Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: superkullin oli alunperin tarkoitus tappaa

02.06.2018 klo 16.00 | Luettu: 7092 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Hancock

Vain kanavalla 5.

Hancock on Frankensteinin hirviö leffaksi. Tyyliä kesken kaiken vaihtava matalan ikärajan Will Smith -viihdyke aloitti matkansa mustana komediana nimeltä Tonight, He Comes, eli "Tänään hän tulee". Nimi viittasi siihen, että Teräsmiehen juoppo versio Hancock ei normaalisti voi harrastaa seksiä, koska hänen siemensyöksynsä tappavat naiset. Laimennettu idea, jossa Hancock ampuu kattoon reikiä nahkakanuunalla, filmattiin mutta leikattiin, koska se ei istunut tunnelmaan.

Leffa tienasi omansa takaisin, mutta paras elokuvauniversumi ikinä jäi tekemättä. Kuvittele, että elokuvasta Teeth tuttu hammaspimpsatyttö taistelee Hancockia vastaan. Hammaspimpsan on jyrsittävä superkulli irti nopeammin kuin Hancock ehtii laueta. Taistelun psykologisissa ulottuvuuksissa on rajattomasti potentiaalia tehostetykityksen eeppisyydestä puhumattakaan.

Naisten edessä epätoivoisesti nöyristelevän omegamiehen vaatimaton ehdotus on se, että hammaspimpsa voisi tulla ensin: toki musta ori siihen kykenee. He kaksi ovat kuitenkin sankareita ja ehkä sellaiset uhat kuin Ron Jeremyn (suom. "Jumala ylistäköön valtiasta") tappajapenis One-Eyed Monsterista vaativat liittoutumista ja ehkä he voisivat vetää turpiin tai jonnekin kotimaisen jänispervoilun Bunny the Killer Thingin ohjaajaa ja käsikirjoittajaa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stallonen ajankohtai... Top Gear jälleen ilm... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (5 viestiä)

EiMullaMuuta

02.06.2018 klo 17.23 6 tykkää tästä

Paska otsikko. Ei jatkoon.
lainaa
Mavors

Rekisteröitynyt 30.06.2009

02.06.2018 klo 18.12 7 tykkää tästä

Otsikon lisäksi myös muu teksti täyttä paskaa. Ei jatkoon.
lainaa
Superkulli

02.06.2018 klo 22.05 7 tykkää tästä

Onko Peltosella liian pieni muna, henkisesti vaikeata, hormonihoidot perseellään vai muuten vain paska olo? Tuo otsikoille oksentamisesi on kuitenkin perseestä. Ei mene enää V2:n arvot kohdalleen moisen paskatuuttaajan valehtelevissa ja vääristelevissä otsikoissa. Mene oikeisiin töihin jos et osaa edes kirjoitella.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.06.2018 klo 23.03 7 tykkää tästä

Kiitos palautteesta. Alan huomisesta alkaen taas kirjoittaa uutisia Bollywoodin yrityksistä parentaa elokuvien teknistä tasoa. Vaistoan ajan olevan viimein kypsä.

- Herra Peltonen
lainaa
Gaeryc

Rekisteröitynyt 17.04.2007

04.06.2018 klo 13.09 1 tykkää tästä

Jari-Pee kirjoitti:
Kiitos palautteesta. Alan huomisesta alkaen taas kirjoittaa uutisia Bollywoodin yrityksistä parentaa elokuvien teknistä tasoa. Vaistoan ajan olevan viimein kypsä.

- Herra Peltonen

AAAAHAHAHAHAHHAHAAHAHHA menis pilalle kook sivu....
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova