Tuorein sisältö

Sony syyttää Microsoftia selvästä häirinnästä Activision Blizzard -kauppoja koskevassa oikeusjutussa

11.02.2023 klo 15.00 | Luettu: 1314 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft ja Sony ovat jälleen tukkanuottasilla liittyen Activision Blizzard -kauppoihin ja tällä kertaa Sony syyttää Microsoftin tietopyyntöjä Yhdysvaltain kauppakomission nostamassa oikeusjutussa "selväksi häirinnäksi".

Axios-uutissivuston mukaan Microsoft oli tehnyt vaatimuksen nähdä Sonyn toimitusjohtajien dokumentteja, mukaan lukien näiden kehityskeskusteluiden tulokset, osana Yhdysvaltojen kauppakomission Activision Blizzard -kauppojen estämiseen tähtäävää oikeusjuttua.

Oikeudella jättämässään lakiehdotuksessa Sonyn edustajat kuitenkin toteavat vaatimusten olevan kohtuuttomia ja selvää häirintää, sillä henkilöstötiedostoilla ei ole mitään suoraa tekemistä oikeusjutun kanssa ja jopa työllistämistä koskevissa oikeusjutuissa pitää osoittaa tietojen asiankuuluvuus niiden vaatimiseksi.

Oikeusjutun tuomari D. Michael Chappell on alustavasti osoittanut mahdollisesti kääntyvänsä Sonyn argumenttien puolelle toteamalla Sonyn osoittavan hyviä perusteluja tietopyynnön epäämiseksi mutta toistaiseksi asiassa ei ole vielä tehty pysyvää päätöstä.

Tällä hetkellä Microsoftin pyrkimys Activision Blizzardin hankkimiseksi on kovassa vastatuulessa, sillä Yhdysvaltain kauppakomission lisäksi Iso-Britannian kilpailuviranomaiset ovat osoittaneet huolta kaupan etenemistä vastaan yhdessä EU viranomaisten kanssa.

Toistaiseksi kuitenkin yhä sekä Microsoftin että Activision Blizzardin johtajat ovat antaneet lausuntoja, joissa uskovat pystyvänsä vakuuttamaan eri markkinoiden viranomaiset näiden osoittamista huolista, etenkin massiivisen Call of Duty -pelisarjan suhteen ja kauppojen toteutuvan vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Avaruudessa kukaan e... The Legend of Zelda:... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

ihmetys

11.02.2023 klo 15.31

En tiedä miksi tästä vieläkin väännetään. Kun lopulta Microsoft saa Activisionin haltuunsa, muutaman vuoden päästä Call of Duty sarjakin todennäköisesti häipyy unholaan, eikä siitä ole enää harmia millään alustalla.
lainaa
gnwoduowjdjwie

12.02.2023 klo 14.47

90 prossaa pelikaupastw menee codien ymparil ni kyl koko peliteollisiis romahtaa varsinkin ku fifa ja muut ea urheilut muuttuu koht kans
lainaa
Petelius86

Rekisteröitynyt 07.10.2009

12.02.2023 klo 16.20

Sony varmaan ajattelee että vaikka microsoft lupaa että call of duty pysyisi myös sony alustalla niin silti on riski että sieltä tulee vain 1 call of duty jos sitäkään ja sarjan nimi vain vaihdetaan ja tiimi jatkaa normaalisti call of duty = joku muu nimi luomista yksinoikeudella.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova