatiessaan todellista todellisuuspakoa. Melkein tahdoin palata kirjoittamaan omaa fantsua, kunnes kävin masentumassa ... Lue lisää

4 kommenttia


The Worst Person in the World

Viihdeartikkeli 13.10.2022 klo 12.40

Maailman pahin ihminen olet sinä. Mausta ajatusta huuto-, kysymys- tai heittomerkeillä (maailman pahin "ihminen" olen minä), jotta se toimii, mutta älä hoe sitä. Leffakaan ei ole tarina masennuksesta (selkeästi). Vailla suuntaa olevan Julien kuvioi... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Xiaomi 12 Lite -puhelin

Viihdeartikkeli 12.10.2022 klo 21.23

Xiaomin 12 -sarjaan on julkaistu taas uutta. Testattavaksi saapui ihanan vaaleanpunainen väriversio (Lite Pink) 12 Litesta, joka suuntautuu keskihintaisten puhelimien markkinoille. Muita värivariaatioita Litesta ovat maltillisen musta Black sekä hoht... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Razer Stream Controller -ohjain

Viihdeartikkeli 10.10.2022 klo 11.55

Striimaajille ja sisällöntuottajille on tarjolla striimausohjelmistojen (ja vaikkapa Twitchin) käyttöä helpottavia lisäohjaimia muutamaltakin valmistajalta. Nyt joukkoon on liittynyt myös Razer. Tai tavallaan, sillä Razer Stream Controller on itse as... Lue lisää

0 kommenttia


Electric Callboy - Tekkno

Viihdeartikkeli 09.10.2022 klo 22.22

Kun mainitaan sana "muutos", on tällä usein negatiivinen pohjakaiku varsinkin musiikin saralla. Maailmasta löytyy kymmenittäin esimerkkejä yhtyeistä, jotka ovat päivitelleet soundiaan uransa aikana ja siinä ohessa nostattaneet kirjavia tunteita fanie... Lue lisää

0 kommenttia


Hokkus Pokkus 2

Viihdeartikkeli 08.10.2022 klo 23.45

Valtavirran noitakomedioista Hokkus Pokkus (Hocus Pocus, 1993) on harvinaisen kamala enimmäkseen tarkoituksella. Noidat ovat kirpeän imeliä ihkutätejä kuin 90 sekunnin taustakeijut, mutta he ovat myös lapsentappajia ja pitkälti päähenkilöitä. Asiay... Lue lisää

1 kommentti


Ensifiilistelyssä Turmion Kätilöiden uutuusveto Isä Meidän - 'Poikkeuksellisen synkkää ja häiritsevää kamaa'

Viihdeartikkeli 06.10.2022 klo 10.33

Kotimainen metalliyhtye Turmion Kätilöt on jättänyt tanssilattioiden väriloiston ja diskopallojen kimalluksen taakseen. Viimeisimmällä "Global Warning" -albumilla käynnistynyt paluu alkuvuosien raskaampaan industrial metal -mättöön ottaa uuden harppa... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova